Fællesskab for alle - tilbud for børn på Aalborg Portland Park

12. oktober 2022 kl. 15:00 af Rasmus Estrup

AaB og Spar Nord Fonden er gået sammen om et nyt børnefællesskab på kampdage: “Fællesskab for alle”.  

“Fællesskab for alle” foregår i Theodors Familiezone på Complea Tribunen, hvor de tilmeldte børn kan sidde under opsyn af pædagoger og pædagogstuderende kampen igennem. 

Inden kampen bliver børnene hentet på et mødested i AaB’s fanzone af pædagoger og pædagogstuderende, som til hver kamp vil sørge for, at de tilmeldte børn i folkeskolealderen følges tæt og får en god oplevelse både før, under og efter AaB’s 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park.  

Så hvis man er mellem otte og 14 år og ønsker at komme på Aalborg Portland Park, men måske mangler jævnaldrende at tage til fodbold med, eller hvis ens forældre er forhindret, så har man nu muligheden for at blive en del af “Fællesskab for alle”.  

- Vores pædagoger og pædagogstuderende vil tage imod og samle alle tilmeldte børn før hver kamp, og vi håber, at vi kan give en rigtig god fodboldoplevelse for de børn, der måske ellers ikke ville have haft mulighed for at komme til fodbold eller for børn, der måske bare ønsker en del af et børnefællesskab på kampdagen i stedet for at sidde med sine forældre et andet sted på tribunen, siger AaB’s kommercielle direktør, Jesper Elkjær.   

Det er Spar Nord Fonden, der gennem sit guldpartnerskab med AaB, har ønsket at skabe et nyt og særligt børnefællesskab på Aalborg Portland Park. 

- Vi har i flere år samarbejdet med AaB om hjælp til sociale formål, og derfor er viglade for, at vi nu kan gå skridtet videre med konceptet ”Fællesskab for alle”. Her kan vi givebørn og unge menneskeren pause fra hverdagen og tilbyde dem nogle unikke oplevelser,som kan inspirere og bidrage til stærkere og måske endda nye fællesskaber, siger fondsdirektør i Spar Nord Fonden, Bo Uggerhøj. 

“Fællesskab for alle” introduceres for første gang til AaB’s hjemmekamp mod Silkeborg I.F. søndag 6. november. Konceptet kommer til at køre resten af 2022/2023-sæsonen samt hele 2023-2024-sæsonen.  

For at blive en del af “Fællesskab for alle“ skal man tilmelde sig her og købe billet via det link, man modtager i forbindelse med bekræftelsen på, at man er blevet en del af “Fællesskab for alle”. Prisen for at blive en del af "Fællesskab for alle" er samme pris som en almindelig børnebillet til Theodors Familiezone. 

AaB spiller i klubtrøjen i Lyngby

11. oktober 2022 kl. 15:03 af Rasmus Estrup

Fredag kl. 19.00 gæster AaB Lyngby Boldklub på Lyngby Stadion, og det bliver iført den rød-hvide klubdragt. 

Hver gang det kan lade sig gøre, bærer AaB nemlig de rød-hvide striber, og det er således også tilfældet fredag aften. 

Køb AaB's spillertrøjer på AaB Shoppen. 

Opgøret på fredag kan naturligvis ses på Lyngby Stadion, hvor der fredag er Oktoberfest for AaB's fans.

Har man ikke mulighed for at være på Lyngby Stadion, kan kampen følges på TV3 Sport og Viaplay med optakt fra kl. 18.00. 

Tags på denne nyhed

Alle mand til Lyngby!

11. oktober 2022 kl. 10:07 af Rasmus Estrup

Navn: Lyngby Stadion 
Kapacitet: 10.100 
Kapacitet udebaneafsnit: 500 
Placering udebaneafsnit: Ståpladser Syd 

Lyngby Boldklub arrangerer Oktoberfest for AaB-fans før kampen. Festen foregår på Lyngby Stadion i AaB's udebaneafsnit, hvor der kun vil være adgang med udebanebilletter. Læs mere her.

Programmet for Oktoberfest i AaB-afsnittet: 
17:00 - Ølteltet åbner, DJ'en tænder musikken og fadølshanerne er i gang 
18:30 - Den gode stemning tages med på tribunerne 
19:00 - Kick-off  

Du køber din billet enten online eller på Lyngby Stadion ved billetsalget nær indgangen til udebaneafsnittet. Bemærk at du sparer penge på at købe billetterne i forsalg på nettet. Billetter kan købes på https://billet.lyngby-boldklub.dk/kampe/LBK-AAB 

Du behøver ikke at printe din billet ud, hvis du har din billet på smartphone, da den her kan scannes derpå. Husk blot at have strøm på telefonen – og en skærm, der er intakt. Det er den enkelte tilskuers eget ansvar, at billetten kan scannes. 

Indgang til stadion er via Indgang 9 – Syd. Dørene til stadion samt billetsalget på stadion åbner som udgangspunkt minimum 1 time før kick-off. Bemærk venligst at Lyngby Stadion er kontantløst, så man kan betale med MobilePay eller dankort. 

Billetpriser i forsalg (priser på stadion i parentes):  
Børn u/14 år: 90,- (120,-) 
Studerende: 90,- (120,-) 
Pensionist: 90,- (120,-) 
Voksen: 120,- (150,-) 

Køb din billet her.

Brolægning Sjælland-Tribunen er overdækket både ved sidde- og ståpladser. 
Jensen-Tribunen er ikke overdækket.

Ønsker du en handicapplads til opgøret, kan du kontakte ansvarlige ved Lyngby Boldklub på mso@lyngby-boldklub.dk 

Transport til og fra Lyngby 

Fælles:  
ASC arrangerer bustur til kamppen. Det er muligt at tilmelde sig som både medlem og ikke-medlem. Deadline for tilmelding til turen er på torsdag kl. 20.00. Tilmeld dig på: https://aabsupportclub.dk/produkt/lyngby-aab-14-oktober/ 

På egen hånd: 
Adresse: Lundtoftevej 53, 2800 Kongens Lyngby 

Bil: 
Lige meget om man kommer nord eller syd fra, bør man dreje fra Helsingørmotorvejen ved afkørsel 16, (Lyngby C). Følg dernæst Klampenborgvej mod Lyngby Centrum i ca. 1 kilometer og drej i lyskrydset til højre ad Sorgenfrigårdsvej. Følg Sorgenfrigårdsvej indtil det første lyskryds og drej her til højre ad Lundtoftevej. Derefter har man Lyngby Stadion på venstre hånd. 

Parkerings-mulighederne ved stadion er ofte begrænset, hvorfor publikum opfordres til også at benytte parkeringen ved DTU, et lille stykke længere henne ad Lundtoftevej. 

Offentlig transport: 

Tog:

Fra Lyngby Station 

S-Togs linje B og E standser ved Lyngby Station. Herfra kan man tage bus til stadion (se forneden) 

Det er også muligt at gå fra Lyngby Station - det tager cirka 25-30 minutter.

Fra Lyngby Lokalstation 

Det er også muligt at benytte Nærumbanen (Jægersborg-Nærum), der stopper ved Lyngby Lokalstation. Derfra er der cirka 500m til stadion og alternativt kan bus 353 benyttes. 

Bus 
Bus 300S (mod Ishøj eller Nærum) og bus 353 (mod Lyngby st. eller Helsingør st.) stopper ved stoppestedet “Lyngby Svømmehal”, der ligger lige ved indkørslen til Lyngby Stadion. 

Bus 182 og 183 kan også benyttes – begge busser betjener stoppestedet “Sorgenfrigårdsvej/Nørregade”, der ligger tæt på stadion. 

Udbud og priser på mad og drikkevarer 
Udbud og priser på mad og drikkevarer er det samme som på hjemmeholdets afsnit på Lyngby Stadion. 

Stadionplatte, Lyngby-Pølse med 2 brød: 50 kr. 
Fadøl, 0,4 liter: 50 kr. 
Fadøl, 5 x 0,4 liter: 160 kr. 
Sodavand: 0,4 liter: 30 kr. 
Kildevand, 0,5 liter: 30 kr. 

Der udbydes endvidere et alternativ til stadionplatten. 

Tifo og flag-muligheder 
En liste over mulige materialer, som ikke behøver forhåndsgodkendelse er: 

Små flag 
Megasize (3×3 meter) 
Trommer 
Megafoner 
Bannere – gruppebannere, tribune-bannere mv. i 1,5 meters højde 
Creperuller 
Konfetti  

Derudover er ekstra remedier naturlige. Dette gælder strips, gaffatape, malertape, ekstra batterier mv.  

AaB takker alle for støtten til Hele Nordjyllands Hold på udebane. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: AC Horsens-AaB 0-0

11. oktober 2022 kl. 07:00 af Rasmus Estrup

AaB spillede i går 0-0 på udebane mod AC Horsens i 12. runde af 3F Superligaen. 

AaB spillede en fin første halvleg, hvor Louka Prip blandt andet var tæt på med en dobbeltchance, som Matej Delac flot reddede, og inden pausen havde Louka Prip også et farligt frisparksforsøg, der gik lige over målhjørnet. 

Efter pausen var det hjemmeholdet, der kom frem til flest muligheder, men det blev aldrig for alvor farligt foran Theo Sanders mål, og dermed endte kampen uden scoringer. 

Et sammendrag af kampen kan ses i videoen øverst. 

Tags på denne nyhed
'