14. november 2017 kl. 11:11 af Rasmus Estrup

AaB's reservehold skal i dag i kamp, når Kjellerup I.F. fra 2. division gæster kunstgræsbanen på Hornevej kl. 18.00.

Assistenttræner Jacob Friis og udviklingschef Poul Erik Andreasen har valgt at stille med følgende opstilling:

Bardhec Bytyqi, Nikolaj Lyngø, Mathias Ross Jensen (U/17 Liga), Patrick Kristensen

På bænken sidder Nicolai Rask Lassen (Danmarksserien), Emil Lagergaard (Danmarksserien), Oliver Klitten (U/19 Liga), Lukas Klitten (U/19 Liga), Jonathan Stæhr Larsen (U/19 Liga) og Mathias Johannesen (U/19 Liga).

Der er som sædvanlig gratis entré for alle interesserede.

5-0 over Brøndby I.F. i U/17 Ligaen

13. november 2017 kl. 09:18 af Rasmus Estrup

Alt gik op i en højere enhed for AaB's U/17-ligahold, da nordjyderne lørdag besejrede Brøndby I.F. med 5-0 på Hornevej.

Efter små 20 minutter bragte AaB sig foran 1-0 på en flot scoring af Jeppe Pedersen, der på kanten af feltet sparkede bolden i nettet via overliggeren.

Jonatan Flindt gjorde det til 2-0 efter et flot oplæg af Gabriel Adriano Alves Christensen. Sidstnævnte drev bolden frem i en omstilling og efter gode driblinger, fandt han Jonatan Flindt, der kanonerede bolden op i modsatte målhjørne.

Mikkel Kaufmann stod for scoringen til 3-0. Valdemar Bjerre vandt bolden på egen banehalvdel og sendte Mikkel Kaufmann afsted i fuld galop ned af AaB's venstreside. Angriberen vandt løbeduellen mod forsvaret, trak ind i banen og lagde bolden i mål.

Kort før pausen headede Mathias Ross Jensen scoringen til 4-0 i nettet på et hjørnespark fra Jeppe Pedersen.

I starten af anden halvleg var Mathias Ross Jensen tæt på at tackle en ny scoring i mål, men bolden, der gik over Brøndby-målmanden, trillede lige forbi gæsternes mål.

Det blev i stedet Mikkel Kaufmann, der med sit andet mål i kampen lukkede scoringsfesten med målet til 5-0.

- Vi lykkedes rigtig godt med vores omstillinger og fik også skabt et par chancer mere, end dem vi scorer på. Selvom vi er foran med fire mål ved pausen, spiller vi også voksenfodbold i anden halvleg, og vi vinder også anden halvleg, siger U/17-ligatræner David Olsen.

- Vi holdt os til planen hele kampen, og spillerne var 100 procent fokuserede. Det var en meget målrettet indsats krydret med rigtig gode mål, siger han.

AaB ligger nu på andenpladsen i U/17 Ligaen. Næste ligakamp spilles på lørdag på udebane mod Randers Freja.

Allerede i aften spiller holdet dog pokalkamp i Frederikshavn kl. 19.00.

Sejr til Bærtelsen og Klitten

12. november 2017 kl. 17:19 af Rasmus Estrup

Danmarks U/18-landshold vandt 3-2 over Ukraine i søndagens venskabskamp. AaB-talenterne Lukas Klitten (nr. 5) og Anders Bærtelsen (nr. 17) spillede hele kampen for Danmark.

Danskerne kom bagud efter 10 minutter, men inden pausen havde Danmark nettet to gange og bragt sig foran 2-1. I anden halvleg udlignede Ukraine, inden Anders Bærtelsen var med til at sikre sejren. Sejrsmålet til 3-2 kom efter et hårdt, fladt indlæg fra Anders Bærtelsen, som Ukraines målmand fik sendt i eget net med små ti minutter igen.

Anders Bærtelsen har nu spillet tre kampe for det danske U/18-landshold, mens Lukas Klitten har spillet fem U/18-landskampe.

Nulløsning i New Zealand

11. november 2017 kl. 08:16 af Brian Andersen

Dysten i Wellington blev hermed Flores’ 24. A-landsholdsoptræden for Peru, og nu venter der en gyserforestilling, når der natten til torsdag dansk tid er returkamp i Lima.

En sejr sender Peru til VM for første gang siden 1982, hvorimod eksempelvis 1-1 eller 2-2 betyder avancement for New Zealand.

Bytyqi indskiftet i ærgerligt albansk remis

10. november 2017 kl. 21:01 af Brian Andersen

Bytyqi blev indskiftet i opgørets tillægstid mod Nordirland, som netop – i 89. minut – havde udlignet til det for albanerne ærgerlige slutresultat 1-1.

Udfaldet betyder, at Nordirland på førstepladsen holder en afstand på fire point til Albanien på tredjepladsen i EM-kvalifikationsgruppen, hvor også Slovakiet inklusive Filip Lesniak befinder sig.

Slovakiet møder på onsdag gruppefavoritterne fra Spanien på udebane.