Fossum: På rette spor, men har brug for en sejr

7. oktober 2022 kl. 13:31 af Rasmus Estrup

På mandag gæster AaB AC Horsens på Nordstern Arena Horsens kl. 19.00, og det er en kamp AaB-nordmanden Iver Fossum ser frem mod.

- Den er meget vigtig. Vi har brug for at få en sejr, siger midtbanespilleren, der inden mandagskampen har spillet 111 kampe for Hele Nordjyllands Hold.

- Jeg synes, at vi er på rette spor, og vi så bedre takter i seneste kamp mod OB. Desværre fik vi ikke de tre point, vi ville have. Men jeg garanterer, at vi i denne uge gør alt, hvad vi kan, for at træne hårdt og være så godt forberedt som muligt, så vi kan tage tre point dernede, siger Iver Fossum.

Nordmanden med nummer otte på ryggen er nu i tre uger blevet trænet af Erik Hamrén, og siden den svenske cheftræners ankomst er det kun gået én vej på træningsbanen, mener midtbanespilleren.

- Jeg synes, at vi har rykket os de seneste tre uger. Vi træner meget bedre, og jeg synes, at det bliver bedre og bedre for hver dag, så vi er på rette vej. Nu gælder det bare om at tage en sejr, siger AaB-spilleren, der indtil videre er noteret for 29 scoringer i AaB-trøjen.

Mandagens modstander, AC Horsens, ligger inden den kommende 3F Superligarunde på ottendepladsen med 14 point, mens AaB indtager 11. pladsen med fire point færre.

- Vi kommer til at skulle arbejde hårdt og krige med dem, for de kommer med en meget fysisk spillestil. Men vi skal gøre det, vi er gode til, og spille fodbold på den måde, der passer til os, hvis vi skal vinde, og en sejr er det eneste, vi tænker på, siger Iver Fossum.

Kampstart på mandag er kl. 19.00, og her kan du se, hvordan du kan støtte AaB i udekampen.

Har man ikke mulighed for at se kampen fra tribunen, kan opgøret følges på TV3 Sport og Viaplay med optakt fra kl. 18.30 på mandag.

Tags på denne nyhed

AaB spiller i klubdragten i Horsens

7. oktober 2022 kl. 09:51 af Rasmus Estrup

Når AaB mandag aften gæster AC Horsens kl. 19.00, vil AaB-truppen bære den rød-hvide klubdragt fra Macron. Hver gang det er muligt, spiller AaB nemlig i klubdragten, og det er altså også tilfældet i næste udekamp. 

AaB's klubdragt, der er en del af Nordens Paris-kollektionen og har Aalborg Tårnets benkonstruktion i sit design, er skabt i et miljøvenligt materiale, ligesom AaB's øvrige spillertrøjer. 

Alle AaB's spillertrøjer kan købes på www.aabshoppen.dk. 

Tags på denne nyhed

3F Superliga og NordicBet Liga sparer på lyset

7. oktober 2022 kl. 08:45 af Rasmus Estrup

Det bliver stadigvæk muligt at kunne følge en fodbold og 22 spillere på banen i resten af sæsonen, men i indpakningen før og efter kampen vil der blive skruet mere ned for lyset end normalt. Det er de 12 klubber i 3F Superliga blevet enige om sammen med de to live-rettighedshavere Viaplay Group og Warner Bros. Discovery – ligesom de 12 NordicBet Liga klubber har lavet aftale med Viaplay om kampene i den næstbedste række.

- Generelt er fodboldklubber ikke særligt energiforbrugende virksomheder, men det er selvfølgelig meget synligt, når stadionlysene er tændt. Lyset er nødvendigt, når kampen skal kunne følges både på stadion og i tv - og også for at kunne bruge Thiele VAR, som benyttes i 3F Superliga. Men i det, der produceres udenom de to halvlege, så har vi sammen med tv valgt at gå lidt på kompromis med den høje kvalitet, der produceres efter. Det er det rigtige at gøre i den situation, vi står i pt – og har været et stort ønske fra klubberne, siger Divisionsforeningens direktør Claus Thomsen.

Allerede i den forgangne weekend blev flere af kampene afviklet med det nye energibesparende lysforbrug, og det bliver gældende for alle kampe til den kommende runde.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Vinder af månedens mål i september

6. oktober 2022 kl. 13:02 af Rasmus Estrup

AaB’s fans har peget på Allan Sousas 2-0-scoring 4. september mod FC Midtjylland til månedens mål i september efter en tæt afstemningen.

Brasilianerens scoring, som Lucas Andersens assisterede, fik 39 procent af stemmerne, mens andenpladsen gik til Pedro Ferreiras 1-0-scoring i samme kamp, som modtog 36 procent af stemmerne. Tredjepladsen gik til Allan Sousas udlignende mål mod Lyngby Boldklub 11. september.

AaB takker alle, der deltog i afstemningen, og ønsker tillykke til Jasmin, som blev udtrukket som vinder af Pedro Ferreiras kampbrugte og signerede håndsrækningstrøje fra sidste sæson. Jasmin kontaktes direkte på mail af AaB.

Tags på denne nyhed

Billetsalg åbent til AaB-Silkeborg I.F.

6. oktober 2022 kl. 09:00 af Rasmus Estrup

www.billet.aabsport.dk er billetsalget nu åbent til årets sidste 3F Superligahjemmekamp mod Silkeborg I.F., der spilles søndag 6. november kl. 14.00. 

Dermed kan du nu købe billetter til samtlige af årets resterende hjemmekampe i 3F Superligaen. 

Næste hjemmekamp spilles mandag 24. oktober kl. 19.00 mod Viborg F.F., og du kan købe billet til opgøret her, ligesom du også kan blive sæsonkortholder via linket. 

Bemærk at tilhængere af udehold kun må købe billetter til udebaneafsnittet på 3F Tribunen. Tilskuere, der udviser tilhørsforhold til udehold på andre sektioner end udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende, vil blive bortvist uden refusion af billetten.

Tags på denne nyhed
'