Information om billetter til AaB-OB

17. april 2021 kl. 12:58 af Rasmus Estrup

Vær opmærksom på, at der er særlige ankomst- og afgangstider alt efter hvilken indgang, din billet gælder til.
Se dem på billedet herunder.

AaB's kamp mod OB på onsdag er flyttet fra kl. 19.00 til kl. 18.00, og til opgøret har AaB’s knap 2.900 sæsonkortholdere forkøbsret på at afhente en gratis billet online indtil mandag kl. 12.00, selvom sæsonkortholderne ikke har betalt for april. Information om hvordan dette foregår i praksis er tilsendt alle sæsonkortholdere via e-mail. Her kan du se en video af, hvordan du gør. 

Fra kl. 12.00 på mandag vil alle resterende pladser blive sat til salg på billet.aabsport.dk. Sæsonkortholdere kan fortsat afhente en gratis billet online, dog uden forkøbsret. 

Sektionerne på Vesttribunen, Complea Tribunen og 3F Tribunen er forbeholdt sæsonkortholdere, mens A. Enggaard Tribunen er forbeholdt AaB’s samarbejdspartnere. 

Til onsdagens kamp mod OB er tilskuerkapaciteten på Aalborg Portland Park 3.758 personer.

Afsnit uden faste sæder

Da Aalborg Portland Park er i gang med at få nye, røde sæder på Complea Tribunen og 3F Tribunen, vil nogle af pladserne på disse tribuner ikke være med et fast sæde. I stedet vil der være en pude, man kan sidde på. 

Det drejer sig specifikt om alle pladser på 3F Tribunen, de øvre sektioner på Complea Tribunen og sektion D Nedre, E Nedre og F Nedre på Complea Tribunen samt dele af sektion G Nedre på Complea Tribunen. 

På Vesttribunen, A. Enggaard Tribunen og sektionerne A Nedre, B Nedre og C Nedre på Complea Tribunen vil der være faste sæder.  

Information til sæsonkortholdere

For sæsonkortholdere er det ikke muligt at benytte den normale plads, der står anvist på ens sæsonkort, da der fortsat er særlige regler og krav til afviklingen af kampe på Aalborg Portland Park, herunder at alle tilskuere skal holde mindst en meters afstand til hinanden.

Husk derfor at medbringe din billet til kampen, ikke dit sæsonkort, da dette ikke vil være gyldigt.

Sæsonkortholdere kan afhente deres billet i billetsystemet ved at følge nedenstående trin:

 • Gå ind på billet.aabsport.dk og log in på din profil
 • Vælg kampen AaB-OB
 • Vælg din plads - der er frit valg mellem alle åbne tribuneafsnit
 • Vælg derefter om billetten skal være voksen, barn eller pensionist
 • Klik nu på gaveikon-knappen nederst for at indløse din værdikupon for at gennemføre købet til 0 kroner
 • Download din billet og medbring den til kampen torsdag

Husk gyldigt coronapas til kampen

Ved indgangen vil der være krav om fremvisning af gyldigt coronapas for at opnå adgang til tribunerne. Husk derfor at medbringe denne dokumentation.

Dette betyder, at man som tilskuer senest 72 timer før ankomst til Aalborg Portland Park skal have gennemført en negativ corona-test, være færdig-vaccineret eller tidligere smittet.

Nærmere information herom fremsendes via e-mail til alle der har afhentet billet til kampen.

Særlige regler for publikums adfærd

Der vil til kampen være særlige regler for adfærd der skal følges – læs disse herunder:

I forbindelse med åbningen for flere tilskuere, er det i særlig grad vigtigt, at alle tilskuere følger de adfærdsregler, der ligger til grund for genåbningen.

Såfremt publikum ikke overholder disse regler, kan man blive bortvist fra kampen, ligesom dette kan få indflydelse på en yderligere genåbning senere på året samt i værste tilfælde medføre at antallet af mulige tilskuere til AaB’s hjemmekampe igen reduceres.

Reglerne der skal overholdes er:

 • Planlæg din transport hjemmefra til og fra Aalborg Portland Park inden afrejse.
 • Ankom til Aalborg Portland Park på det tidspunkt og ved den indgang, der er angivet på din billet.
 • Følg skiltningen og anvisningerne ved stadion og hold altid minimum 1 meters afstand til andre personer ved indgangen, under ophold og afgang.
 • Bliv så vidt muligt på din siddeplads før og under kampen medmindre, du skal besøge en mad- og drikkebod eller toiletfaciliteter.
 • Vend ryggen til de andre tilskuere på din række, når du bevæger dig til og fra din anviste siddeplads.
 • Orienter dig om ruten til toiletter, boder og øvrige forhold.
 • Hold god håndhygiejne, benyt de opstillede håndspritdispensere og undgå så vidt muligt at røre dig selv i ansigtet, ved håndtag, gelændere med videre.
 • Undgå tæt kontakt som håndtryk, highfives og kram med personer, der ikke er nærtstående.
 • Undgå gruppedannelse.
 • Vær særligt opmærksom og tag hensyn ved jubel, sang og råb
 • Følg til enhver tid anvisningerne fra kontrollører og bodpersonale.

Se mere her. 

Det anbefales også, at man downloader app'en "Smittestop" til sin telefon og aktiverer den inden ankomst til kampen.

Der tages forbehold for ændringer i reglerne. 

Det generelle ordensreglement er fortsat gældende til AaB's hjemmekampe - læs ordensreglementet her. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Vejle Boldklub-AaB 1-1

17. april 2021 kl. 07:49 af Rasmus Estrup

AaB spillede fredag aften 1-1 på udebane mod Vejle Boldklub i 25. runde af 3F Superligaen. 

Efter 18 minutter bragte Rufo AaB foran med 1-0 efter oplæg fra Kasper Kusk. 

Tidligt i anden halvleg var den spanske målscorer tæt på at fordoble føringen, da han på en returbold fra Jakob Ahlmanns langskud ramte stolpen. 

I stedet udlignede Vejle Boldklubs Allan Sousa straks efter til 1-1. 

Mod slutningen var AaB tæt på at snuppe sejren, da det blev til gode muligheder til Marcus Hannesbo, Tom van Weert og Rasmus Thelander, men målet udeblev, og dermed endte opgøret 1-1. 

Tags på denne nyhed

Rufo-scoring i uafgjort fredagskamp

16. april 2021 kl. 20:56 af Rasmus Estrup

Fredagskampen mod Vejle Boldklub endte 1-1. Rufo bragte Hele Nordjyllands Hold foran i første halvleg, og efter pausen udlignede Allan Sousa. Dermed ligger AaB stadig i toppen af 3F Superligaens Kvalifikationsspil. 

På et nyanlagt og nydeligt græstæppe i Vejle var det hjemmeholdet, der allerede i første minut spillede sig frem til første mulighed, da Allan Sousa fik bolden i en fri position i udkanten af feltet. Vejle-spilleren lagde bolden mod fjerneste stang, men Andreas Hansen, der var på mål i stedet for en skadet Jacob Rinne, reddede flot forsøget. 

Efter et nærgående AaB-hjørnespark, som Rasmus Thelander fik hovedet på, var det i 10. minut igen hjemmeholdet, der fik en god mulighed, da Allan Sousa tog sig af et frispark fra distancen. Inde i målet reddede Andreas Hansen sikkert, og minutter senere tog AaB-målmanden sig sikkert af endnu et forsøg udefra. 

I det 12. minut kom AaB til sin hidtil bedste mulighed. Rufo lavede først en elegant tunnel på Dominik Kovacic, inden spanieren selv trykkede fladt mod mål, men på stregen kom Vejle-målmand Alexander Brunst i vejen. 

Efter 18 minutter var Rufo igen i afslutterens rolle, og denne gang gav det pote. I kølvandet på et langt indkast fra Kristoffer Pallesen lagde Kasper Kusk med stort overblik bolden over mod fjerneste stolpe, hvor Rufo var fri og med knæet sendte bolden i mål til en nordjysk 1-0-føring. 

Efter scoringen var hjemmeholdet mest på kuglen, men oplagte muligheder kunne Vejle Boldklub ikke spille sig frem til inden pausen, men tidligt i anden halvleg vandt hjemmeholdets Hugo Ekitike en duel med Mathias Ross, inden Vejle-angriberen sparkede forbi mål. 

Fire minutter efter pausen var AaB meget tæt på at bringe på 2-0. Jakob Ahlmann, der scorede i seneste besøg hos Vejle, tvang Alexander Brunst til at give en farlig returbold på et fladt langskud. Riposten sprang ud til målscorer Rufo, som fra en spids vinkel tæt under mål desværre ramte stolpen. 

I stedet slog Vejle Boldklub til i modsatte ende straks efter. Allan Sousa trak ind i banen og fra ca. 20 meter sparkede han fladt mod nærmeste stang. Afslutningen havde så meget fart, at Andreas Hansen ikke kunne nå ud til læderet, der gik i mål til 1-1. 

Efterfølgende blev Tom van Weert indskiftet, og AaB's næste mulighed faldt midt i anden halvleg, hvor Iver Fossums hovedstød på Kristoffer Pallesens indlæg sad lige på Vejle-keeperen. 

Med 20 minutter tilbage var der comeback til Lucas Andersen, der kom på banen sammen med Frederik Børsting. 

Otte minutter senere var netop Lucas Andersen involveret i en stor mulighed til Marcus Hannesbo. Indskiftede Tom van Weert kom igennem i højresiden og spillede bolden ind centralt i feltet til Lucas Andersen. AaB-anføreren prikkede herfra bolden videre til Marcus Hannesbo, men lige inden den unge AaB-kant kunne få afsluttet, blev han tacklet af Vejle-målscorer Allan Sousa. 

Fem minutter før tid fik AaB en stor mulighed for at snuppede sejren. Med stor fysik vandt Tom van Weert bolden i venstresiden og trak ind i feltet. Ved forreste stolpe driblede hollænderen forbi Vejle-målmanden og kom fri til afslutning midt for mål, men desværre endte afslutning forbi Vejle-buret. 

I tillægstiden fik AaB en sidste chance for at tage de tre point med hjem. Efter et langt indkast fra Kristoffer Pallesen hoppede bolden fra den ene pande til den anden, inden Rasmus Thelander til sidst headede mod mål fra kanten det lille felt. Desværre var overliggeren i vejen for forsvarsspillerens hovedstød. 

Dermed endte fredagsduellen i Nørreskoven med 1-1. Det uafgjorte resultat betyder, at AaB fortsat ligger øverst i 3F Superligaens Kvalifikationsspil med 33 point. Nærmeste forfølger er Vejle Boldklub og OB, der begge har 29 point. 

Netop OB venter på onsdag kl. 18.00, hvor der igen må være tilskuere på Aalborg Portland Park. Læs mere om det her. 

Matchfacts - 3F Superligaen, Kvalifikationsspil, 25. spillerunde

Vejle Boldklub-AaB 1-1 (0-1)
19. min 0-1 Rufo, 51. min 1-1 Allan Sousa
Advarsler Vejle Boldklub: Allan Sousa (25)
Advarsler AaB: Jakob Ahlmann (55), Pedro Ferreira (82), Mathias Ross (90)

Vejle Boldklub (4-5-1): Alexander Brunst, Tobias Mølgaard, Denis Kolinger, Pierre Bengtsson, Allan Sousa (89: Juhani Ojala), Jacob Schoop, Arbnor Mucolli (70:Ylber Ramadani), Saeid Ezatollahi, Lukas Engel (70: Kevin Yamga), Hugo Ekitike (89: German Onugkha).  

AaB (3-4-3): Andreas Hansen, Mathias Ross, Rasmus Thelander, Jakob Ahlmann (70: Frederik Børsting), Kristoffer Pallesen, Pedro Ferreira, Iver Fossum, Marcus Hannesbo, Kasper Kusk (70: Lucas Andersen), Rufo (84: Malthe Højholt), Martin Samuelsen (58: Tom van Weert).

Dommer: Aydin Uslu

Tags på denne nyhed

AaB søger account manager

16. april 2021 kl. 10:54 af Brian Andersen

Med reference til AaB A/S’ salgschef får du som account manager en central rolle i at fortsætte den positive udvikling og vækst, som AaB oplever.
 
Du vil blive en del af et velfungerende team, hvor du gennem din adfærd repræsenterer AaB’s værdier: fællesskab, troværdighed, passion og professionalisme.
 
Du vil få egen portefølje af eksisterende kunder, men vi forventer, at du kan udbygge denne platform via kontinuerligt, vedholdende og opsøgende salgsarbejde.
 
Vi forventer, at du er god til at bygge relationer, således at eksisterende kunder får en seriøs og nærværende behandling, så de ser sig selv som langsigtede partnere i AaB A/S.

Vi forventer, at du har erfaring med relationsskabende B2B-salg, men fra hvilken branche er ikke afgørende.

Vi ser det som en fordel, at du har prøvet kræfter med salg af koncepter, systemer eller serviceydelser i en lidt større virksomhed med en professionel tilgang til salg.

Du har dokumenterede positive resultater og ved, at mange indsatser hos kunden giver succes.

For dig er en god hverdag masser af besøg hos nye og eksisterende kunder, og du ser værtsrollen til alle hjemmekampe på Aalborg Portland Park som et ekstra krydderi på en i forvejen spændende stilling.

I et afvekslende job forventer vi således, at du i din private planlægning tager udgangspunkt i AaB’s kampkalender og arrangementer.

Vi forventer, at du er fleksibel, men du vil også opleve en stor frihed i jobbet i vores klub, der for mange ansattes vedkommende er en livsstil.

Som person arbejder du udadvendt og målrettet, og du forstår at åbne døre og lukke salget.

Du er stærk i den umiddelbare såvel som den fordybende kontakt og har gode kommunikationsevner.
 
Din arbejdsform er systematisk og struktureret, og du har et godt blik for såvel detaljen som helheder.
 
Du er arbejdsom, motiveres af resultater og mål samt trives i en rolle, hvor du i høj grad leder dig selv.

AaB A/S er som arbejdsplads kendetegnet ved et højt humør og et godt sammenhold, som du falder naturligt ind i. Du har gode IT-kundskaber, og har du erfaring med brug af CRM-systemer, er dette et plus.

Dit distrikt er primært Nordjylland, hvor du har et stort netværk og ideelt set er bosiddende.

Lønnen forhandles individuelt og vil være med udgangspunkt i en fast grundløn og en bonusaftale, ligesom der er firmabetalt pension og en række andre personalegoder. Du vil blive afregnet kørsel i egen bil efter statens gældende takster.

For yderligere information om stillingen kan du kontakte salgschef Morten Brinkmann på 2088 1885.

Ansøgninger behandles løbende, dog med sidste frist 2. maj, da tiltrædelse er senest 1. juli 2021. Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Send din ansøgning til kommunikations- og HR-chef Brian Andersen på ba@aab-as.dk.

AaB A/S beskæftiger i dag 20 engagerede medarbejdere i administrationen, som er hjemmehørende på Hornevej i Aalborg.

AaB's mission er igennem fodbold at underholde og skabe oplevelser på et økonomisk bæredygtigt grundlag. AaB's vision er at være samlingspunkt for hele Nordjylland og til stadighed være en del af toppen af dansk fodbold – både på og uden for banen.

Tags på denne nyhed