Alle mand til Horsens!

27. marts 2023 kl. 10:15 af Rasmus Estrup

Navn: Nordstern Arena Horsens 
Kapacitet: 10.495 
Kapacitet udebaneafsnit: 1.000 
Placering udebaneafsnit: Nordtribunen 

Billetpriser: 
U/16: 30,- 
Studerende: 80,- 
Pensionist: 80,- 
Voksne: 100,-  

Køb billetter til kampen på https://ach.eventii.dk/.

OBS: Det er ikke tilladt, at bære udeholdets merchandise andre steder end i udebaneafsnittet. 

Der er mulighed for at købe billetter i udebaneafsnittet, og man kan købe med MobilePay eller betalingskort. 

AC Horsens opfordrer til, at man køber sin billet på forhånd, så man undgår eventuel kø ved billetboderne. Scannerne ved indgangene kan scanne billetterne via mobil.  

Transport til og fra Horsens 

Fælles: 
AaB Support Club arrangerer bustur for både medlemmer og ikke-medlemmer af foreningen. Du kan komme med for blot 1 kr., efter at AaB's spillertrup og ASC er gået sammen om at få så mange folk afsted til den vigtige kamp. Køb busturen her.  

Kør selv: 
Adresse: Langmarksvej 59, 8700 Horsens 

På grund af omfattende vejarbejde omkring motorvejen ved Horsens, anbefaler AC Horsens at man benytter denne rute, hvis man kører til kampen fra det nordjyske:

Tag afkørsel 54 ved Ejer Bavnehøj

Kør ad Sneptrupvej og Risvej mod Tebstrup.

I Tebstrup drej til højre ad Horsensvej mod Horsens

Følg Horsensvej gennem Gedved indtil man rammer rundkørsel

Kør ad Skanderborgvej indtil man rammer det første lyskryds ved GL Århusvej (433)

Drej til venstre ad GL Århusvej

Første lyskryds drej til højre mod Horsens ad Egebjergvej

Derfra kan man følge skilte mod Nordstern Arena(CASA Arena)

Som gående gæst kan du komme til udebaneafsnittet ved at gå ned af Krudthusvej indtil svinget. I svinget er der en lille sti på højre hånd. Denne sti går direkte til udebaneafsnittet. 

Kørestolsbrugere: 
Billetpris for kørestolsbrugere er halv pris for kørestolsbrugeren samt halvpris pris for én ledsager af voksenpris. Kørestolsbrugere eller andre med særlige behov bliver som udgangspunkt placeret på Nordtribunen. 

Hvis man som kørestolsbruger og fan af det gæstende hold ønsker at overvære kampen, så bliver man placeret på Vesttribunen. 

Er du kørestolsbruger eller har et særligt behov og vil opleve kampen fra Vesttribunen, så kontakt Emma Dahl Rasmussen på 51 81 52 61 senest to dage før kampdagen, så vil hun guide jer vedr. kørselsforhold, parkering og indgang. Derudover vil hun bestille en servicemedarbejder som kan guide jer på plads. Kørestolsbrugere kan ikke overvære kampen i udebaneafsnittet, men bliver placeret på Vesttribunen. 

Tifo: 

Mål i udebaneafsnit: 
AC Horsens primære udebaneafsnit er 19,60 meter bredt og 23,20 meter højt. 

Tilladte materialer uden særlig tilladelse: 
Store Flag (3m x 3m)  
Teleskopstænger 
Små Flag (1,5m x 1,5m) 
Trommer  
Megafoner   

Mad og drikke:  

Der er mulighed for at købe nedenstående mad- og drikkevarer i udebaneafsnittet:  
Fadøl,(0,4 liter) 40 kroner 
Sodavand, (0,4 liter) 30 kroner 
Kildevand, (0,5 liter) 25 kroner 
Langemark med brød 50 kroner 
Grillpølse med brød 30 kroner 
Fransk hotdog 30 kroner 
Brød 5 kroner 
Sandwich 50 kroner 
Kaffe 25 kroner 
Kakao 25 kroner 
Slikpose 25 kroner 
Chokoladebar 20 kroner 
Kims Chips 20 kroner  

AaB takker alle for støtten på udebane.  

Tags på denne nyhed

Overtidsscoring og straffesparkssejr i U/15 Ligaen

27. marts 2023 kl. 08:29 af Rasmus Estrup

AaB’s U/15 Ligahold var i weekenden oppe imod rækkens andenplads, Farum Boldklub, og det var gæsterne fra FC Nordsjællands ungdomsafdeling, der tog teten fra start og tidligt bragte sig i front.

AaB’s Valdemar Rubæk Vestergaard, der havde scoret fire mål ugen forinden, udlignede dog kort efter til 1-1, men Farum Boldklub fik inden pausen bragt sig foran på ny med 2-1-målet.

I anden halvleg kæmpede AaB sig med en solid defensiv tilbage i kampen. Det førte i tillægstiden til en udligning af Malthe Mortensen til slutresultatet 2-2.

Uafgjorte kampe i U/15 Ligaen skal altid afgøres i en straffesparkskonkurrence, hvorefter vinderen snupper to point, mens det andet hold må nøjes med et point. 

I konkurrencen fra 11-meterpletten var det AaB, der trak det længste strå og hev de to point, hvilket to redninger af den velspillende målmand Albert Graversen medvirkede til.

AaB ligger på sjettepladsen i U/15 Ligaen med 30 point efter 16 kampe og spiller sin næste ligakamp onsdag 5. april på udebane mod OB, der ligger på tredjepladsen.

Tags på denne nyhed

Fuld tid til Ross og Sander i U/19-sejr

26. marts 2023 kl. 14:54 af Brian Andersen

Theo Sander og Oliver Ross og holdkammeraterne måtte se sig bagud efter den halve time, men danske scoringer henholdsvis lige før og lige efter pausen vendte billedet.

Danmark møder tirsdag Luxembourg, mens Spanien står over for ukrainerne.

Både Danmark og Spanien har fire point efter de første to kampe, men spaniernes målscore er efter 4-0 over Luxembourg tre mål bedre. Kun puljevinderen kvalificerer sig til sommerens U/19 EM-slutrunde.

Tags på denne nyhed

Få fast plads i slutspillet med et sæsonkort

25. marts 2023 kl. 12:00 af Rasmus Estrup

I næste weekend tager AaB hul på 3F Supreligaens Kvalifikationsspil, hvor der venter ti kampe. Fem af disse spilles på hjemmebane, og med et sæsonkortabonnement fra 85 kr. om måneden kan du få fast plads til forårets afgørende kampe på Aalborg Portland Park. Bliv sæsonkortholder her.

De fem hjemmekampe er:
- 2. påskedag, mandag 10. april kl. 14.00 – AaB-OB
- Søndag 30. april kl. 14.00 - AaB Lyngby Boldklub
- Lørdag 6. maj kl. 18.30 – AaB-AC Horsens
- Søndag 21. maj kl. 14.00 – AaB-FC Midtjylland
- Lørdag 3. juni kl. 14.00 – AaB-Silkeborg I.F.

Såfremt AaB skulle kvalificere sig til Pokalens semifinaler, vil der også være en pokalsemifinale på Aalborg Portland Park, som alle sæsonkortholdere naturligvis også har adgang til. Hvis AaB i en eventuel semifinale trækker Silkeborg I.F. som modstander, så vil kampen mod AC Horsens blive flyttet til søndag 7. maj kl. 12.00. 

Som sæsonkortholder får du foruden en fast plads til samtlige hjemmekampe på Aalborg Portland Park i 3F Superligaen og Pokalen også 10 procent rabat i AaB Fanshop og AaB Souvenirbod på udvalgt merchandise.

Prisen for et sæsonkortabonnement starter fra 85 kr. om måneden for voksne og 45 kr. om måneden for børn.  

For et nytegnet abonnement er der seks måneders binding fra tegningsdatoen. Herefter kan du opsige abonnementet med et varsel på løbende måned plus en måned. Læs mere. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Rune Mangor Jensen - Årets Fan

24. marts 2023 kl. 10:00 af Rasmus Estrup

AaB’s fans har gennem en afstemning kåret Rune Mangor Jensen til Årets Fan, hvilket betyder, at Rune Mangor Jensen er AaB’s kandidat til Divisionsforeningens nye konkurrence, Årets Fan, som er sat i søen for at hylde de mange tusinde loyale og dedikerede fodboldfans, der uge efter uge viser passion, integritet og kærlighed til deres hjerteklub i 3F Superligaen. 

AaB TV har været på besøg hos Rune Mangor Jensen, der er flyttet til Skanderborg, men alligevel har været til hver eneste AaB-kamp i denne sæson - både ude og hjemme.

I dette indslag fra AaB TV, kan du få et indblik i Rune Mangor Jensens imponerende trøje- og merchandisesamling og høre mere om hans tilhørsforhold til Hele Nordjyllands Hold.

Tags på denne nyhed
'