Færre end 100 siddepladser tilbage

21. oktober 2023 kl. 07:58 af Rasmus Estrup

Der er rift om pladserne til kampen mod B.93 på Aalborg Portland Park i morgen. I alt har flere end 11.000 AaB-fans billet til kampen, og der er nu færre end 100 siddepladser tilbage til Complea Tribunen. 

I forvejen er 3F Tribunens afsnit for AaB-fans udsolgt, men det er altså fortsat muligt at købe billet til en siddeplads på Complea Tribunen eller en ståplads på Vesttribunen på www.billet.aabsport.dk. 

Dørene til Aalborg Portland Park åbner kl. 13.30 på søndag, og det samme gør billethusene, såfremt der ikke er udsolgt inden. 

Kampstart på søndag er kl. 15.00, men allerede fra kl. 12.30 er der masser af aktiviteter i fanzonen. 

Se mere praktisk info om kampen her. 

Tags på denne nyhed

Højholt foran jubilæum

20. oktober 2023 kl. 09:32 af Brian Andersen

Malthe Højholt fik sin officielle debut for AaB’s bedste mandskab i pokalsekstendedelsfinalen mod Vejgaard Boldspilklub 25. september 2019 og er desuden noteret for otte U-landskampe for Danmark.

22-årige Malthe Højholt skiftede til AaB Akademiet fra partnerklubben Hjørring I.F. som U/13-spiller.

Hvis Malthe Højholt starter inde mod B.93, vil han umiddelbart før kickoff blive hyldet for sit jubilæum. Ligeledes vil Kristoffer Pallesen, der for nylig meddelte sit karrierestop, blive hyldet søndag på Aalborg Portland Park.

Flere end 11.000 billetter er allerede ude til opgøret. Køb i forsalg billet her. Dysten mod B.93 sættes i gang kl. 15.00 – dørene åbnes kl. 13.30, mens fanzonen er åben fra kl. 12.30.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Bagterp I.F. nomineret til Årets Partnerklub

20. oktober 2023 kl. 08:08 af Rasmus Estrup

Til AaB's opgør mod B.93 på søndag holder AaB i samarbejde med Arbejdernes Landsbank, Macron og Faxe Kondi Partnerklubbernes Dag for at hylde alle AaB's flere end 100 nordjyske partnerklubber.

I den forbindelse vil medlemmer af AaB's partnerklubber løbe på banen med AaB-spillerne, ligesom de tilmeldte partnerklubber deltager i pausekonkurrencen. 

Derudover bliver Årets Frivilligpris uddelt, ligesom Årets Partnerklub 2023 også skal kåres. 

Til sidstnævnte pris er tre klubber nomineret, og den tredje og sidste kandidat er Bagterp I.F., som du kan komme med til i dette indslag fra AaB TV. I indslaget kan du møde Tobias Ørtoft, der er børneudviklingstræner i Bagterp I.F. Han fortæller blandt andet lidt om, hvilke initiativer Bagterp I.F. har haft gennem de seneste par år, hvor klubben næsten har fordoblet sit medlemstal. 

De to andre nominerede partnerklubber er Aars I.K. og IF Skjold Sæby. 

 

Du kan gøre som flere end 11.000 andre AaB-fans og købe billetter til kampen mod B.93 på www.billet.aabsport.dk. 

Tags på denne nyhed

Al praktisk info om AaB-B.93

19. oktober 2023 kl. 14:44 af Rasmus Estrup

Kampinfo for AaB-B.93

Spillerunde: 13
Spilledato: Søndag 22. oktober 2023
Kick-off: Kl. 15.00
Dørene åbner: Kl. 13.30
Fanzonen åbner: Kl. 12.30
Dommer: Jacob Rasmussen

11.000 har billet - kom i god tid
Flere end 11.000 AaB-fans har allerede på nuværende tidspunkt billet til søndagskampen på Aalborg Portland Park mod B.93, og 3F Tribunens afsnit for AaB-fans er udsolgt.

Du kan stadig nå at købe billetter til Complea Tribunen eller Vesttribunen på www.billet.aabsport.dk.

Såfremt der ikke er udsolgt, åbner billethusene på Aalborg Portland Park kl. 13.30 på søndag, og samtidig åbner indgangene til Aalborg Portland Park.

Det anbefales, at man kommer i god tid for at udgå den værste kødannelse lige inden kampstart. 

Tilhængere af B.93 skal købe billetter til udebaneafsnittet på 3F Tribunen via www.billet.aabsport.dk. Tilskuere, der udviser tilhørsforhold til udeholdet på andre sektioner end udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende, vil blive bortvist uden refusion af billetten.

Har du på kampdagen spørgsmål i forhold til billetter, kan du besøge billetinformationen, som ligger på hjørnet af Complea Tribunen og Vesttribunen. 

Vis billet eller sæsonkort i AaB’s app - opdatering kræves
Ved indgangene kan man vise sin billet eller sit sæsonkort i AaB-appen. Det kræver, at man har opdateret AaB-appen til den seneste version.

Man kan også altid tilgå og vise sine billetter online på www.billet.aabsport.dk. 

Download AaB’s officielle app via App Store, hvor den findes under navnet “AaB Sport - AaB” eller Google Play under “AaB”. 

Partnerklubbernes Dag på Aalborg Portland Park
Søndag afholder AaB i samarbejde med Macron, Arbejdernes Landsbank og Faxe Kondi Partnerklubbernes Dag for at hylde alle AaB’s nordjyske partnerklubber.

I den forbindelse vil alle tilmeldte partnerklubber være en del af både spillerindløbet og pausekonkurrencen.

Derudover vil der i pausen også blive overrakt priserne Årets Partnerklub og Årets Frivilligpris til en klub og en frivillig i en partnerklub, der har gjort en særlig indsats i det forgangne år.

Funcenter i fanzonen
Fanzonen er fuld af aktivteter for børn til Partnerklubbernes Dag på søndag.

Fra kl. 12.30 er der fuld gang i fanzonen, hvor Funcenter blandt andet stiller med en oppustelig fodboldbane. Derudover kan man også prøve kræfter med en Faxe Kondi Fan Can eller en Goal Station og få ansigtsmaling i AaB-farver. 

Så kom gerne i god tid, og drag nytte af alle de sjove børneaktiviteter i fanzonen inden kampstart.

Som altid er det i fanzonen også muligt at købe lækker mad fra grillen samt Bogø Sandwich, ligesom du kan købe vand, øl og slik i boderne. 

Særligt kampdagstilbud til børn i AaB Fanshop
Søndag er der god grund til at kigge forbi AaB Fanshop i foyeren eller fanzonen inden kampstart.

Foruden AaB’s spillertrøjer fra Macron, AaB-halstørklæder og meget andet merchandise, er der på søndag et særligt kampdagstilbud på en Theodor-pakke.

Theodor-pakken inkluderer en Theodor-skoletakse med 3D-effekt, en AaB-madkasse, et AaB-skrivesæt, Theodorspillet og en Theodorbamse. Hele pakken har en værdi af 515 kr., men sælges på søndag for kun 299 kr.

Så kig forbi AaB Fanshop, der åbner i fanzonen kl. 12.30 og foyeren kl. 13.00.

Hyldest af Kristoffer Pallesen inden kampstart
Umiddelbart inden kampstart vil Kristoffer Pallesen blive hyldet på grønsværen. Kristoffer Pallesen valgte i sidde uge at stoppe sin aktive karriere på grund af en skade, og derfor vil han søndag eftermiddag modtage en hyldest for sin indsats i AaB, hvor han fra sommeren 2017 spillede 180 officielle kampe.

Fællesskab for alle - tilbud til børn
AaB og Spar Nord Fonden er gået sammen om et børnefællesskab på kampdage: “Fællesskab for alle”.

“Fællesskab for alle” foregår i Theodors Familiezone på Complea Tribunen, hvor de tilmeldte børn kan sidde under opsyn af pædagoger og pædagogstuderende kampen igennem.

Inden kampen bliver børnene hentet på et mødested i AaB’s fanzone af pædagoger og pædagogstuderende, som til hver kamp vil sørge for, at de tilmeldte børn i folkeskolealderen følges tæt og får en god oplevelse både før, under og efter AaB’s 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park. 

Så hvis man er mellem otte og 14 år og ønsker at komme på Aalborg Portland Park, men måske mangler jævnaldrende at tage til fodbold med, eller hvis ens forældre er forhindret, så har man nu muligheden for at blive en del af “Fællesskab for alle”.  

For at blive en del af “Fællesskab for alle“ skal man sende en mail til mro@aab-as.dk og købe billet via det link, man modtager i forbindelse med bekræftelsen på, at man er blevet en del af “Fællesskab for alle”. Prisen for at blive en del af "Fællesskab for alle" er samme pris som en almindelig børnebillet til Theodors Familiezone. 

Adgang til boder og toilletter i fanzonen under kampen
Fanzonens boder og toiletter er også tilgængelige under kampen på søndag. Dermed kan tilskuere på Vesttribunen anvende boder og toiletfaciliteter i fanzonen uden for Aalborg Portland Park, mens kampen spilles. 

Gratis tog- og buskørsel med billet til kampen
Gennem hele 2023 kan alle med en billet til kampen køre gratis med tog og busser fra Nordjyllands Trafikselskab på kampdage. Man skal blot vise sin kampbillet eller sit digitale sæsonkort i bussen eller toget.

Rygning er ikke tilladt
Det er ikke tilladt at ryge på Aalborg Portland Park. Det er muligt for tilskuere på Vesttribunen og Complea Tribunen at ryge uden for stadion i pausen.

Kontantløse boder åbner kl. 13.30
Boderne på Aalborg Portland Park åbner halvanden time før kampstart, hvor dørene også åbner. 

På hver tribune er der én bod, hvor der kan betales med kontanter. Ellers foregår betalingen kontantløst på Aalborg Portland Park. 

Transport
Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der ca. fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering
Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der ca. ti minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold
Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Complea Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Tags på denne nyhed

11.000 har billet til søndag

19. oktober 2023 kl. 08:06 af Rasmus Estrup

Hop ind på www.billet.aabsport.dk, hvis du vil gøre som flere end 11.000 andre AaB-fans og sikre dig billet til søndagskampen på Aalborg Portland Park mod B.93. 

Til kampen, der fløjtes i gang kl. 15.00, afholder AaB i samarbejde med Macron, Arbejdernes Landsbank og Faxe Kondi Partnerklubbernes Dag, og der vil derfor være masser af aktiviteter i fanzonen allerede fra kl. 12.30. 

3F Tribunens afsnit for AaB-fans er udsolgt til kampen, mens der er få siddepladser tilbage på Complea Tribunen. Ligeledes er der også stadig ståpladser tilbage på Vesttribunen.

Køb billet til kampen her. 

'