30. april 2018 kl. 18:02 af Brian Andersen

Frederik Børsting opnåede karantænen med sin advarsel i gårsdagens opgør mod FC Midtjylland.

Også Jores Okore har karantæne fredag aften mod AC Horsens, hvorimod Jakob Ahlmann og Nikolaj Lyngø er til disposition efter overstået karantæne.

Remis i Lyngby

30. april 2018 kl. 17:43 af Brian Andersen

AaB fik en glimrende indledning på kampen, og efter 20 minutter kom det fortjente føringsmål, da Oliver Klitten efter et gennemspillet angreb og en assist fra Mads Stefansen bragte AaB i front.

Efter en halv time blev det også 2-0, da en kvik omstilling blev udnyttet med en god aktion og afslutning af Jonathan Stæhr.

AaB havde i første halvleg chancer til at øge føringen yderligere, men i stedet fik hjemmeholdet udlignet via to hurtige træffere efter pausen, hvor AaB i begge tilfælde leverede passivt forsvarsspil.

I fortsættelsen fik det vel nok yngste AaB-reservehold til dato mandet sig op igen, men det blev ikke til yderligere scoringer.

Næste opgave for AaB i Reserveholdsturneringen er tirsdag den 8. maj på udebane mod FC Midtjylland.

Matchfacts – Reserveholdsturneringen, Pulje 1, 3. spillerunde
Lyngby Boldklub-AaB  2-2 (0-2)
20. min 0-1 Oliver Klitten, 30. min 0-2 Jonathan Stæhr, 50. min 1-2, 53. min 2-2.

Ungt reservehold i kamp i Lyngby

30. april 2018 kl. 13:38 af Brian Andersen

Assistenttræner Jacob Friis og udviklingschef Poul Erik Andreasen har valgt følgende formation til kampen: