Hiljemark: Vi skal angribe kampen

31. marts 2023 kl. 14:22 af Rasmus Estrup

Efter fredagens træningspas satte Oscar Hiljemark i dette interview ord på den forestående udekamp mod AC Horsens. Se interviewet i videoen øverst. 

Kampen på søndag spilles kl. 14.00 på Nordstern Arena Horsens. Du kan købe billetter til kampen her.

Se praktisk info om, hvordan du kan støtte Hele Nordjyllands Hold her. 

Tags på denne nyhed

Kom til Horsens for 1 kr. - sidste frist kl. 12.00

31. marts 2023 kl. 09:00 af Rasmus Estrup

AaB’s spillertrup har sammen med AaB Support Club arrangeret bustur til udekampen mod AC Horsens på søndag for både medlemmer og ikke-medlemmer af foreningen.

Du kan således komme med til den vigtige kamp for blot 1 kr., hvis du tilmelder dig her. Men skynd dig, for der er tilmeldingsfrist i dag kl. 12.00.

Knap 500 AaB-fans har allerede sikret sig billet til udebaneafsnittet på Nordstern Arena Horsens, hvor AaB på søndag kl. 14.00 indleder 3F Superligaens Kvalifikationsspil, og der forventes et fyldt udebaneafsnit til kampen.

Køb billet til opgøret på https://ach.eventii.dk/, og læs mere om, hvordan du kan støtte AaB i den vigtige kamp på søndag her.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Vinder af månedens mål i marts

31. marts 2023 kl. 08:25 af Rasmus Estrup

Med 50 procent af stemmerne har AaB's fans kåret Louka Prips mål til 2-0 mod Viborg F.F. torsdag 2. marts til månedens mål. Andenpladsen gik til Daniel Granlis reduceringsmål i tillægstiden i Odense. 

AaB takker alle, der deltog i afstemningen og dermed også konkurrencen om en signeret AaB-fodbold. Vinderen af præmien blev efter en lodtrækning Otto, som bliver kontaktet via mail af AaB. 

Gense månedens mål i videoen øverst. 

Tags på denne nyhed

AaB spiller i klubdragten i Horsens

30. marts 2023 kl. 18:55 af Rasmus Estrup

Søndag kl. 14.00 tager AaB fat på 3F Superligaens Kvalifikationsspil på udebane mod AC Horsens, og når AaB træder på banen, vil det være iført den rød-hvide klubdragt fra Macron. 

AaB spiller så vidt muligt altid i klubdragten, og da det er muligt på søndag, vil AaB naturligvis være iklædt rød-hvide striber i Horsens. 

Klubdragten er skabt i et tæt samarbejde med Macron. Klubtrøjen er en del af Nordens Paris-kollektionen og bærer Aalborg Tårnets benkonstruktion i designet. Køb trøjen på www.aabshoppen.dk, hvor du naturligvis også kan finde både AaB's andentrøje, håndsrækningstrøje og målmandstrøje. 

AaB vil i de øvrige kampe i Kvalifikationsspillet bære den rød-hvide klubdragt i udekampene mod FC Midtjylland og Lyngby Boldklub. Under besøget hos Silkeborg I.F. vil den blå andendragt blive brugt, mens håndsrækningstrøjen bæres på udebane mod OB. I pokalkampen på udebane mod Viborg F.F. om en uge vil AaB igen spille i rødt og hvidt. 

Se her, hvordan du kan støtte Hele Nordjyllands Hold i den vigtige kamp i Horsens på søndag. 

Tags på denne nyhed

Thomas Bælum stopper i AaB

30. marts 2023 kl. 13:39 af Brian Andersen

Thomas Bælum tiltrådte i AaB 1. august 2018.

AaB’s bestyrelsesformand Niels David Nielsen udtaler:

- Da Thomas Bælum i sin tid blev ansat var det med en klar målsætning om at bringe AaB et bedre sted hen rent kommercielt. Den opgave er udført succesfuldt med en flot vækst på alle parametre, ligesom Thomas har været en stor del af processen omkring aftalen med SSE 22 (Sports Strategy Excellence 22 som ved en kommende aktieemission vil erhverve cirka 20 procent af aktierne i AaB A/S, red.). 

- Vi har haft en rigtig god dialog med Thomas igennem denne proces, og nu er vi et sted, hvor vi er trygge organisatorisk omkring det kommercielle set up, hvorfor begge parter mener, at timingen til at gå hver til sit er den rette. 

- Med aftalen med SSE 22 er det naturligt, at den kommende sportslige ansvarlige indgår i direktionen, men hvordan den fremtidige organisation præcis vil se ud, vil vi præsentere, når den er på plads, lyder det fra Niels David Nielsen.

- Jeg vil gerne på bestyrelsens vegne takke Thomas Bælum for en indsatsen for AaB, og vi ønsker ham al mulig held og lykke fremover, siger Niels David Nielsen.

Thomas Bælum supplerer:

- I det nye set up for AaB har jeg haft overvejelser omkring min egen rolle, og jeg har nu vurderet, at timingen for at gå hver til sit er den rette.

- Jeg vil kigge tilbage på fire et halvt begivenhedsrige år, hvor vi med strategi Nordkraften, der blev implementeret i 2019, gik ind i en strategiperiode med fokus på at styrke og udvikle både det sportslige og det kommercielle område. Indimellem havde vi også Covid-19 at forholde os til, men henover strategiperioden lykkedes det i forhold til den kommercielle del at skabe en fremgang på alle parametre. Sponsorindtægterne er steget, matchday-indtægter og det gennemsnitlige tilskuertal er blevet løftet markant, og antallet af sæsonkortholdere er rekordhøjt, hvilket naturligvis glæder mig.

- Hvad fremtiden bringer, har jeg ikke lagt mig fast på, men sikkert er det, at jeg ønsker AaB alt det bedste fremover, slutter Thomas Bælum.

Jan Peters, medstifter af SSE22 og kommende bestyrelsesmedlem i AaB A/S, vil i den kommende periode fungere som midlertidig sportslig ansvarlig, indtil en permanent sportsdirektør er udpeget.

Direktionens opgaver vil midlertidigt blive varetaget af økonomichef Jesper Dalum.

Tags på denne nyhed
'