AaB TV: Hvem er holdets dårligste FIFA-spiller?

19. april 2017 kl. 15:15 af Rasmus Estrup

Ramkilde fik spilletid mod Tyskland

19. april 2017 kl. 09:36 af Rasmus Estrup

AaB's U/19-ligaspiller Marco Ramkilde blev skiftet ind efter 62 minutter, da U/19-landsholdet mandag aften spillede venskabskamp mod Tyskland.

Tyskerne viste sig for stor en mundfuld for det danske U/19-landshold, der måtte se sig slået 3-1. Tobias Warschewski bragte Tyskland i front før pausen. I anden halvleg udlignede danske Oliver Kjærgaard, inden David Raum og Lucas Torres sikrede tyskerne sejren.

Marco Ramkilde har nu spillet ni U/19-landskampe for Danmark og scoret tre mål.

AGF vandt målrigt reserveholdsopgør

18. april 2017 kl. 17:20 af Rasmus Estrup

Mandag vandt AaB 1-0 på hjemmebane over AGF i Alka Superligaen, men i mødet mellem de to klubbers reservehold tirsdag eftermiddag, var det gæsterne fra AGF, der snuppede sejren på 4-3. Sebastian Grønning, Thomas Enevoldsen og Anders Harpøth Østergaard scorede for AaB.

AaB bragte sig ellers foran 1-0 efter 20 minutter, da en dødbold fra Thomas Enevoldsen blev forlænget til bagerste område, hvor Oliver Abildgaard lagde bolden ind foran mål. Her sparkede Sebastian Grønning bolden over keeperen og ind i nettet.

Kort efter udnyttede gæsterne et boldtab fra AaB, og Mustapha Bundu krøllede læderet op i modsatte målhjørne fra kanten af feltet til 1-1.

Efter 41 minutter blev det til 2-1 til AaB. Oliver Abildgaard blev nedlagt i feltet og fik straffe. Et straffespark, Thomas Enevoldsen eksekverede. Enevoldsen havde kort inden pausefløjt muligheden for at udbygge føringen, men AGF's keeper reddede friløberen.

Efter pausen kom AGF ud med et meget højere pres og tempo. Og blot et enkelt minut skulle der gå, før Nimo Gribenco udlignede til 2-2.

10 minutter senere scorede Mustapha Bundu til 3-2 efter en opspilsfejl i AaB's defensiv.

Sebastian Grønning var efter en times spil tæt på at score sit andet mål i kampen, men forsøget fra angriberen ramte overliggeren.

I stedet kunne Mustapha Bundu sende sin tredje scoring i nettet i kampens 67. minut, da et frispark fra angriberens fod blev afrettet af muren og snød Nicolaj Jørgensen i AaB-målet.

Efter flere udskiftninger på AaB-holdet mod slutningen reducerede indskiftede Anders Harpøth Østergaard til 4-3 med en flot afslutning mod fjerneste stolpe.

I dommerens overtid fik Thomas Enevoldsen muligheden for at give AaB ét point, da AaB blev tilkendt et straffe. Men denne gang reddede AGF-keeperen straffesparket fra AaB-angriberen, og kampen endte med en udesejr på 4-3.

- AGF kommer for let til deres mål. De har ikke flere chancer, end dem de scorer på, og de opstår kun på grund af deciderede fejl fra vores side. Så det er vi skuffet over. Vi er også skuffet over, at vi lader os kyse af AGF-holdet efter pausen. De kommer ud med en aggressiv indstilling - som de også skal have cadeau for - men det reagerer vi for sent på, siger AaB's assistenttræner Jacob Friis.

- Set over hele kampen skaber vi flere chancer end dem. Blandt andet en friløber i slutningen af første halvleg og så med straffesparket til sidst. Men vi må også give cadeau til AGF for deres anden halvleg, siger Jacob Friis.

AaB stillede op i følgende opstilling:

Nicolaj Jørgensen

Patrick Kristensen - Kasper Pedersen - Morten Rokkedal - Bardhec Bytyqi

Oliver Abildgaard - Kasper Risgård - Robert Kakeeto - Casper Sloth

Thomas Enevoldsen - Sebastian Grønning

Efter 60 minutter blev Anders Harpøth Østergaard skiftet ind for Casper Sloth, mens Mathias Johannesen kom på banen i stedet for Morten Rokkedal efter 70 minutter. Med 12 minutter tilbage på uret foretog AaB en dobbeltudskiftning, da Sebastian Grønning og Bardhec Bytyqi blev erstattet af Wessam Abou Ali og Mathias Andersen.

Reserveholdets opstilling mod AGF

18. april 2017 kl. 10:01 af Rasmus Estrup

I går vandt AaB over AGF i Alka Superligaen, og i eftermiddag klokken 15.00 mødes de to hold igen i Reserveholdsturneringen på Hornevej.

Assistenttræner Jacob Friis og udviklingschef Poul Erik Andreasen starter med følgende opstilling:

På bænken sidder Anders Harpøth Østergaard fra AaB's Danmarksseriehold samt U/19-ligaspillerne Mathias Andersen, Mathias Johannesen, Mads Stefansen og Wessam Abou Ali.

Kampen spilles som nævnt på Hornevej klokken 15.00, og der er som altid gratis adgang.

AaB TV: Sammendrag af AaB-AGF

18. april 2017 kl. 09:30 af Rasmus Estrup