Thomas Bælum stopper i AaB

30. marts 2023 kl. 13:39 af Brian Andersen

Thomas Bælum tiltrådte i AaB 1. august 2018.

AaB’s bestyrelsesformand Niels David Nielsen udtaler:

- Da Thomas Bælum i sin tid blev ansat var det med en klar målsætning om at bringe AaB et bedre sted hen rent kommercielt. Den opgave er udført succesfuldt med en flot vækst på alle parametre, ligesom Thomas har været en stor del af processen omkring aftalen med SSE 22 (Sports Strategy Excellence 22 som ved en kommende aktieemission vil erhverve cirka 20 procent af aktierne i AaB A/S, red.). 

- Vi har haft en rigtig god dialog med Thomas igennem denne proces, og nu er vi et sted, hvor vi er trygge organisatorisk omkring det kommercielle set up, hvorfor begge parter mener, at timingen til at gå hver til sit er den rette. 

- Med aftalen med SSE 22 er det naturligt, at den kommende sportslige ansvarlige indgår i direktionen, men hvordan den fremtidige organisation præcis vil se ud, vil vi præsentere, når den er på plads, lyder det fra Niels David Nielsen.

- Jeg vil gerne på bestyrelsens vegne takke Thomas Bælum for en indsatsen for AaB, og vi ønsker ham al mulig held og lykke fremover, siger Niels David Nielsen.

Thomas Bælum supplerer:

- I det nye set up for AaB har jeg haft overvejelser omkring min egen rolle, og jeg har nu vurderet, at timingen for at gå hver til sit er den rette.

- Jeg vil kigge tilbage på fire et halvt begivenhedsrige år, hvor vi med strategi Nordkraften, der blev implementeret i 2019, gik ind i en strategiperiode med fokus på at styrke og udvikle både det sportslige og det kommercielle område. Indimellem havde vi også Covid-19 at forholde os til, men henover strategiperioden lykkedes det i forhold til den kommercielle del at skabe en fremgang på alle parametre. Sponsorindtægterne er steget, matchday-indtægter og det gennemsnitlige tilskuertal er blevet løftet markant, og antallet af sæsonkortholdere er rekordhøjt, hvilket naturligvis glæder mig.

- Hvad fremtiden bringer, har jeg ikke lagt mig fast på, men sikkert er det, at jeg ønsker AaB alt det bedste fremover, slutter Thomas Bælum.

Jan Peters, medstifter af SSE22 og kommende bestyrelsesmedlem i AaB A/S, vil i den kommende periode fungere som midlertidig sportslig ansvarlig, indtil en permanent sportsdirektør er udpeget.

Direktionens opgaver vil midlertidigt blive varetaget af økonomichef Jesper Dalum.

Tags på denne nyhed

AaB+ udvides med ekstra træningspas

30. marts 2023 kl. 10:07 af Rasmus Estrup

AaB+ er et ekstra træningstilbud til U/8-, U/9- og U/10-børn i Nordjylland. Træningen er tilgængelig for alle uanset niveau og er et supplement til træningen hjemme i egen klub.

AaB+ er et nyt træningskoncept, hvorigennem nordjyske børn fra U/8-U/10 nu får mulighed for at få ekstra træning i AaB-regi. Selve træningerne foregår her i foråret 2023 hos partnerklubben Aalborg KFUM, men børn fra samtlige af AaB’s nordjyske partnerklubber kan deltage via tilmelding.

Træningskonceptet har fokus på udvikling af børnenes motoriske og tekniske færdigheder. Alle træningspas vil have en varighed af 60 minutter og varetages af trænere fra AaB.

AaB inddeler som udgangspunkt træningsgrupperne efter årgange, så U/8-spillerne træner i én gruppe, U/9-spillerne i en anden gruppe og U/10-spillerne i en tredje gruppe. AaB forbeholder sig dog retten til at justere træningsgrupperne for bedst muligt at sikre, at alle børn udfordres på et passende niveau og sikres den bedst mulige oplevelse.

I første omgang var der træningstider fredage fra kl. 16.30-17.30, men pladserne til disse træninger blev hurtigt udsolgt.

Derfor bliver der nu også åbnet for træningspas fredage fra kl. 17.45-18.45 hos partnerklubben Aalborg KFUM. 

Træningen foregår på følgende otte fredage: 14. april, 21. april, 28. april, 12. maj, 26. maj, 2. juni, 9. juni og 16. juni.

Prisen for deltagelse i resten af forårssæsonen 2023 er 799 kr. for hele forløbet.

Der er et begrænset antal pladser, og tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet.

Tilmeldingen åbner mandag 3. april kl. 12.00 på www.billet.aabsport.dk.

Tags på denne nyhed

Billetsalg åbent til AaB-Lyngby Boldklub

30. marts 2023 kl. 07:55 af Rasmus Estrup

Søndag 30. april kl. 14.00 tager AaB imod Lyngby Boldklub i 3F Superligaens vigtige kvalifikationsspil, og med en måned til kampen er der nu åbnet for billetsalget. Køb billetter her.

www.billet.aabsport.dk kan du også købe billetter til første hjemmekamp i Kvalifikationsspillet 2. påskedag 10. april kl. 14.00 mod OB. 

Du kan som altid på www.billet.aabsport.dk sikre dig en fast plads til alle forårets afgørende kampe med et sæsonkortabonnement ligesom flere end 4.300 andre AaB-fans.

Prisen for sæsonkort starter fra 85 kr. om måneden for voksne og 45 kr. om måneden for børn. For et nytegnet abonnement er der seks måneders binding fra tegningsdatoen. Herefter kan du opsige abonnementet med et varsel på løbende måned plus en måned.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Interview med Thomas Hitzlsperger

29. marts 2023 kl. 14:15 af Rasmus Estrup

Som udmeldt i sidste uge bliver tyske SSE22 storaktionærer i AaB gennem en forestående aktieemission, hvor SSE22 vil erhverve sig ca. 20 procent af aktierne i AaB. 

SSE22 er en virksomhed, der ledes af af Thomas Hitzlsperger, Bernhard Peters, Joachim Hilke, Ole Jan Kappmeier, Finn Meinecke og Jan Peters.

De seks tyskere har skabt SSE22 med det formål at investere i og bidrage til at udvikle AaB sportsligt og strategisk.

I dette interview med AaB TV fortæller Thomas Hitzlsperger, der er partner i SSE22, tidligere administrerende direktør i VfB Stuttgart og tysk landsholdsspiller, blandt andet om baggrunden for, at SSE22 er gået ind i AaB, indtrykket af klubben og hvad SSE22 kommer til at bidrage til. 

Tags på denne nyhed

Ren fodboldglæde omkring Aalborg Portland Park

29. marts 2023 kl. 12:20 af Rasmus Estrup

Flere tusinde AaB-fans bevæger sig på kampdage i området omkring Aalborg Portland Park, og nu kan alle foreninger, inklusive AaB’s partnerklubber, gøre en forskel for naturen og egen klubkasse ved at tilmelde sig en affaldsindsamlingsrute omkring Aalborg Portland Park gennem projekt Ren Natur fra Hold Danmark Rent.

Ren Natur er et projekt fra Hold Danmark Rent, som AaB i samarbejde med hovedpartner Arbejdernes Landsbank bakker op om i 2023. Ren Natur er et koncept, hvorigennem der er arrangeret flere hundrede affaldsindsamlinger i forskellige lokalområder landet over. Arbejdernes Landsbank har i år arrangeret ruter i nærheden af seks stadions i 3F Superligaen, og for AaB’s vedkommende gælder det således i vestbyen omkring Aalborg Portland Park.

Et bidrag til klubkassen – i en god sags tjeneste
De foreninger eller partnerklubber, der deltager i en indsamlingsrute, modtager et beløb til deres klubkasse fra Ren Natur. Gennemfører en deltagende klub en affaldsindsamlingsrute på op til fem kilometer, kvitterer Ren Natur således med 2.500 kr. til foreningens klubkasse. 

Pengene kan for partnerklubber måske udgøre et bidrag til nye bolde, nye klubtrøjer eller noget tredje, som man står og mangler. 

Tilmeldingen til affaldsindsamlingen er åben via https://www.rennatur.org/tilmelding/. 

Nemt at deltage
Det er nemt at deltage, og ruterne er planlagt på forhånd. Så for at komme i gange skal foreningen blot tilmelde sig online, så stiller Ren Natur alt udstyr til rådighed. 

Første indsamlingsrute omkring Aalborg Portlandpark gennemføres i dagene efter 30. april, hvor AaB får besøg af Lyngby Boldklub: Aalborg Rute 2 AaB 2023

Den anden indsamlingsrute omkring Aalborg Portland Park gennemføres i dagene efter 3. juni, som er den sidste kamp i 3F Superligaens kvalifikationsspil i denne sæson: Aalborg Rute 16 AaB 2023

Tags på denne nyhed
'