Pallesen stopper sin aktive karriere – ansættes i AaB’s administration

10. oktober 2023 kl. 11:45 af Brian Andersen

Det er skaden som højreforsvareren pådrog sig i de sidste sekunder af hjemmekampen mod AC Horsens 7. maj 2023, der desværre betyder, at den 33-årige spiller med øjeblikkelig virkning stopper karrieren.

Kristoffer Pallesen kom til AaB fra Viborg F.F. i sommeren 2017 og har også en fortid i Hobro I.K., I.K. Skovbakken og AGF.

AaB’s sportsdirektør Ole Jan Kappmeier udtaler:

- Kristoffer har med en altid dedikeret indsats leveret en flot bidrag for AaB gennem de seneste seks år, og både på og uden for banen har han til enhver tid været en værdig repræsentant for vores klub.

- Naturligvis er det ulykkeligt, at fodboldkarrieren slutter på denne måde, og Kristoffer vil være stærkt savnet i truppen, hvor han med sin professionelle optræden altid har sat holdet over sig selv, påpeger Ole Jan Kappmeier.

- Samtidig glæder vi os over, at Kristoffer har takket ja til at bringe sine kompetencer i spil på anden vis i AaB, og vi ser meget frem til det nye samarbejde, siger Ole Jan Kappmeier.

Kristoffer Pallesen er både ærgerlig og lettet over beslutningen:

- Det har været en meget svær beslutning, som har krævet enormt mange overvejelser. Det der særligt har gjort beslutningen svær er, at så utroligt mange mennesker har støttet mig og investeret tid i at få mig tilbage til banen. I den henseende vil jeg gerne sige tusind tak til min familie, klubben, AaB’s sundhedsstab, spillere, trænere og ikke mindst vores fans for den fantastiske opbakning.

- Jeg er vidende om, at en tilbagevenden vil være forbundet med risici, og derfor er jeg kommet til den konklusion, at fornuften må sejre, og det derfor er nødvendigt at stoppe min fodboldkarriere. Jeg er glad og stolt over at have repræsenteret AaB og trøster mig med, at jeg stopper som AaB-spiller, og at jeg fortsat kommer til at have min daglige gang på anlægget på Hornevej, lyder det fra Kristoffer Pallesen.

Kristoffer Pallesen vil i forbindelse med den kommende hjemmekamp 22. oktober mod B.93 blive hyldet på Aalborg Portland Park.

Tags på denne nyhed

Abonnenter kan hente billet til AaB-FC Helsingør

9. oktober 2023 kl. 12:00 af Rasmus Estrup

AaB's billetabonnenter har nu 48 timers førsteret til at hente billet til hjemmekampen mod FC Helsingør, der spilles søndag 5. november kl. 15.00. 

På onsdag kl. 12.00 åbner billetsalget til kampen for alle på www.billet.aabsport.dk, hvor du også kan gøre som flere end 9.500 andre AaB-fans og købe billet til AaBø's næste hjemmekamp, der spilles søndag 22. oktober mod B.93. 

Er du sæsonkortholder, har du automatisk adgang til kampene med dit sæsonkort og skal ikke hente en billet. 

Sådan henter du billet med et billetabonnement:

  1. Log ind med din profil på www.billet.aabsport.dk
  2. Vælg AaB-FC Helsingør
  3. Vælg det/de tribuneafsnit, som dit billetabonnement er gældende til.
  4. Vælg din plads.
  5. Tryk på Tilføj en rabat.
  6. Tryk på abonnementet.
  7. Afslut transaktionen.

Køb et billetabonnement
Billetabonnementet er til dig, der ønsker adgang til alle kampe på Aalborg Portland Park, men samtidig er klar over, at du ikke kan være der hver eneste kamp. Med et billetabonnement skal du trække billet fra kamp til kamp, og dermed optager du ikke en plads til de kampe, du ikke kommer til.

Du får adgang til at trække din billet 48 timer før, det officielle billetsalg begynder, så du er sikker på at få en plads. Du kan fortsat trække billet, efter det officielle billetsalg er begyndt, men herefter er du ikke længere garanteret en plads, hvis der bliver udsolgt.

Priserne på billetabonnementet kan ses nedenfor, og er et billigere alternativ til sæsonkortabonnementet. Bliv billetabonnent på www.billet.aabsport.dk.

Tags på denne nyhed

AaB-sejre i U/17 og U/15 Ligaen

9. oktober 2023 kl. 08:21 af Rasmus Estrup

U/17 Ligaen: Sønderjyske-AaB 0-3
AaB’s U/17 Ligamandskab fortsatte i weekenden de sejrsgivende takter, da holdet gæstede Sønderjyske.

I begyndelsen af opgøret sad AaB på spillet, men flere pasningsfejl gav omstillingsmuligheder til hjemmeholdet, der dog ikke udnyttede disse.

I stedet slog AaB til efter 20 minutter, da Johan Hvistendahl efter et godt gennembrud på kanten fandt Marcus Emil Sørensen, som sikker sendte læderet i nettet til en nordjysk 1-0-føring.

Denne blev fordoblet fem minutter før pausen, da Bertram Peter Skovgaard steg til vejrs ved bagerste stolpe og headede et indlæg fra Valdemar Møller Damgaard i kassen til pauseføringen 2-0.

Ti minutter før tid lukkede Victor Fjeldgaard endegyldigt kampen, da han efter et højt genpres af Georg Ejsing gjorde det til slutresultatet 3-0.

- De første ti minutter af kampen var spillet lidt for jævnbyrdigt, men derefter satte vi os på spillet og leverede en god og meget solid kamp, siger U/17 Ligatræner Theis Larsen. 

- Vi formåede at holde et højt tempo hele kampen, og kunne sagtens have scoret et eller to mål mere. Så det er glædeligt, at vi både holdt nullet og sikrede os en komfortabel sejr, siger U/17 Ligatræneren. 

AaB’s U/17 Ligahold står efter syv kampe med 18 point, og spiller sin næste kamp lørdag 7. oktober på udebane mod Lyngby Boldklub.

U/15 Ligaen: Sønderjyske-AaB 2-3
Også AaB’s U/15 Ligahold kunne tage hjem fra weekendens besøg i det sønderjyske med en sejr.

Det var ellers hjemmeholdet, der efter fem minutter kom på 1-0, men 33 minutter inde i kampen sparkede Magnus Bek et kantfrispark ind til Daryosh Popalzai, som udlignede til pausestillingen 1-1.

Ti minutter efter pausen slog Søderjyske til på en omstilling med målet til 2-1, men midtvejs i anden halvleg scorede Abdinasir Abdullahi til 2-2, da han fulgte op på en returbold i forlængelse af Daryosh Popalzais hovedstød på stolpen.

Minuttet senere kom AaB’s sejrsmål, da Saalman Cabdi Hassans indlæg fandt Christian Steensgaard Eriksen, som afgjorde opgøret med 3-2-scoringen.

AaB’s U/15 Ligahold står efter seks kampe med 12 point og spiller på onsdag på udebane mod FC Midtjylland.

Tags på denne nyhed

Flere end 9.500 har billet til AaB-B.93

8. oktober 2023 kl. 19:34 af Rasmus Estrup

Om to uger tager AaB hjemme på Aalborg Portland Park imod B.93 i næste runde af NordicBet Ligaen. Allerede nu har flere end 9.500 AaB-fans sikret sig billet til opgøret, og du kan gøre det samme på www.billet.aabsport.dk. 

Til kampen holder AaB i samarbejde med Macron, Arbejdernes Landsbank og Faxe Kondi Partnerklubbernes Dag for at hylde AaB's flere end 100 nordjyske partnerklubber, og tidligere på ugen blev 3F Tribunen udsolgt. 

Samtidig blev der frigivet pladser med begrænset udsyn på Complea Tribunen.

Kampstart søndag 22. oktober er kl. 15.00, men allerede fra kl. 12.30 vil der være masser af aktiviteter i fanzonen. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: James Gow er teknisk chef i AaB

8. oktober 2023 kl. 08:29 af Rasmus Estrup

1. juni begyndte James Gow som teknisk chef i AaB. Tidligere har englænderen været ansat i 13 år hos Liverpool FC med fokus på talentudvikling.

Hos Liverpool FC nåede han eksempelvis at være cheftræner for et internationalt akademi i Kina, inden han fra 2016 til 2020 var akademichef for Liverpool FC’s internationale akademi i New South Wales i Australien.

Siden har han blandt andet været teknisk direktør i Al Jazira Sports Clubs akademi i Abu Dhabi.

I dette interview med både James Gow og sportsdirektør Ole Jan Kappmeier kan du blive klogere på James' rolle og arbejdsopgaver som teknisk chef i AaB.

Tags på denne nyhed
'