12. april 2023 kl. 07:48 af Rasmus Estrup

Fredag kl. 19.00 gæster AaB FC Midtjylland på MCH Arena i 3F Superligaens Kvalifikationsspil, og når opgøret fløjtes i gang vil AaB være iført den rød-hvide klubdragt fra Macron.

AaB bærer så vidt muligt altid klubdragten, og dette gør sig altså også gældende på fredag.

Klubdragten er skabt i et tæt samarbejde med Macron og er en del af Nordens Paris-kollektionen, der er en hyldest til Aalborg. Derfor indgår Aalborg Tårnets benkonstruktion også indgår i trøjens design.

Trøjen er produceret i et miljøvenligt materiale af 100% genanvendt plastik, og én trøje består således af plastik fra 13 halv-liters plastikflasker.

Du kan købe AaB's klubtrøje på www.aabshoppen.dk, hvor du også finder AaB's andentrøje, håndsrækningstrøje og målmandstrøje.

Se her, hvordan du kan støtte Hele Nordjyllands Hold i Herning på fredag.

Køb billetter til pokalsemifinalen

11. april 2023 kl. 12:05 af Rasmus Estrup

Efter avancement mod Vanløse I.F., Middelfart Boldklub og Viborg F.F. har AaB spillet sig i Pokalens semifinaler, hvor der venter to opgør mod Silkeborg I.F.

Første kamp spilles på Jysk Park i Silkeborg tirsdag 25. april kl. 19.00, og returopgøret følger torsdag 4. maj kl. 17.30 på Aalborg Portland Park.

Du kan nu købe billetter til semifinaleopgøret på Aalborg Portland Park på www.billet.aabsport.dk, hvor du også kan finde billetter til AaB's 3F Superligahjemmekampe mod Lyngby Boldklub søndag 30. april og AC Horsens søndag 7. maj.

www.billet.aabsport.dk kan du også tegne et sæsonkortabonnement fra 45 kr. om måneden for børn og 85 kr. om måneden for voksne.

For et nytegnet abonnement er der seks måneders binding fra tegningsdatoen. Herefter kan du opsige abonnementet med et varsel på løbende måned plus en måned. Læs mere.

Ahlmann i karantæne mod FC Midtjylland

11. april 2023 kl. 10:24 af Rasmus Estrup

Jakob Ahlmann, der i går rundede 300 officielle AaB-kampe, modtog i kampen mod OB et gult kort i det 30. minut.

Advarslen var hans fjerde i denne sæson, og med mandagens kort ramte Jakob Ahlmann 24 karantænepoint for sæsonen. Dermed er han i karantæne, når AaB fredag aften kl. 19.00 møder FC Midtjylland på udebane i 3F Superligaen.

Jakob Ahlmann er igen til rådighed for cheftræner Oscar Hiljemark fredag 21. april, hvor AaB gæster Silkeborg I.F.

Alle mand til Herning!

11. april 2023 kl. 09:10 af Rasmus Estrup

Fredag aften klokken 19.00 spiller AaB på udebane mod FC Midtjylland. Støtten til Hele Nordjylland Hold har været flot gennem hele året, og knap 800 AaB’ere har i gennemsnit indfundet sig på udebaneafsnittene til forårets fire første udekampe.

Herunder finder du al info omkring, hvordan du kan støtte AaB i den vigtige udekamp på fredag:

Navn: MCH Arena
Kapacitet: 11.432
Kapacitet udebaneafsnit: 1050
Placering udebaneafsnit: AL Bank Tribunen - Indgang 3 (Udehold)

Billetpriser:
Barn (4-13): 50,-
Voksen: 110,-

OBS. Billetter er 25 kr. dyrere ved køb på stadion. Billethuset åbner 70 minutter før kampstart.

Transport til og fra Herning

Fælles:
ASC arrangerer bustur til favorable priser for både medlemmer og ikke-medlemmer. Deadline for tilmelding er onsdag d. 12. april kl. 20. Læs mere og bestil turen her.

Der er afgang fra parkeringspladsen bag Complea-tribunen på Aalborg Portland Park kl. 15.30 og forventet hjemkomst på Aalborg Portland Park omkring kl. 23.30.

Kør selv:
MCH Arena er let tilgængelig, hvis du kommer i bus eller bil, og stadion er velforbundet med motorvejene både fra nord, syd og øst. Adressen er:

MCH Arena
Kaj Zartows Vej 5
7400 Herning

Til udebanefans og gæster på MCH Arena findes parkering for busser umiddelbart bag udebaneafsnittet i et lukket område kun til udebanefans. Såfremt der er plads, vil biler også kunne parkere i området – ellers anbefales parkering på P5. Få mere info om parkering ved MCH Arena her: https://www.fcm.dk/app/uploads/Parkeringsoversigt-MCH-Arena.pdf

Offentlig transport:
Tag Bus 6 fra Herning Station og stå af ved stoppestedet ‘’MCH Messecenter’’. Herefter er der en mindre gåtur på 1 km til stadion. Se endvidere rejseplanen for afgangstider og mere info.

Mad og drikke:
På udebaneafsnittet findes to salgsboder under tribunen.

Kakao 20,-

Derudover er der et udvalg af forskellige snacks og specialøl.

Tifo:
FC Midtjylland hilser den gode stemning på stadion velkommen, og derfor er udeholdets fans mere end velkommen til at deltage aktivt.

Som en del af den gode kampoplevelse og stemning på hele stadion har udebanefans de samme muligheder omkring fanmaterialer på udebaneafsnittet som på resten af stadion.

Bannere i 1,5 meters højde

AaB takker alle for deres opbakning til Hele Nordjyllands Hold på udebane.

To pointdelinger og et nederlag for AaB Akademiet

11. april 2023 kl. 08:08 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: OB-AaB 5-1

I U/19 Ligaen løb AaB ind i et nederlag på 5-1, da holdet i påsken besøgte OB.

Fynboerne kom foran allerede efter fem minutter, og på et straffespark kort inden pausen blev den fynske føring fordoblet til 2-0.

AaB kom godt ud til anden halvleg, og efter 65 minutter reducerede netop indskiftede Jakob Gaardsøe til 2-1.

Blot fem minutter senere scorede OB til 3-1 på et frispark, men AaB fortsatte med at presse på, og ti minutter før tid fik OB en spiller udvist.

Selvom AaB var i overtal og forsøgte at lægge tryk på, så lykkedes det hjemmeholdet at slå til på to omstillinger i tillægstiden, hvilket førte til et AaB-nederlag på 5-1.

AaB’s U/19 Ligamandskab spiller igen på lørdag hjemme på Hornevej mod Brøndby I.F. kl. 13.00.

U/17 Ligaen: OB-AaB 1-1 (5-4)

I U/17 Ligaen fik AaB ét point med hjem fra turen til Odense efter en kamp, der endte uafgjort, og hvor AaB trak det korteste i straffesparkskonkurrencen efterfølgende.

AaB-mandskabet lagde godt ud med et aggressivt pres, men efter et kvarters tid fik OB bedre styr på spillet, og inden pausen scorede hjemmeholdet på en ripost til en pauseføring på 1-0.

Tidligt i anden halvleg bragte Bertram Skovgaard AaB på 1-1, da hen dirigerede Emil Borups indlægsfrispark i kassen.

11-scoringen blev den sidste i den ordinære spilletid, og som altid når kampe ender uafgjort i U/19-, U/17- og U/15 Ligaen, skulle kampen derfor afgøres på et straffespark.

Her klarede fynboerne det bedst, og de tog således to point med fra kampen, men AaB-holdet kunne rejse hjem med et enkelt.

AaB’s U/17 Ligahold skal i aktion igen på lørdag, hvor Brøndby I.F. kl. 15.15 gæster Hornevej.

U/15 Ligaen: OB-AaB 0-0 (3-4)

I U/15 Ligaen kunne AaB tage hjem fra Odense med to point efter en uafgjort kamp, der endte med en nordjysk straffesparkssejr.

Kampen igennem havde AaB ellers svært ved at få spillet til at køre, og i stedet blev det en meget fysisk kamp.

AaB var mod slutningen især presset hårdt tilbage, men U/15-mandskabet kæmpede bravt for at holde nullet, hvilket lykkedes.

0-0-resultatet sendte kampen ud i en straffesparkskonkurrence for at fordele henholdsvis ét og to point, og her var det AaB, der kunne gå sejrrigt fra konkurrencen fra 11-meterpletten med en 4-3-sejr, der gav to point til kontoen.

AaB’s U/15 Ligahold møder også Brøndby I.F. på Hornevej på lørdag kl. 13.00.