AaB Support Club arrangerer bus til kampen. Læs mere og bestil her.

Der tages ikke mod kontanter, men derimod betalingskort, mobilepay eller OB Pay. OB Pay er et en løsning, hvor man kan erhverve et kort til en værdi af 100 kr. Ved køb at et OB Pay-kort skal et engangsgebyr af 10 kr. blive opkrævet.

Vis at du tager med, tilmeld dig kampens Facebook-event via dette link.

AaB takker alle for jeres støtte til holdet og Nordjylland på udebane.

AaB TV: Sammendrag af AaB-AC Horsens

10. december 2018 kl. 07:47 af Rasmus Estrup

I videoen øverst kan du se et fyldigt sammendrag af AaB's målrige nederlag til AC Horsens 9. december 2018.

AaB tabte 4-2 i assistenttræner Thomas Augustinussens afskedskamp på Aalborg Portland Park. Nordjyderne kom ellers i front 1-0 efter en scoring fra Tom van Weert efter 12 minutter.

24 minutter inde i kampen udlignede Kasper Junker til 1-1, og to minutter senere scorede Oliver Drost på straffespark til 2-1.

Efter 32 minutter udlignede Kasper Kusk til 2-2 efter flot forarbejde af Jakob Ahlmann.

Lige inden pausen viste dommer Sandi Putros det andet gule kort til AaB-anfører Jores Okore, som dermed blev vist ud.

AaB spillede derfor med en mand i undertal i hele anden halvleg, og med en halv time tilbage scorede Michael Lumb til 3-2 for gæsterne. I de døende minutter lukkede Lasse Kryger opgøret med en scoring til 4-2 efter en friløber.

Okore udvist i målrigt nederlag mod AC Horsens

9. december 2018 kl. 15:55 af Rasmus Estrup

AaB tabte søndag 4-2 på hjemmebane til AC Horsens i årets sidste hjemmekamp. Tom van Weert bragte ellers AaB foran 1-0, inden AC Horsens midt i første halvleg udlignede til 1-1 ved Kasper Junker og kom foran 2-1 på en straffesparksscoring af Oliver Drost. Kasper Kusk udlignede til 2-2, inden Jores Okore kort før pausen blev udvist. I anden halvleg scorede Michael Lumb og Lasse Kryger for gæsterne.

Efter en flot hyldest af assistenttræner Thomas Augustinussen, der havde sin sidste hjemmekamp, blev opgøret fløjtet i gang. Og på banen virkede AaB-spillerne opsatte på at følge op på sidste uges sejr og dermed give assistenttræneren en god hjemmebaneafsked.

Fem minutter skulle der gå, før Tom van Weert fra distancen sendte første afslutning af sted. Men det flade forsøg vakte ingen problemer for Horsens-målmand Kevin Mendoza.

Fire minutter senere fik Tom van Weert igen afsluttet. Lucas Andersen fandt Jakob Ahlmann, som tog bolden til baglinjen og sendte et indlæg ind midt i feltet, hvor hollænderen fik headet mod mål, men bolden endte i hænderne på gæsternes keeper.

Senere i samme minut stod Kevin Mendoza igen i vejen. Denne gang over for Rasmus Thellufsen. Kantspilleren driblede forbi Rune Frantsen i udkanten af feltet og kom til afslutning fra en spids vinkel tæt på mål, men målmanden reddede forsøget.

Efter 12 minutter kom AaB's føringsmål. Rasmus Thellufsen fandt Lucas Andersen midt for mål. Angriberen mistede bolden, men Kasper Kusk samlede kuglen op omkring buen. Herfra spillede han bolden ud til venstre, hvor Tom van Weert tog et træk ind mod mål, inden hollænderen sparkede læderet i nettet ved nærmeste opstander.

Efter 20 minutter var AaB nærgående ved to hjørnespark. Det ene blev taget fladt og var lige ved at snyde Horsens-defensiven, men gæsterne fik rettet bolden ud til et nyt hjørnespark, som denne gang endte med et hovedstød fra Kasper Pedersen, der gik over.

AC Horsens' første afslutning kom efter 24 minutter, men den udmøntede sig i en udligning. Hallur Hanssons afslutning blev heroisk blokeret af Magnus Christensen, men riposten røg ud til Kasper Junker, der helt fri kunne sende udligningen ind i fjerneste hjørne.

Tre minutter senere kom gæsterne foran 2-1 efter deres anden mulighed. De gulklædte fik et straffespark, som blev dømt mod Jores Okore, der fik gult kort i samme sekvens. Oliver Drost vandt duellen fra 11-meterpletten over Jacob Rinne, og så var gæsterne i front.

32 minutter inde i opgøret kom AaB på omgangshøjde med AC Horsens på måltavlen. Jakob Ahlmann trak flot ind i banen og afleverede bolden skråt til højre for sig, hvor Kasper Kusk med sin flade signaturafslutning mod fjerneste stolpe sikkert scorede til 2-2.

Fem minutter senere prøvede Kasper Kusk sig med en ny afslutning. Denne gang længere ude fra, og denne gang fik Kevin Mendoza blokeret bolden, der røg direkte ud i feltet, men ingen AaB'ere fangede riposten.

Lige før pausen begik Jores Okore et frispark lige uden for AaB-feltet. En forseelse, der blev takseret til forsvarsspillerens andet gule kort, og dermed måtte AaB spille med ti mand i hele anden halvleg, hvor Mathias Ross kom ind i stedet for Tom van Weert.

Fra anden halvlegs start var AaB's ti mand i forsvarsposition, og efter små ti minutter var gæsterne farlige i to omgange. Først fik Oliver Abildgaard blokeret en afslutning, og siden fik Mathias Ross i rette tid sparket væk.

AC Horsens fortsatte med at være farlige omrking AaB-feltet i de følgende minutter. En afslutning gik tæt forbi den ene stolpe, og på et af flere hjørnespark lige efter hinanden fik Mathias Ross reddet bolden en meter fra målstregen.

Efter 60 minutter faldt gæsternes scoring til 3-2. Rune Frantsen slog et fladt indlæg ind i AaB-feltet. Bolden fik lov til at fortsætte hele vejen over til fjerneste back, Michael Lumb, som var trukket ind til bagerste stolpe og sparkede kuglen ind bag Jacob Rinne.

Fem minutter senere var AaB tæt på en udligning. Et hjørnespark blev slået over i bagerste område, hvor Mathias Ross steg til vejrs og stangede bolden i sidenettet.

Med cirka 20 minuter tilbage var AC Horsens igen farlige efter et par dødbolde. Først blev bolden sparket over efter et indkast og på det følgende hjørnespark dansede bolden lige foran AaB's målstreg, inden læderet blev ekspederet væk.

Kort efter fik AaB en god hovedstødsmulighed, da Kristoffer Pallesen slog et indlæg ind mod en ganske fri Rasmus Thellufsen, men kantspilleren fik ikke dirigeret hovedstødet inden for rammen.

Efter 79 minutter fik AaB en ny hovedstødschance. Et hjørnespark blev slået ind mod Oliver Abildgaard, som headede bolden mod bagerste stolpe, men Kevin Mendoza reddede afslutningen.

I 89. minut lukkede AC Horsens kampen, da Lasse Kryger efter en friløber scorede til slutresultatet 4-2.

Nederlaget betyder, at AaB indtager 7. pladsen i Superligaen  med 25 point. AaB's sidste kamp inden vinterpausen spilles på fredag på udebane mod OB kl. 19.00.

Matchfacts - Superligaen, 19. spillerunde

AaB-AC Horsens 2-4 (2-2)
13. min 1-0 Tom van Weert, 25. min 1-1 Kasper Junker, 28,. min 1-2 Oliver Drost, 33. min 2-2 Kasper Kusk, 61. min 2-3 Michael Lumb, 89. min 2-4 Lasse Kryger
Advarsler AaB: Oliver Abildgaard (21), Jores Okore (27), Jakob Ahlmann (38), Rasmus Würtz (85), 89. Frederik Børsting
Udvisning AaB: Jores Okore (45)
Advarsler AC Horsens: Sammy Skytte (85), Mathias Nielsen (86)
4.656 tilskuere på Aalborg Portland Park

AaB (4-4-2): Jacob Rinne, Kristoffer Pallesen, Jores Okore, Kasper Pedersen, Jakob Ahlmann (74: Rasmus Würtz), Kasper Kusk (74: Frederik Børsting), Magnus Christensen, Oliver Abildgaard, Rasmus Thellufsen, Lucas Andersen, Tom van Weert (46: Mathias Ross).

AC Horsens (4-4-2): Kevin Mendoza, Rune Frantsen, Mathias Nielsen, Søren Reese, Michael Lumb, Peter Nymann (77: Sammy Skytte), Sivert Helten Nilsen, Hallur Hansson, Tobias Arndal (80: Sebastian Avanzini), Oliver Drost, Kasper Junker (87: Lasse Kryger).

Dommer: Sandi Putros

AaB TV: Tilbageblik på AaB-AC Horsens

9. december 2018 kl. 09:31 af Rasmus Estrup

Inden årets sidste hjemmekamp mod AC Horsens i dag kl. 14.00 på Aalborg Portland Park kan du forberede dig til kampen ved at se en række af AaB's tidligere hjemmebanescoringer mod AC Horsens i tilbageblikket øverst.

Der er blandt andet samlet et mål fra assistenttræner Thomas Augustinussen, der i dag tager afsked med Aalborg Portland Park. Kasper Kusks pletskud fra noget nær 50 meter er selvfølgelig også med i samlingen, samt Tom van Weerts matchvindermål i det seneste møde mellem AaB og AC Horsens.

Husk i øvrigt at sæsonkortholdere gratis kan tage en ven med til kampen. Læs mere om hvordan man får den ekstra billet her.

Derudover er der til 3F Tribunen gratis adgang for børn med nissehuer. Derfor er der også specielle AaB-nissehuer til salg i dag. Læs om det her.