Hiljemark og Widell før AaB-HB Køge

22. september 2023 kl. 09:06 af Rasmus Estrup

I aften kl. 19.00 gælder det NordicBet Ligakampen mod HB Køge på Aalborg Portland Park. Du kan gøre som flere end 10.000 andre og købe billetter til kampen på www.billet.aabsport.dk. 

I dette dobbeltinterview umiddelbart efter torsdagens træning kan du høre fra Melker Widell og cheftræner Oscar Hiljemark, der kigger tilbage på den forgangne uge og frem mod aftenens kamp mod HB Køge. 

Fanzonen åbner kl. 16.30, men allerede fra kl. 15.30 er der jobmesse i fanzonen for studerende, der gratis kan tilmelde sig Students' Grandstand Party her. 

For hver tilskuer til AaB’s hjemmekampe i NordicBet Ligaen i dette efterår donerer AaB og Arbejdernes Landsbank i fællesskab 2 kr. til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i efteråret 2023 går ubeskåret til RAV - Rådgivnings- og Aktivitetstilbud Vendsyssel. Efter sæsonens fem første hjemmekampe er RAV allerede sikret en donation på 72.146 kr.

Køb billet til aftenens kamp her.

Akademispillere i U/16-sejr over Belgien

22. september 2023 kl. 07:41 af Rasmus Estrup

Johan Hvistendahl (nr. 23) og Malthe Egebæk Mortensen (nr. 13) fra AaB Akademiet var begge i startopstillingen, da det danske U/16-landshold i går spillede den tredje og sidste kamp ved miniturneringen i Belgien efter et nederlag til Tyrkiet og en sejr over Portugal i de to første kampe. 

Torsdagens modstander var værtsnationen Belgien, der havde vundet over både Tyrkiet og Portugal, men i går tog danskerne en sejr på 4-2. 

Danmarks U/16-landshold bragte sig foran til pausestillingen 1-0 efter ni minutter, og otte minutter inde i anden halvleg blev danskernes føring fordoblet. Det blev også til 3-0 midt i anden halvleg, inden Belgien fem minutter senere reducerede til 3-1. 

Et kvarter før tid blev det 4-1 til danskerne, og ti minutter før tid blev både Johan Hvistendahl og Malthe Egebæk Mortensen udskiftet. Herefter reducerede belgierne til 4-2. 

Kampen i går var Johan Hvistendahls tredje U/16-landskamp, mens Malthe Egebæk Mortensen er noteret for to optrædener for U/16-landsholdet. 

Flere siddepladser frigivet til i morgen

21. september 2023 kl. 15:55 af Rasmus Estrup

Der er stor interesse for AaB's NordicBet Ligakamp mod HB Køge fredag aften kl. 19.00. På Vesttribunen er der færre end 500 billetter tilbage, mens Complea Tribunen er færre end 50 sæder fra at være udsolgt. 

Derfor er der netop blevet frigivet ca. 400 siddepladser på A. Enggaard Tribunen til fredagskampen på Aalborg Portland Park. Du kan gøre som flere end 10.700 andre AaB-fans og sikre dig billet til opgøret på www.billet.aabsport.dk. 

Er du studerende på videregående uddannelser i Nordjylland, kan du gratis tilmelde dig "Students' Grandstand Party" med jobmesse og fredagsfest fra kl. 15.30. 

Find al praktisk info om kampen her. 

Tags på denne nyhed

Odada: Jeg glæder mig til i morgen

21. september 2023 kl. 11:33 af Rasmus Estrup

Med to mål og solide præstationer i sine første fire optrædener for Hele Nordjyllands Hold, er kenyanske Richard Odada kommet godt fra start i det nordjyske.

- Holdkammeraterne og trænerstaben har været gode til at hjælpe mig, siden jeg kom hertil. Jeg føler mig godt tilpas og som en del af holdet, og lige nu glæder jeg mig bare til i morgen, siger Richard Odada.

I morgen kl. 19.00 venter der AaB en fredagskamp hjemme mod HB Køge, og flere end 10.500 AaB-fans har på billet til kampen på Aalborg Portland Park, der også danner ramme om “Students’ Grandstand Party” og Veteran Match i morgen aften.

Samtidig bliver det Richard Odadas første fredagskamp på Aalborg Portland Park.

- Det ser jeg meget frem til. Indtil videre har fansene skabt en god stemning til vores kampe - både ude og hjemme - og jeg håber, at der kommer endnu flere fans i morgen, for det er med til at motivere os, siger den kenyanske landsholdsspiller.

Siden han skiftede til AaB på et lejeophold fra MLS-klubben Philadelphia Union 15. august har midtbanespilleren foruden de fire kampe i NordicBet Ligaen også været i aktion for Kenyas A-landshold, hvor det i den forgangne landskampspause blev til fuld spilletid i to kampe.

Det fulgte han op med et pragtmål til 1-1 i sidste uges udekamp mod Sønderjyske på Sydbank Park.

- Jeg er glad for at komme på tavlen, men det vigtigste for mig, er holdets præstationer og resultater. Og i morgen skal vi igen levere den bedst mulige indsats, så vi forhåbentlig kan få en sejr, siger Richard Odada, der gerne tager sigte mod målet igen i morgen, hvis muligheden byder sig.

- Hvis man har chancen for at skyde, så er det jo bare om at prøve. Hvorfor ikke?, slutter AaB’s nummer 16 med et stort smil.

Du kan gøre som flere end 10.500 andre og købe billet til fredagskampen mod HB Køge på www.billet.aabsport.dk.

For hver tilskuer til AaB’s hjemmekampe i NordicBet Ligaen i dette efterår donerer AaB og Arbejdernes Landsbank i fællesskab 2 kr. til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i efteråret 2023 går ubeskåret til RAV - Rådgivnings- og Aktivitetstilbud Vendsyssel. Efter sæsonens fem første hjemmekampe er RAV allerede sikret en donation på 72.146 kr.

Tags på denne nyhed

AaB A/S søger økonomielev

20. september 2023 kl. 15:45 af Brian Andersen

Med opstart snarest og senest 1. januar 2024 søger vi en person til en toårig kontoruddannelse med speciale i økonomi og med både faglig og praktisk erfaring.
 
Som økonomielev hos AaB A/S får du en hands-on tilgang til økonomifaget, hvor teori og praksis kombineres. Under uddannelsen vil du opnå faglig indsigt i forskellige økonomiske aspekter. Opgaverne vil variere igennem dit elevforløb og gradvist vokse i takt med din udvikling.

Du vil blandt andet få lov til at beskæftige dig med:

- Debitor- og kreditor ind- og udbetaling
- Finansafstemning
- Moms
- Rapportering
- Måneds- og årsafslutning
- Bogføring

Vi forventer, du har bestået HHX, EUX eller HTX, STX eller HF suppleret med EUD-forløb på fem uger.

Alternativt have bestået en akademiuddannelse med fokus på administration, økonomi og finans.

Det vil være vigtigt med overblik og en struktureret og detaljeret tilgang, ligesom et godt humør, god energi samt lysten til at lære er foretrukne egenskaber.

Send en ansøgning til kommunikations- og HR-chef Brian Andersen på ba@aab-as.dk senest 8. oktober 2023.
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte økonomichef og administrerende direktør Jesper Dalum på jda@aab-as.dk eller 2934 1903.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Arbejdet vil i hverdagen være henlagt til administrationens kontor på Hornevej 2 i Aalborg Øst.

Om AaB:
AaB A/S er som arbejdsplads kendetegnet ved et højt humør og et godt sammenhold, som du falder naturligt ind i. Vi beskæftiger i dag 19 engagerede medarbejdere i administrationen. I alt er vi cirka 70 personer ansat i AaB A/S.
AaB’s mission er igennem fodbold at underholde og skabe oplevelser på et økonomisk bæredygtigt grundlag.
AaB’s vision er at være samlingspunkt for hele Nordjylland og til stadighed være en del af toppen af dansk fodbold – både på og uden for banen.

Tags på denne nyhed
'