AaB spiller i håndsrækningstrøjen i Odense

13. marts 2022 kl. 09:06 af Rasmus Estrup

Mandag aften kl. 19.00 spiller AaB mod OB i 21. spillerunde, og AaB vil til opgøret være iført håndsrækningsdragten med en lyserød trøje, sorte shorts og lyserøde strømper.

Køb trøjen på www.aabshoppen.dk, hvor du selvfølgelig også kan få fingrene i den rød-hvide klubtrøje og den blå andentrøje.

Kampen i morgen kan ses på TV3 Sport med optakt fra kl. 18.00, eller du kan købe billet til opgøret her. 

For hver håndsrækningstrøje der bliver solgt, donerer AaB, Macron og Spar Nord 100 kr. til Idræt For Sindet Hjørring gennem Hele Nordjyllands Håndsrækning. 

Tags på denne nyhed

Sander og Ross på U/17- og U/18-landshold

12. marts 2022 kl. 08:21 af Rasmus Estrup

AaB-målmand Theo Sander skal sammen med det danske U/17-landshold spille UEFA Elite Round i jagten på en plads til årets EM-slutrunde. 

Ved UEFA Elite Round venter tre opgør. 23. marts spiller Danmark mod Sverige kl. 19.00 på Jysk Park i Silkeborg, 26. marts kl. 19.00 står Danmark over for Letland samme sted, og kvalifikationen afsluttes med et opgør mod Schweiz 29. marts kl. 14.00 på Ikast Stadion. Der er gratis adgang til alle kampene. 

Theo Sander har inden de tre kampe optrådt fem gange i landsholdstrøjen, hvoraf fire opgør har været med U/17-landsholdet. 

Oliver Ross udtaget til kamp mod England

AaB Akademiets Oliver Ross skal ligeledes på tur med et dansk ungdomslandshold i slutningen af marts, når han sammen med U/18-landsholdet tager til Marbella fra 22. til 29. marts. 

Undervejs står U/18-landsholdet over for en kamp mod England. Den spilles mandag 28. marts kl. 12.00. 

Oliver Ross har hidtil spillet ni ungdomslandskampe for Danmark med to scoringer til følge. 

Tags på denne nyhed

Aalborg Boldspilklub A/S indkalder til ordinær generalforsamling

11. marts 2022 kl. 10:16 af Brian Andersen

Venlig hilsen
Aalborg Boldspilklub A/S
Thomas Bælum
Administrerende direktør

Tags på denne nyhed

Få plads til Mesterskabsspillet med et sæsonkort

11. marts 2022 kl. 08:01 af Rasmus Estrup

AaB blev tidligere i denne uge sikret en plads i Top 6, og dermed venter Mesterskabsspillet, når grundspillet er ovre efter næste uges hjemmekamp mod Brøndby I.F.

På nuværende tidspunkt har flere end 3.860 AaB-fans et sæsonkort. Bliver du også sæsonkortabonnent, er du sikret adgang til alle AaB’s kampe i Mesterskabsspillet fra 85 kr. om måneden for voksne og 45 kr. om måneden for børn. Bliv sæsonkortholder her.

For et nytegnet abonnement er der seks måneders binding fra tegningsdatoen. Herefter kan du opsige abonnementet med et varsel på løbende måned + en måned.

Af øvrige fordele får du ud over din faste plads til alle AaB’s 3F Superligakampe og Sydbank Pokalkampe på Aalborg Portland Park med et sæsonkortabonnement også mulighed for gratis at videresende din billet, samt rabat i AaB Fanshop. Læs om flere sæsonkortholderfordele her.

Tags på denne nyhed

Flere end 9.000 har billet til AaB-Brøndby I.F.

10. marts 2022 kl. 12:56 af Rasmus Estrup

Der er godt gang i billetsalget til AaB's næste hjemmekamp 20. marts kl. 14.30, hvor Brøndby I.F. gæster Aalborg Portland Park i grundspillets sidste spillerunde. 

Flere end 9.000 har allerede billet til kampen, og på 3F Tribunen er der ca. 200 ledige pladser tilbage, mens der på Complea Tribunen er ca. 400 frie sæder, hvoraf pladser på række 1 og række 20 er med begræset udsyn. 

Du kan stadig købe billet til Vesttribunen, 3F Tribunen og Complea Tribunen her. 

Udebaneafsnittet er udsolgt, og AaB gør i den forbindelse opmærksom på, at tilskuere, der udviser tilhørsforhold til udeholdet på andre sektioner end udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende, vil blive bortvist uden refusion af billetten.

Tags på denne nyhed
'