AaB'er på U/16 Future-landshold

5. april 2018 kl. 08:30

Det danske U/16 Future-landshold, der er for unge spillere, som måske ikke er vokset lige så meget fysisk som sine jævnaldrene, skal samles til firenationersturnering senere i april. Og med i truppen er en AaB-spiller, nemlig midtbanespiller Jakob Holdt. 

Turneringen spilles fra 17. april til 20. april i Vejen og Billund, og udover Danmark deltager også Sverige, Belgien og Tyrkiet i turneringen. 

Tags på denne nyhed

Vidste du om FC Nordsjælland og AaB…

4. april 2018 kl. 16:45 af Brian Andersen

- at det forestående møde er Alka Superligakamp nummer 47 mellem FC Nordsjælland og AaB. Statistikken siger 17 sejre til AaB, 14 uafgjorte og 15 nederlag samt en målscore på 59-58 i AaB’s favør.

- at de ni seneste Alka Superligakampe mellem FC Nordsjælland og AaB på Right to Dream Park er endt med en sejr til en af klubberne. For AaB’s vedkommende har det blot resulteret i sejr i tre af de ni kampe, men det har til gengæld været i tre ud af AaB’s seneste seks besøg på i Farum.

- at hvis AaB ikke scorer mod FC Nordsjælland, vil AaB have spillet tre Alka Superligakampe i træk uden scoring for første gang siden april 2009. Det vil i givet fald være en tangering af AaB’s Alka Superliga-klubrekord sat ved fem tidligere lejligheder.

- at hvis AaB holder FC Nordsjælland fra at score, vil det være AaB’s tredje clean sheet i træk på udebane i Alka Superligaen. Det har AaB allerede præsteret en gang tidligere i denne sæson, august-september 2017, hvor det er blevet til hele syv clean sheets i 13 Alka Superliga-udekampe.

- at ud af de 46 tidligere indbyrdes Alka Superligakampe mod FC Nordsjælland har AaB scoret først i 21 tilfælde, hvilket har resulteret i 13 sejre, fem uafgjorte og tre nederlag. Omvendt har FC Nordsjælland scoret kampens første mål i 23 tilfælde, hvilket har givet AaB fire sejre, syv uafgjorte og 12 nederlag.

- at på trods af 46 tidligere spillede Alka Superligaopgør mellem FC Nordsjælland og AaB har kampene kun budt på én udvisning; nemlig FCN’s Mads Pedersen i det seneste opgør 25. februar 2018 i Aalborg. Straffespark er heller ikke så hyppigt forekommende med kun otte stk. fordelt med seks til AaB (fem scoret) og to til FC Nordsjælland (én scoret).

- at udover Jannik Pohl, der scorede for AaB i ovennævnte opgør i februar på Aalborg Portland Park, har også Kasper Kusk (2 mål), Kasper Risgård (2), Rasmus Würtz (2), Edison Flores (1) og Kasper Pedersen (1) tidligere været på måltavlen for AaB i en Alka Superligakamp mod FC Nordsjælland.

- at AaB ikke har vundet i de tre seneste Alka Superliga-udekampe afviklet på en fredag, der er endt med én uafgjort og to nederlag. Samtidig har AaB ikke formået at score i nogen af disse tre seneste fredags-udekampe i Alka Superligaen.

- at AaB også i 2008 mødte FC Nordsjælland på spilledatoen 6. april, hvor det dengang blev til en sejr på 3-1 til AaB i Aalborg. AaB’s nuværende viceanfører Kasper Risgård er den eneste spiller blandt de 26 navne på banen i 2008 med mulighed for spilletid her ti år efter. Kasper Risgård scorede også i opgøret, ligesom Andreas Johansson og Jeppe Curth leverede pletskud for AaB.

- at AaB senest var i aktion på datoen 6. april, da det i 2015 sluttede 1-1 på udebane mod Randers FC. Kasper Risgård udlignede for AaB.

(Statistisk kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk).

Tags på denne nyhed

AaB TV: Tilbageblik på FC Nordsjælland-AaB

4. april 2018 kl. 08:30 af Rasmus Estrup
Tags på denne nyhed

Alle mand til Farum!

3. april 2018 kl. 13:55 af Rasmus Estrup

Navn: Right to Dream Park
Kapacitet: 10.300
Placering udebaneafsnit: B-tribune
Indgang: Indgang 2. Både indgang og boder åbner en time før kampstart.
Dankort: Der tages imod dankort i både billet- og salgsboder

Billetpriser på kampdag:
u/8 år: Gratis
u/18 år: 70 ,-
Voksen: 145 ,- 

Billetpriser i forsalg:
Klik her for at gå direkte til billetsalg
u/8 år: Gratis
u/18 år: 50 ,-
Voksen: 125 ,-

Transport til og fra Right to Dream Park:

Fælles:
ASC arrangerer bustur 

Kør selv: Right to Dream Park, Idrætsvænget 2, 3520 Farum

Parkering: 

Skiltningen i Farum henleder til kørsel via Paltholmvej til den store grusparkeringsplads ca. 50 m fra stadion.

Ønsker man at benytte parkeringspladserne foran Hotel FC Nordsjælland, skal man køre via Ryttergårdsvej til Idrætsvænget. Right to Dream Park ligger på adressen Farum Park 2 (eller på nogle gps’er Idrætsvænget 2).

Se kort over parkering og transport omkring Right to Dream Park her 

Facebook-event:
Vis at du tager med, tilmeld dig kampens Facebook-event via dette link

AaB takker Jer alle for at støtte drengene og Nordjylland på udebane.

Tags på denne nyhed

Okore og Magnus Christensen i karantæne

3. april 2018 kl. 13:24 af Brian Andersen

Magnus Christensen har med sin advarsel i gårsdagens opgør mod Brøndby I.F. fået en enkelt spilledags karantæne, hvorimod Jores Okore qua sit røde kort i samme kamp er tildelt tre spilledage i straffeboksen.

Jores Okore er dog til rådighed, når AaB onsdag den 11. april møder FC Fredericia i kvartfinalen i DBU Pokalen.

'