Aspirant- & Forløb

Aspirant eller Forløb er for den talentfulde spiller, som i U13-U15 ikke er udtaget til et elitehold i AaB Akademiet, men som AaB ønsker at arbejde med.

AaB rekrutterer årligt en række spillere til et elitehold i U13 via. licenssystemet. Samtidig er der en række dygtige spillere, som ikke tilbydes et klubskifte til AaB, men som AaB fortsat har stor interesse i at arbejde med i tæt samarbejde med spillerens egen klub. Disse spillere kan AaB Akademiet tilbyde Aspirant- eller Træningsforløb i U13-U15.

Det er ikke muligt for spillerens egen klub at indstille en spiller til et Aspirant- eller Træningsforløb i AaB. Vi har dog et stort ønske om altid at modtage oplysninger fra vores Partnerklubber om spillere i U13-U15, som udvikler sig, og gør det ekstraordinært godt. Herefter vil vi tage et nærmere kig på spilleren og tage stilling til, om der evt. skal tilbydes et Aspirant- eller Træningsforløb hos AaB.

Aspirant
Som aspirant udtages man af AaB Akademiet, og forløbet tilrettelægges i tæt samarbejde med forældre og klub. Som aspirant i U13 trænes der 9 gange årligt i AaB, i U14 7 gange årligt og i U15 5 gange årligt. Der kan også indkaldes til aspirantkampe. Aspirantaktiviteter kan være, men er ikke nødvendigvis, sammen med årgangens elitehold i AaB Akademiet.

Forløb
AaB kan udtage en spiller til et træningsforløb med et elitehold i AaB Akademiet. Dette forløb tilrettelægges i tæt samarbejde med forældre og klub. I et træningsforløb kommer spilleren til at træne med årgangens elitehold i AaB Akademiet 1-2 gange om ugen i en længere periode, men vil stadig spille ugentlige kampe i egen klub.

Kontaktoplysninger

Hovedtræner/Koordinator
Mathias Krogh
mak@aab-as.dk
20 71 71 94

Lokation

AaB's Anlæg
Hornevej 2
9220 Aalborg Øst

'