AaB TV: På træningslejr i Hamburg

14. juli 2023 kl. 10:59 af Rasmus Estrup

AaB er i øjeblikket på træningslejr i Hamburg frem til på søndag, hvor der venter en kamp mod VfB Lübeck.

Med ankomst onsdag aften bød torsdagen på lejrens første træningspas. Se et indslag fra første træningsdag og hør om forventninger, og hvad der bliver arbejdet på på træningsbanen i dette indslag fra AaB TV.

I dag og i morgen står programmet på eftermiddagstræninger, før der søndag kl. 16.00 spilles opstartens sidste testkamp mod VfB Lübeck fra den tredjebedste række i Tyskland.

Billetsalget er åbent til AaB-FC Fredericia

14. juli 2023 kl. 09:25 af Rasmus Estrup

Søndag 6. august kl. 15.00 tager AaB imod FC Fredericia på Aalborg Portland Park i sæsonens anden hjemmekamp i NordicBet Ligaen. 

Billetsalget til kampen er netop sat i gang på www.billet.aabsport.dk, hvor du også kan købe et sæsonkortabonnement eller et billetabonnement. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: AaB og Otoa forlænger til 2027

13. juli 2023 kl. 17:51 af Rasmus Estrup

Sebastian Otoa kom til AaB fra FC Roskilde for to år siden, og i efteråret 2022 fik han 3F Superligadebut for Hele Nordjyllands Hold. 

I alt opnåede den 19-årige forsvarsspiller i seneste sæson ni førsteholdskampe for AaB, og nu har han forlænget aftalen med klubben til sommeren 2027. 

I dette interview til AaB TV sætter Sebastian Otoa, der i maj fik debut på U/19-landsholdet, ord på forlængelsen. 

Tags på denne nyhed

AaB og Aalborg Portland forlænger stadionaftale til 2026

13. juli 2023 kl. 09:00 af Rasmus Estrup

Siden 2017 har AaB spillet sine hjemmekampe på Aalborg Portland Park, og sådan vil det også fortsat være som minimum de kommende tre sæsoner. Det står klart, efter Aalborg Portland og AaB netop har forlænget den hidtidige aftale om stadionsponsoratet frem til sommeren 2026.

- Vi er utrolig glade for den opbakning, Aalborg Portland viser ved at forlænge samarbejdet med yderligere tre år. Siden Aalborg Portland tegnede stadionsponsoratet i 2017, har vi haft et stort fokus på at løfte stadionoplevelsen, og det kulminerede for alvor med den enorme opbakning, vi oplevede i sidste sæson fra vores fans med rekordmange sæsonkortholdere og bedste tilskuersnit siden The Double-sæsonen i 2014, siger Jesper Dalum, AaB’s midlertidige administrerende direktør, mens salgschef Morten Brinkmann supplerer:

- Som vores fans synger, går man i fabrikkernes skygge, når man går mod AaB’s kampe på Aalborg Portland Park, og både AaB og Aalborg Portland har dybe og traditionsrige rødder i Aalborg og Nordjylland. Derfor glæder det os, at Aalborg Portland fortsat vil være med på holdet og danne rammen om AaB’s hjemmekampe de kommende tre sæsoner, siger Morten Brinkmann.

Allerede 29. juli indtager AaB-spillerne igen Aalborg Portland Park, når klubben spiller første hjemmekamp i NordicBet Ligaen mod AC Horsens. I den forbindelse har Aalborg Portland i samarbejde med Det Nordjyske Mediehus og Arbejdernes Landsbank inviteret alle AaB-fans gratis til sæsonens første hjemmekamp for at give det nordjyske mandskab en god start på tilværelsen i landets næstbedste række.

- Det er med en enorm stolthed, at vi bakker op om byens sportslige fyrtårn – og det gælder naturligvis også i modgangstider. Derfor er vi også glade for at kunne forlænge stadionsponsoratet frem til 2026, og vi har en ambition om at være endnu mere aktive i samarbejdet med AaB de kommende tre år, siger CEO Søren Holm Christensen fra Aalborg Portland og fortsætter:

- Med tilværelsen i NordicBet Ligaen er der samtidig behov for arbejdsro, så AaB hurtigst muligt kan vende tilbage til 3F Superligaen. Med forlængelsen af vores samarbejdsaftale ønsker vi at bidrage med både ro og forudsigelighed på sponsorsiden. Derfor var vi ikke i tvivl om, at vi fortsat skulle bakke op om AaB, og vi vil også gerne opfordre øvrige samarbejdspartnere til at gøre det samme, så klubben og spillerne får de mest optimale betingelser i den kommende sæson.

AaB og Aalborg Portland blev begge stiftet i 1880’erne, mens Aalborg Portland Park under navnet Aalborg Stadion blev indviet på sin nuværende placering i Aalborg Vestby for flere end 100 år siden.

AaB er ankommet til Hamburg

12. juli 2023 kl. 20:18 af Rasmus Estrup

Efter dagens busrejse, der blev indledt kl. 11.00 fra Hornevej, er Hele Nordjyllands Hold her til aften ankommet til Privathotel Lindtner Hamburg, hvor AaB har base til og med på søndag. 

Torsdag, fredag og lørdag byder på træningspas.

Søndag kl. 16.00 spiller AaB søndag kl. 16.00 sommeropstartens sidste testkamp mod VfB Lübeck fra den tredjebedste række i Tyskland.

Tags på denne nyhed
'