16. oktober 2017 kl. 09:58 af Rasmus Estrup

Mandag eftermiddag kl. 14.00 ligger Bane 1 på Hornevej græs til en reserveholdskamp mellem AaB og Randers FC i Reserveholdsturneringen.

Assistenttræner Jacob Friis og udviklingschef Poul Erik Andreasen har valgt at starte i følgende formation:

På bænken sidder Oliver Abildgaard, Mathias Johannesen (U/19 Liga), Wessam Abou Ali (U/19 Liga), Thomas Albert Christiansen (U/17 Liga) og Mathias Ross Jensen (U/17 Liga).

Der gratis entré for alle interesserede.

Storsejr i U/19 Ligaen

16. oktober 2017 kl. 09:50 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: 6-1 over Vejle Boldklub.

Fire sejre i de seneste fire kampe. Det er status for AaB’s U/19-ligahold, der i weekenden besejrede Vejle Boldklub med 6-1 på Hornevej.

Allerede efter et kvarters tid blev en Vejle-spiller udvist, da han begik straffe. Wessam Abou Ali scorede, og så var AaB i front og en mand i overtal.

De bolsjestribede sad derfor på overtaget i kampen, og inden pausen havde Wessam Abou Ali scoret hattrick. Først fandt Jeppe Pedersen Wessam Abou Ali med en god bold. Angriberen tog et godt træk ind i feltet og scorede sikkert til 2-0. Kort før pausen sparkede Wessam Abou Ali et indlæg fra Lukas Klitten i nettet til 3-0.

Kort efter pausen var Wessam Abou Ali også involveret i målet til 4-0. Hattrick-skytten blev sendt af sted i en friløber og sendte bolden på tværs til en fri Jonathan Stæhr Larsen, der sikkert scorede.

Forsvarsspiller Anders Bærtelsen stod for målet til 5-0. Han brød selv bolden og løb med frem i det efterfølgende angreb, hvor han fik bolden i feltet og sørgede for AaB’s femte mål.

Små ti minutter før tid reducerede gæsterne til 5-1, inden Jonas Raunbak lukkede kampen til 6-1 efter forarbejde af Mathias Johannesen og Milad Samim.

- Vi havde et lille overtag i indledningen, og da vi kommer foran og i overtal, bliver overtaget stort resten af kampen. Resultatet er egentlig fortjent, for vi skaber en hel del chancer, siger U/19-ligatræner Lasse Stensgaard, som nu kan se tilbage på fire ubesejrede kampe i streg.

- Det er holdet som helhed, der er begyndt at fungere. Vi har hele sæsonen igennem scoret mange mål, men i starten gik der for mange mål ind. Det gør der ikke mere. Samtidig går vi ind til kampene med en fornemmelse af, at vi vinder, og stimen må gerne fortsætte i næste weekend, siger Lasse Stensgaard.

AaB indtager lige nu fjerdepladsen i U/19 Ligaen, og næste kamp spilles søndag 22. oktober på hjemmebane mod Silkeborg I.F. kl. 13.00.

U/17 Ligaen: 0-0 mod Vejle Boldklub

Der var lagt op til en topkamp mellem AaB og Vejle Boldklub i U/17 Ligaen. Og det var en topkamp, der endte målløs.

De to jævnbyrdige hold stod godt til hinanden, og begge hold havde en solid defensiv, der ikke førte mange chancer med sig.

AaB havde i løbet af kampen et par friløbere og et par pæne hovedstødschancer, men formåede ikke at udnytte dem. Omvendt havde Vejle Boldklub et skud på træværket og ellers blot tilløb til chancer.

Derfor endte den tætte affære, som den startede; 0-0.

- Det var to gode hold, der stod defensivt på banen. Selvom det var en jævnbyrdig kamp, havde vi alligevel overtaget i forhold til possession og store chancer, så det er en kamp, hvor vi skal være mere skarpe, siger U/17-ligatræner David Olsen.

- Vi har nogle spillere, der er meget ærgerrige, og vi vil gerne være et tophold, men det kræver også, at vi er mere skarpe i en kamp som denne, siger David Olsen.

AaB’s U/17-ligahold indtager tredjepladsen i U/17 Ligaen. Holdet spiller først igen 4. november kl. 15.15 på hjemmebane mod Silkeborg I.F.

Danmarksserien: 1-1 mod Holstebro Boldklub

I Danmarksserien var AaB på en svær udebanetur mod topholdet Holstebro Boldklub, der havde omkring 400 tilskuere på lægterne.

AaB startede kampen bedst, og Niclas Lind Simonsen bragte gæsterne i front med 1-0, da han sparkede et frispark op i det ene målhjørne.

Første halvleg var generelt meget livlig med chancer i begge ender, men mod slutningen af halvlegen begyndte hjemmeholdet at få overtaget.

Efter pausen kom Holstebro Boldklub ud som lyn og torden, og kort inde i anden halvleg udlignede de, da AaB ikke var hurtige nok over en andenbold efter en clearing i eget felt.

I anden halvleg bølgede spillet også med chancer i begge ender. Mod slutningen var AaB ovenpå og havde blandt andre to forsøg på træværket, men kampen sluttede 1-1.

- Det var en svær udekamp i en fed kulisse, og det var tydeligt, at det ikke er tilfældigt, at Holstebro Boldklub ligger i toppen af Danmarksserien. De spiller med høj intensitet og fysik, og det var godt for vores unge spillere at prøve at spille over for sådan et mandskab i den kulisse, siger Danmarksserietræner Kenneth Cortsen.

- Kampen var af rigtig høj kvalitet med masser af tempo, intensitet og nerve, og spillerne skal have ros for at levere en god præstation over hele linjen, siger Kenneth Cortsen.

AaB’s Danmarksseriehold er nu ubesejret i de seneste otte kampe i streg. På lørdag kl. 13.00 skal AaB igen i aktion, når det gælder et lokalopgør på udebane mod Vejgaard Boldspilklub.

AaB TV: Sammendrag af AaB-FC Helsingør

16. oktober 2017 kl. 07:29 af Rasmus Estrup