Sander udtaget til U/18-landsholdet

3. november 2022 kl. 11:59 af Rasmus Estrup

AaB-målmand Theo Sander skal sammen med det danske U/18-landshold til en miniturnering i Kroatien fra 15. november til 21. november, hvor der venter tre kampe.

Først spiller Danmark mod Portugal 15. november, og 18. november møder danskerne Irland, inden Danmark i sidste kamp står over Japan 21. november.

17-årige Theo Sander har indtil videre spillet 13 ungdomslandskampe, hvoraf den ene har været for U/18-landsholdet.

Tags på denne nyhed

Halstørklædedag, “Fællesskab for alle" og gratis øl

3. november 2022 kl. 08:50 af Rasmus Estrup

Kampinfo: AaB-Silkeborg I.F.
Spillerunde: 16
Spilledato: Søndag 6. november 2022
Kick-off: Kl. 14.00
Dørene åbner: Kl. 12.30
Fanzonen åbner: Kl. 11.30
Dommer: Jens Maae

Flere end 10.000 fans har billet - køb online
Flere end 10.000 AaB-fans har allerede billet til årets sidste hjemmekamp mod Silkeborg I.F., og du kan i forsalg købe billetter til kampen på www.billet.aabsport.dk, hvor du også kan sikre dig et sæsonkortabonnement. 

Billethusene på Aalborg Portland Park åbner kl. 11.30 på søndag, såfremt der ikke er udsolgt.

Tilhængere af Silkeborg I.F. skal købe billetter til udebaneafsnittet på 3F Tribunen. Tilskuere, der udviser tilhørsforhold til udeholdet på andre sektioner end udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende, vil blive bortvist uden refusion af billetten.

Har du på kampdagen spørgsmål i forhold til billetter, kan du besøge billetinformationen, som ligger på hjørnet af Complea Tribunen og Vesttribunen. 

Halstørklædedag på Aalborg Portland Park
På søndag er der Halstørklædedag på Aalborg Portland Park, og alle fans opfordres til at medbringe et AaB-halstørklæde til kampen, så vi kan få klædt Aalborg Portland Park i rødt og hvidt. Hold det også gerne op under indløb og "Som Ramt af Lynet", så vi kan få skabt en fantastisk kulisse.

I forbindelse med Halstørklædedag er det i AaB Fanshop både i fanzonen og foyeren muligt at købe halstørklæder til kun 99 kr.

Gratis øl/vand til alle sæsonkortholdere
Som tak for støtten gennem hele året kan alle sæsonkortholdere få en gratis øl eller sodavand i fanzonen af AaB og Royal Unibrew. I forbindelse med udleveringen får de 1.000 første sæsonkortholdere også en ekstra gave som tak for støtten. 

Den gratis øl eller sodavand udleveres udelukkende fra den særskilte Royal Unibrew-ølbod i fanzonen. For at få den gratis øl/sodavand, kræves det, at man som sæsonkortholder har downloadet og oprettet en profil på AaB’s app, da den gratis drikkevare og gaven skal indløses via en voucher i appen. Læs mere her.

Fællesskab for alle - tilbud til børn
AaB og Spar Nord Fonden er gået sammen om et nyt børnefællesskab på kampdage: “Fællesskab for alle”, som får premiere på søndag. 

“Fællesskab for alle” foregår i fanzonen og Theodors Familiezone på Complea Tribunen, hvor de tilmeldte børn i folkeskolealderen kan sidde sammen med jævnaldrene samt pædagogstuderende kampen igennem. 

Inden kampen bliver børnene hentet på et mødested i AaB’s fanzone af pædagogstuderende, som til hver kamp vil sørge for, at de tilmeldte børn i folkeskolealderen følges tæt og får en god oplevelse både før, under og efter AaB’s 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park.  

Så hvis man er mellem otte og 14 år og ønsker at komme på Aalborg Portland Park, men måske mangler jævnaldrende at tage til fodbold med, eller hvis ens forældre er forhindret, så har man nu muligheden for at blive en del af “Fællesskab for alle”. Læs mere her.

Køb AaB’s nye julesweatere i AaB Fanshop
Søndag kan du også købe AaB’s nye julesweatere i AaB Fanshop både i foyeren og i fanzonen.

AaB Fanshop åbner kl. 11.30, og du kan naturligvis også købe merchandise samt AaB’s spillerdragter, der alle er lavet i et miljøvenligt materiale og også kan købes online på www.aabshoppen.dk

Masser af aktiviteter i fanzonen fra kl. 11.30
Fanzonen er fuld af aktiviteter på søndag, når den åbner kl. 11.30.

Man kan blandt andet prøve kræfter med en Goal Station, ligesom at Funcenter kommer forbi med fodbolddart. Som altid vil der også være en AaB-hoppeborg, en sparkestation og mulighed for ansigtsmaling.

Derudover vil en af AaB’s 3F Superligaspillere fra kl. ca. 12.15 skrive autografer til alle interesserede.

I fanzonen kan du naturligvis også købe øl og sodavand samt lækker mad fra Bogø Sandwich.

Salgsvogn med særlige kampdagstilbud på merchandise
I fanzonen vil der igen på søndag være en salgsvogn med særlige kampdagstilbud på AaB-merchandise. Her kan du blandt andet finde AaB-halstørklæder til 99 kr.

Det er kun muligt at anvende betalingskort hos salgsvognen. 

Klubbesøg og pausequiz
Fire af AaB’s nordjyske partnerklubber er søndag på klubbesøg på Aalborg Portland Park. Det gælder IF Jarl Arden, Team Horne Hirtshals, Trekroner I.F. og Storvorde Sejlflod Boldklub. 

Ungdomsspillere fra IF Jarl Arden og Storvorde Sejlflod Boldklub skal løbe med AaB-spillerne på banen inden kickoff, mens spillere fra Trekroner I.F. og Team Horne Hirtshals deltager i pausekonkurrencen på grønsværen.

I pausen er der også en quiz i AaB Appen, som dagens kamppartner Himmerland Forsikring står bag.

Himmerland Forsikring står også bag endnu en pausekonkurrence, hvor der skal sparkes på mål ned mod Vesttribunen.

Adgang til boder og toilletter i fanzonen under kampen
Fanzonens boder og toiletter er også tilgængelige under kampen på søndag. Dermed kan tilskuere på Vesttribunen anvende boder og toiletfaciliteter i fanzonen uden for Aalborg Portland Park, mens kampen mod Viborg F.F. spilles. 

Gratis tog- og buskørsel med billet til kampen
Alle med en billet til kampen kan på søndag køre gratis med tog og busser fra Nordjyllands Trafikselskab. Man skal blot vise sin kampbillet eller sit digitale sæsonkort i bussen.

Vær opmærksom på, at der på grund af vejarbejde på Kastetvej er ændrede busruter. Tjek Rejseplanen for ændringerne. 

Rygning er ikke tilladt
Det er ikke tilladt at ryge på Aalborg Portland Park. Det er muligt for tilskuere på Vesttribunen og Complea Tribunen at ryge uden for stadion i pausen.

Kontantløse boder åbner kl. 12.30
Boderne på Aalborg Portland Park åbner halvanden time før kampstart, hvor dørene også åbner. 

På hver tribune er der én bod, hvor der kan betales med kontanter. Ellers foregår betalingen kontantløst på Aalborg Portland Park. 

Køb pizza i Bod 4 på Complea Tribunen
I Bod 4 på Complea Tribunen er det igen muligt at købe pizza til kampen.

Twitter og Instagram
Det officielle hashtag for kampen er #AaBSIF – følg og benyt dette hashtag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Transport
Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Vær særligt opmærksom på, at Kastetvej samt nogle af sidegaderne er spærret mellem Haraldslund og Skydebanevej på grund af vejarbejde. Altså kan man kun tilgå parkeringspladsen fra øst/Dannebrogsgade.

Vær også opmærksom på, at vejarbejdet har indflydelse på busruten, og derfor skal man stå af ved stoppestedet Suensonsgade, hvis man tager busrute 2. 

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering
Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold
Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Complea Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Tags på denne nyhed

10.000 har billet til søndag

2. november 2022 kl. 13:50 af Rasmus Estrup

Søndag kl. 14.00 spiller AaB sidste kamp på Aalborg Portland Park i 2022, og allerede nu har flere end 10.000 fans sikret sig billet til kampen mod Silkeborg I.F., hvor der i alt er færre end 400 siddepladser tilbage fordelt på Complea Tribunen og 3F Tribunen. Køb billet til kampen med det samme på www.billet.aabsport.dk.

På søndag er der Halstørklædedag på Aalborg Portland Park, og alle tilskuere opfordres derfor til at medbringe et AaB-halstørklæde, så tribunerne kan blive prydet af røde og hvide farver.

På kampdagen kan et halstørklæde også købes for 99 kr. i AaB Fanshop - både i foyeren og i fanzonen.

Fanzonen åbner kl. 11.30 på søndag, og billethusene åbner kl. 12.30, såfremt der stadig er billetter tilbage.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Stem på månedens mål i oktober

2. november 2022 kl. 09:59 af Rasmus Estrup

Otte gange i løbet af oktober kom AaB på tavlen, og de otte scoringer fordeler sig på tre forskellige spillere, der kandiderer til at stå bag månedens mål, som nu skal kåres. 

Kandidaterne er: 
1: Younes Bakiz, Lyngby Boldklub-AaB 0-1, 14. oktober
2: Younes Bakiz, Lyngby Boldklub-AaB 0-2, 14. oktober 
3: Allan Sousa, Vanløse I.F.-AaB 1-1, 18. oktober
4: Marco Ramkilde, Vanløse I.F.-AaB 1-2, 18. oktober
5: Allan Sousa, Vanløse I.F.-AaB 1-3, 18. oktober
6: Marco Ramkilde, AaB-Viborg F.F. 1-0, 24. oktober
7: Younes Bakiz, Brøndby I.F.-AaB 2-1, 30. oktober
8: Younes Bakiz, Brøndby I.F.-AaB 2-2, 30. oktober

Se målene og stem her. 

Afstemningen løber indtil fredag 4. november kl. 8.00, hvorefter vinderen offentliggøres. 

Alle, der deltager i afstemningen, er samtidig med i lodtrækningen om FIFA23 i AaB-edition til PlayStation 5. Vinderen af præmien får direkte besked fra AaB via mail. 

Tags på denne nyhed

Noshe startede inde i U/17-nederlag til Belgien

2. november 2022 kl. 08:27 af Rasmus Estrup

U/17-landsholdet spillede i går gruppefinale i EM-kvalifikationen, da Danmark mødte Belgien. Begge hold havde inden kampen seks point og var sikret avancement til næste runde af EM-kvalifikationen, men kampen i går var en direkte duel om førstepladsen i gruppen. Denne tog Belgien med en comebacksejr på 3-2.

AaB’s Anders Noshe var i startopstillingen for danskerne, og Danmark fik en god start på opgøret med et føringsmål efter 11 minutter. Den danske føring blev fordoblet ti minutter før pausen, men kort inden pausefløjtet reducerede Belgien til pausestillingen 2-1.

Et minut inde i anden halvleg udlignede Belgien, og blot syv minutter efter pausen scorede Belgien også sejrsmålet til 3-2. Umiddelbart efter scoringen blev Anders Noshe udskiftet.

Anders Noshe har nu spillet ti ungdomslandskampe og scoret to mål. Otte af kampene og en af scoringerne har været for U/17-landsholdet.

Tags på denne nyhed
'