U/19 storsejrede i Silkeborg

3. december 2018 kl. 12:25 af Brian Andersen

Opgøret i lørdags i Silkeborg var sæsonens 11., og AaB indtager andenpladsen – fem point efter FC Midtjylland, men fire point foran Brøndby I.F. på tredjepladsen.

Lørdagens dyst åbnede hektisk med chancer til begge hold, men det var hjemmeholdet fra Silkeborg I.F., der midtvejs i første halvleg bragte sig foran på et straffespark.

AaB satte sig fra anden halvlegs indledning på begivenhederne, og Anders Bærtelsen kunne fem minutter inde i anden halvleg udligne på et straffespark begået mod Oliver Klitten.

Blot minuttet senere kom også føringsmålet, da Nicolai Bech Laursen scorede på et nydeligt langskud, og Nicolai Bech Laursen blev også dobbelt målscorer efter omkring en times spil med sin fuldtræffer til 3-1.

Silkeborgenserne fik reduceret, inden Anders Bærtelsen og Mathias Ross på to mål efter hjørnespark fik cementeret sejren.

AaB kan endnu ikke helt gå på vinterpause, da det på onsdag gælder finalekampen i Baltic Sea Cup mod OB hjemme på Hornevej 2 kl. 14.00.

Matchfacts – U/19 Ligaen, 11. spillerunde
Silkeborg I.F.-AaB  2-5 (1-0)
1-0, 1-1 Anders Bærtelsen, 1-2 Nicolai Bech Laursen, 1-3 Nicolai Bech Laursen, 2-3, 2-4 Anders Bærtelsen, 2-5 Mathias Ross.

AaB-reserver i årets sidste kamp

3. december 2018 kl. 11:49 af Brian Andersen

Inden den sjette og sidste kamp i Pulje 4 har AaB allerede sikret sig førstepladsen, og assistenttræner Thomas Augustinussen stiller i dag med følgende spillere:

Michael Lansing

Patrick Kristensen – Mikkel Konnerup (U/19 Ligaspiller) – Jakob Blåbjerg – Bardhec Bytyqi

Kasper Risgård – Rasmus Würtz – Filip Lesniak – Frederik Børsting

Philipp Ochs – Wessam Abou Ali

På bænken har AaB Robert Kakeeto, Mathias Ross, U/19 Ligaspillerne Nicolai Bech Laursen, Jonatan Flindt og U/17 Ligaspillerne Daniel Skovgård Mortensen og Oliver Børsting.

Der er kickoff i Ikast kl. 14.00.

Gratis adgang for børn med nissehuer

2. december 2018 kl. 12:54

Til årets sidste hjemmekamp mod AC Horsens søndag 9. december klokken 14.00 får børn til og med 14 år gratis adgang til 3F Tribunen, såfremt man er iklædt en nissehue.

Der skelnes ikke mellem medbragte nissehuer eller de specielle AaB-nissehuer, som begge giver gratis adgang for børn til 3F Tribunen. De specielle AaB-nissehuer, som vil koste 40 kr., vil blive solgt i en specialbod, der kan findes foran billetlugen på hjørnet mellem 3F og A. Enggaard Tribunen.

Børn, der er iklædt nissehuer, skal blot møde op ved indgangen til familieafsnittet til 3F Tribunen med deres nissehue på, og vores personale vil her have en billet klar.

Notér venligst, at det ikke er muligt at få mere end en børnebillet per person, samt at det ej heller er muligt at forhåndsreservere billetter.

AaB-talenter fik fuld tid i sejr over Belgien

2. december 2018 kl. 09:30 af Rasmus Estrup

I går besejrede det danske U/16-landshold Belgien i anden og sidste kamp ved miniturneringen i netop Belgien. Dermed snuppede Danmark sejren i begge kampe, da holdet tidligere på ugen havde slået Portugal.

Mens Christoffer Ravn Jensen (nr. 5) og Magnus Vognsen (nr. 4) begge blev skiftet ind mod Portugal, havde de to AaB-talenter fundet vej til startopstilling i lørdagskampen mod Belgien.

Danmark kom fortjent foran 2-0 inden pausen, og kort før opgørets afslutning reducerede værtsnationen til 2-1.

Magnus Vognsen og Christoffer Ravn Jensen spillede begge fuld tid. Førstnævnte spillede lørdag sin anden U/16-landskamp, mens sidstnævnte har optrådt fire gange på U/16-landsholdet.