Alle mand til Horsens!

4. oktober 2022 kl. 12:59 af Rasmus Estrup

Navn: Nordstern Arena Horsens 
Kapacitet: 10.495 
Kapacitet udebaneafsnit: 1.000 
Placering udebaneafsnit: Nordtribunen 

Billetpriser: 
U/16: 30,- 
Studerende: 80,- 
Pensionist: 80,- 
Voksne: 100,- 

Køb billetter til kampen på https://ach.eventii.dk/ 

Det er ikke tilladt, at bære udeholdets merchandise andre steder end i udebaneafsnittet. 

Der er mulighed for at købe billetter i udebaneafsnittet, og man kan købe med MobilePay eller betalingskort. 

AC Horsens opfordrer til, at man køber sin billet på forhånd, så man undgår eventuel kø ved billetboderne. Scannerne ved indgangene kan scanne billetterne via mobil.  

Kørestolsbrugere: 
Billetpris for kørestolsbrugere er ½ pris for kørestolsbruger samt ½ pris for 1 ledsager af voksenpris. Kørestolsbrugere eller andre med særligt behov bliver som udgangspunkt placeret på Nordtribunen. 

Hvis man som kørestolsbruger og fan af det gæstende hold ønsker at overvære kampen, så bliver man placeret på Vesttribunen. 

Er du kørestolsbruger eller har et særligt behov og vil opleve kampen fra Vesttribunen, så kontakt Emma Dahl Rasmussen på 51 81 52 61 senest to dage før kampdagen, så vil hun guide jer vedr. kørselsforhold, parkering og indgang. Derudover vil hun bestille en servicemedarbejder som kan guide jer på plads. Kørestolsbrugere kan ikke overvære kampen i udebaneafsnittet, men bliver placeret på Vesttribunen. 

Transport til og fra Horsens 

Fælles: 
ASC arrangerer bustur for både medlemmer og ikke-medlemmer af foreningen. Læs mere og bestil turen her.

Kør selv: 
Adresse: Langmarksvej 59, 8700 Horsens 

Hvis du kører til Horsens i bil, så skal du benytte det separate parkeringsareal på den nordlige side af Nordstern Arena Horsens med indkørsel på toppen af bakken på Langmarksvej - følg skiltet "Forum Backstage" og benyt den bageste parkeringsplads. Bilister fra motorvejen skal køre fra ved Horsens V-afkørslen og forsætte ad vejen mod Horsens - der er skiltning til CASA Arena Horsens. 

Adressen til parkeringen er: Strandlyst, 8700 Horsens. GPS: 55.872762, 9.857083. 

Få ruten her via Google Maps på https://goo.gl/maps/pbKynfgNufEM9P4V9 

Som gående gæst kan du komme til udebaneafsnittet ved at gå ned af Krudthusvej indtil svinget. I svinget er der en lille sti på højre hånd. Denne sti går direkte til udebaneafsnittet. 

Tifo: 

Mål i udebaneafsnit: 
AC Horsens  primære udebaneafsnit er 19,60 meter bredt og 23,20 meter højt. 

Tilladte materialer uden særlig tilladelse: 
Store Flag (3m x 3m)  
Teleskopstænger 
Små Flag (1,5m x 1,5m) 
Trommer  
Megafoner  
Creperuller  

Mad og drikke:  
Der er mulighed for at købe nedenstående mad- og drikkevarer i udebaneafsnittet: 

Fadøl,(0,4 liter) 40 kroner 
Sodavand, (0,4 liter) 30 kroner 
Kildevand, (0,5 liter) 25 kroner 
Langemark med brød 50 kroner 
Grillpølse med brød 30 kroner 
Fransk hotdog 30 kroner 
Brød 5 kroner 
Sandwich 50 kroner 
Kaffe 25 kroner 
Kakao 25 kroner 
Slikpose 25 kroner 
Chokoladebar 20 kroner 
Kims Chips 20 kroner 

AaB takker alle for støtten på udebane.  

Tags på denne nyhed

Sousa i karantæne på mandag

4. oktober 2022 kl. 12:10 af Rasmus Estrup

I 85. minut af AaB-OB i fredags fik Allan Sousa sin femte advarsel i sæsonen.

AaB-spilleren nåede dermed op på 21 karantænepoint for sæsonen, hvilket giver ham én spillesdags karantæne. Han er således karantæneramt, når AaB på mandag møder AC Horsens på udebane kl. 19.00. 

Allan Sousa står igen til rådighed for Erik Hamrén, når AaB fredag 14. oktober spiller på udebane mod Lyngby Boldklub. 

Tags på denne nyhed

AaB tabte målorgie i Silkeborg

3. oktober 2022 kl. 14:57 af Brian Andersen

Første halvleg havde i store perioder AaB som det dominerende og bedste mandskab, og det var ikke ulogisk, at Milan Makaric i det niende minut kunne prikke en ripost i nettet til 1-0.

AaB virkede mindst lige så komfortable på kuglen som det boldsikre hjemmehold, som dog fik udlignet efter 20 minutter på et skud fra distancen.

Efterfølgende var Louka Prip nærgående for AaB, inden et mønsterangreb og en perfekt tværpasning fra Malthe Højholt efter en halv time førte til en kæmpe chance til Milan Makaric, som i denne omgang sendte læderet forbi målrammen.

Louka Prip var igen tæt på for AaB, før silkeborgenserne i et par situationer viste farlighed – efterfulgt af en hovedstødstræffer til 2-1 fire minutter før pausen.

Bare tre minutter senere blev AaB-keeper Theo Sander igen udplaceret, hvorfor stillingen ved halvtid var 3-1.

AaB kom imidlertid optimistisk ud til anden halvleg, og reduceringen kom hurtigt, da Kilian Ludewigs perfekte indlæg blev flugtet i mål via underkanten af overliggeren af Anosike Ementa.

Den positive fornemmelse kollapsede dog totalt få øjeblikke senere, da Silkeborg-mandskabet fik alt for let spil over for en passiv AaB-defensiv og således fra det 51. til det 54. minut kunne score hele tre gange og dermed øge til cifrene 6-2.

Straks efter fik Louka Prip heldigvis reduceret til 6-3, og spændingen i matchen kunne efter 64 minutter være blevet genskabt, hvis ikke samme Prip havde sendt et straffespark på overliggeren.

AaB pressede dog fortsat på, og det blev 6-4 seks minutter før tid, hvor Louka Prip på nydelig vis sparkede et frispark direkte i netmaskerne.

Matchfacts – reserveholdstestkamp
Silkeborg I.F.-AaB  6-4 (3-1)
9. min 0-1 Milan Makaric, 20. min 1-1, 41. min 2-1, 44. min 3-1, 48. min 3-2 Anosike Ementa, 51. min 4-2, 53. min 5-2, 54. min 6-2, 55. min 6-3 Louka Prip, 84. min 6-4 Louka Prip.

Tags på denne nyhed

Reserveholdstestkamp mod Silkeborg I.F.

3. oktober 2022 kl. 09:50 af Rasmus Estrup

AaB spiller i dag en reserveholdstestkamp på udebane mod Silkeborg I.F., og følgende mandskab er udtaget til opgøret: 

Theo Sander, Daniel Granli, Milan Makaric, Malthe Højholt, Louka Prip, Anosike Ementa, Andreas Poulsen, Jeppe Pedersen, Anders Noshe, Kilian Ludewig samt AaB Akademispillerne Noah Holmstrøm, Kasper Davidsen, Remy Osagie Rasmussen, Sebastian Stahlfest, Fisnik Isaki, Emil Nymann, Patrick Aurø Allentoft og Daniel Veiby Held. 

Kampstart i dag er kl. 12.30 på Jysk Park i Silkeborg.

Tags på denne nyhed

Akademinederlag for U/19 og U/17

3. oktober 2022 kl. 09:28 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: Brøndby I.F.-AaB 4-2
AaB’s U/19 Ligahold fik en god start på lørdagens udekamp i Brøndby, da Kasper Wessel Larsen flot sparkede et langskud i kassen til en nordjysk 1-0-føring efter et godt, højt pres af AaB'erne.

Efterfølgende bølgede kampen frem og tilbage, og syv minutter før pausen udlignede Brøndby I.F. til 1-1 på et indlæg.

Med to tidlige mål i anden halvleg kom Brøndby I.F. foran med 3-1, og mens AaB efterfølgende havde flere store muligheder, slog hjemmeholdet til igen et kvarter før tid med 4-1-målet.

Herefter ændrede AaB formation og fik sat meget spil på hjemmeholdets banehalvdel. I 86. minut udmøntede det sig i en reducering, da Oscar Meedom brød igennem i højre og slog et indlæg mod forreste stolpe, hvor Patrick Aurø Allentoft kastede sig frem og prikkede bolden ind til slutresultatet 4-2 i 86. minut.

- Det var kynismen og effektiviteten i felterne, der blev afgørende, og der var Brøndby I.F. bare skarpest. I spillet mellem felterne, synes jeg, at vi gjorde det bedst, men vi mangler at forsvare vores eget felt i de afgørende situationer, siger U/19 Ligatræner Lars Noer Madsen. 

- Vi kan glæde os over, at vores første mål kom efter et godt højt pres, som vi har haft fokus på på træningsbanen, og at vores gode spil mod slutningen også førte en scoring med sig. Men vi skal dygtiggøre os på effektiviteten og kynismen i felterne, siger Lars Noer Madsen. 

AaB, der ligger på 11. pladsen i U/19 Ligaen, spiller en ny ligakamp på lørdag kl. 13.00 på Hornevej mod OB.

U/17 Ligaen: Brøndby I.F.-AaB 2-1
Heller ikke i U/17 Ligaen fik AaB point med hjem fra lørdagens kamp i Brøndby.

Hjemmeholdet kom bedst fra start med en scoring i opgørets femte minut, men herfra var AaB i fin kontrol resten af første halvleg, og i opgørets 29. minut udlignede Mads Mochau på oplæg fra Malthe Holt Nielsen efter en høj bolderobring.

Anden halvleg begyndte jævnbyrdigt, men som minutterne gik, overtog Brøndby I.F. mere og mere af spillet over for et godt forsvarende AaB-mandskab, der dog blev reduceret til ti spillere, da Nikolai Ankerstjerne i 77. minut fik rødt kort for en nødbremse.

Med ti mand på banen forsvarede AaB sig stadig stærkt, men i 86. minut fik Brøndby I.F. et meget tvivlsom straffespark, som førte til den afgørende 2-1-scoring til hjemmeholdet.

- Det var en jævnbyrdig kamp, hvor vi defensivt stod godt, og Brøndby I.F. havde svært ved at komme igennem til muligheder. Drengene arbejdede hårdt og holdt sig godt til gameplanen, siger U/17 Ligatræner Theis Larsen.

- Efter vores udvisning blev det en kamp for os at forsvare det uafgjort resultat, og derfor er det utrolig ærgerligt, at de fik et meget, meget tyndt straffespark, som gav dem sejren, for vi havde fortjent minimum et uafgjort resultat, siger Theis Larsen.

AaB spiller igen på lørdag kl. 15.15 på Hornevej mod OB. Inden kampen er AaB på 13. pladsen i U/17 Ligaen.

U/15 Ligaen: Brøndby I.F.-AaB 2-2 (5-6)
AaB’s U/15 Ligahold fik som det eneste af AaB Akademiholdene point med hjem fra Brøndby, da AaB efter uafgjort ved ordinær tid vandt straffesparkskonkurrencen og dermed kunne tage tilbage til Aalborg med to point.

AaB’s Marcus Emil Sørensen bragte AaB foran allerede i fjerde minut, hvorefter hjemmeholdet satte sig på resten af første halvleg. Det førte til en udligning til 1-1 efter 16 minutter og en scoring til 2-1 på et straffespark 10 minutter senere.

I anden halvleg pressede AaB længe på for en ny udligning, og denne faldt i tillægstiden, da Christian Eriksen sikrede en pointdeling med målet til 2-2.

Alle uafgjorte kampe skal afgøres i straffesparkskonkurrencen, hvorigennem vinderen får to point, mens taberen fastholder det ene point.

Lørdag brændte begge holds første sparkere, inden de følgende tre spark fra hvert mandskab blev sparket ind. AaB scorede også på sit femte spark, og da AaB-målmand Hjalte Hansen efterfølgende snuppede Brøndby I.F.’s femte spark, vandt AaB straffesparkskonkurrencen.

AaB ligger på femtepladsen i U/15 Ligaen inden lørdagskampen på Hornevej, der spilles kl. 13.00 mod OB.

Tags på denne nyhed
'