Hagelskjær og Højholt i karantæne

9. maj 2022 kl. 10:52 af Rasmus Estrup

Cheftræner Lars Friis må på onsdag se bort fra både Malthe Højholt og Anders Hagelskjær, der med advarsler i søndagskampen mod FC Midtjylland er røget i karantæne.

Anders Hagelskjær, der modtog en advarsel i 62. minut i går, er oppe på i alt 19 karantænepoint i sæsonen, og dermed skal han onsdag afsone sin første karantænedag i sæsonen.

Malthe Højholt har én gang tidligere i denne sæson været i karantæne, og da han i 86. minut af opgøret mod FC Midtjylland fik et gult kort, nåede han op på 36 karantænepoint for sæsonen, hvilket giver ham anden karantænedag i denne sæson, når AaB onsdag aften kl. 18.00 møder Randers FC på udebane. Læs hvordan du kan støtte AaB i udekampen her.

Både Malthe Højholt og Anders Hagelskjær skal afsone én spilledags karantæne, og de er igen til rådighed for cheftræneren, når AaB på søndag møder Brøndby I.F. på Aalborg Portland Park. Du kan købe billetter til den kamp her.

Nederlag i både U/17 Ligaen og U/15 Ligaen

9. maj 2022 kl. 09:06 af Rasmus Estrup

U/17 Ligaen: Randers Freja FC-AaB 2-0

Fredag aften løb AaB’s U/17 Ligamandskab ind i et ærgerligt nederlag på udebane mod Randers Freja FC.

AaB havde ellers gode muligheder for at bringe sig foran med to straffespark inden for de første 12 minutter af kampen, men fra 11-meterpletten brændte først Oscar Meedom, inden Nikolai Veilbæk gjorde ham kunsten efter.

Mere effektive var hjemmeholdet lige inden pausen, da en tilfældig andenbold i AaB-feltet blev sparket i nettet til en randrusiansk pauseføring på 1-0.

Efter pausen havde AaB muligheder for at udligne, men ind ville læderet ikke, og i stedet kunne Randers Freja FC lukke kampen endegyldigt med scoringen til 2-0 dybt inde i tillægstiden, hvor AaB havde kastet alt frem i jagten på en udligning.

- Det er et meget ærgerligt nederlag, for det var sådan en kamp, vi skulle vinde. Jeg synes egentlig, at vi kom godt igen fra de to brændte straffespark, men midt i første halvleg mistede vi initiativet, og så scorede de lige inden pausen, siger U/17 Ligatræner Theis Larsen.

- Efter pausen kom vi godt ud og fik lagt et godt pres på dem. Vi havde også chancerne til at udligne, men fik ikke sparket bolden ind. Heldigvis skal vi allerede i kamp igen i morgen, siger Theis Larsen.

AaB’s U/17 Ligahold spiller i morgen på hjemmebane mod OB. Inden det opgør er AaB på tiendepladsen med 24 point efter 21 kampe, mens tirsdagens modstander ligger på andenpladsen.

U/15 Ligaen: Randers Freja FC-AaB 1-0

Heller ikke i U/15 Ligaen fik nordjyderne point med hjem fra et besøg i Randers.

Midtvejs i første halvleg bragte hjemmeholdet sig foran med 1-0, og dette resultat formåede AaB-mandskabet ikke at ændre på, og dermed blev det til andet nederlag i træk for AaB’s U/15 Ligamandskab.

AaB ligger efter 22 runder på 13. pladsen i U/15 Ligaen med 20 point og skal i aktion igen på lørdag på udebane mod Brøndby I.F.

Alle mand til Randers!

9. maj 2022 kl. 07:47 af Rasmus Estrup

Onsdag klokken 18.00 gælder det Randers FC på udebane. Støtten til AaB på udebane har været forrygende gennem hele sæsonen, og det forventes, at vi endnu engang bliver rigtig mange på udebaneafsnittet på onsdag.

Navn: Cepheus Park Randers
Kapacitet: 10.300
Placering udebaneafsnit: Mascot Tribunen
Kapacitet udebaneafsnit: 1.200
Indgang: D

Billetter

Det vil også være muligt at købe billetter i boden uden for udebaneafsnittet fra en time før kampstart.

Priser
Voksen kr. 150,- / Børn kr. 30,-

Handicap (Købes ved henvendelse til billet@randersfc.dk): Voksen kr. 150,- / Børn kr. 30,-

Billetgebyr: Ved køb i billetsalg på stadion kr. 20,- (Pålægges hver enkelt billet)

Børn: Fra 4 år t.o.m. 16 år. Børn 0 -3 år er gratis, såfremt de ikke optager et sæde.

Gratis stadionplatter til 500 AaB-fans
Vores samarbejdespartner Mr. Green har ligesom i Silkeborg i mandags bestilt stadionplatter til de 500 første AaB-fans, der kommer ind i udebaneafsnittet i Randers. Så kom i god tid til kampen og nyd en stadionplatte på Mr. Greens regning.

Transport til og fra Randers:

Fælles:

AaB Support Club arrangerer bus til kampen. Medlemmer af ASC får turen for kun 50 kr. inkl. entrébillet til kampen. Læs mere og bestil her.

Vesttribunen arrangerer fælles togtur til kampen. Læs mere om togturen her:

Kør selv:
Adresse: Viborgvej 92, 8920 Randers NV

De nærmeste parkeringspladser findes ved Arena Randers og på grusparkeringen med indkørsel ad Viborgvej. Deruodver er der parkeringsmuligheder på Hvidemøllevej og på de gamle fodboldbaner ved Vasen samt visse dele af Parkboulevarden. Ved grusparkeringen på Viborgvej bedes vejen mellem tennisbanerne og Randers Water & Wellness benyttes. Stien begynder på Viborgvej midt i mellem Randers Water & Wellness og lyskrydset ved Viborgvej/Vester Boulevard. Yderligere information omkring parkering findes her: https://www.randersfc.dk/kampdag/cepheus-park-randers/

Cepheus Park er kontantløst
Der tages ikke mod kontanter, men derimod betalingskort, MobilePay eller Kontantkort på Cepheus Park. Kontantkort er en løsning, som man erhverve i området uden for Cepheus Park og benytte som betalingsmiddel som erstatning for kontanter.

Vi ses i Randers. Tak for støtten til AaB på udebane.

AaB TV: AaB-FC Midtjylland 1-2

9. maj 2022 kl. 06:32 af Rasmus Estrup

AaB tabte i går 2-1 på Aalborg Portland Park til FC Midtjylland, der scorede to mål inden for de første ti minutter.

Første scoring faldt i andet minut, da AaB smed bolden væk i eget felt, hvilket endte med en scoring af Edward Chilufya.

Ti minutter inde i kampen blev gæsternes føring fordoblet, da et gennembrud i venstresiden førte til et fladt indlæg, som Anders Dreyer dirigerede over til Joel Andersson, der sparkede den flade 2-0-scoring ind bag Jacob Rinne.

Herefter havde AaB i den resterende del af første halvleg flere gode muligheder til blandt andre Milan Makaric, Gudmundur Thórarinsson og Lucas Andersen men tættest på en reducering var Mathias Ross på et langskud, der ramte indersiden af stolpen.

I anden halvleg bølgede chancerne frem og tilbage, og mens Jacob Rinne i AaB's ende havde flere gode redninger, kunne Iver Fossum midt i anden halvleg reducere til 2-1, da han sparkede et hjørnespark direkte i mål.

Efterfølgende var det dog FC Midtjylland, der skabte mest, men gæsterne formåede ikke at passere AaB-keeperen yderligere, og derfor sluttede det med et nordjysk nederlag på 2-1.

Se sammendrag af kampen i videoen øverst.