Onsdag klokken 18.00 gælder det Randers FC på udebane. Støtten til AaB på udebane har været forrygende gennem hele sæsonen, og det forventes, at vi endnu engang bliver rigtig mange på udebaneafsnittet på onsdag.

Placering udebaneafsnit: Mascot Tribunen

Det vil også være muligt at købe billetter i boden uden for udebaneafsnittet fra en time før kampstart.

Priser
Voksen kr. 150,- / Børn kr. 30,-

Handicap (Købes ved henvendelse til billet@randersfc.dk): Voksen kr. 150,- / Børn kr. 30,-

Billetgebyr: Ved køb i billetsalg på stadion kr. 20,- (Pålægges hver enkelt billet)

Børn: Fra 4 år t.o.m. 16 år. Børn 0 -3 år er gratis, såfremt de ikke optager et sæde.

Gratis stadionplatter til 500 AaB-fans
Vores samarbejdespartner Mr. Green har ligesom i Silkeborg i mandags bestilt stadionplatter til de 500 første AaB-fans, der kommer ind i udebaneafsnittet i Randers. Så kom i god tid til kampen og nyd en stadionplatte på Mr. Greens regning.

Transport til og fra Randers:

Fælles:

AaB Support Club arrangerer bus til kampen. Medlemmer af ASC får turen for kun 50 kr. inkl. entrébillet til kampen. Læs mere og bestil her.

Vesttribunen arrangerer fælles togtur til kampen. Læs mere om togturen her:

Kør selv:
Adresse: Viborgvej 92, 8920 Randers NV

De nærmeste parkeringspladser findes ved Arena Randers og på grusparkeringen med indkørsel ad Viborgvej. Deruodver er der parkeringsmuligheder på Hvidemøllevej og på de gamle fodboldbaner ved Vasen samt visse dele af Parkboulevarden. Ved grusparkeringen på Viborgvej bedes vejen mellem tennisbanerne og Randers Water & Wellness benyttes. Stien begynder på Viborgvej midt i mellem Randers Water & Wellness og lyskrydset ved Viborgvej/Vester Boulevard. Yderligere information omkring parkering findes her: https://www.randersfc.dk/kampdag/cepheus-park-randers/

Cepheus Park er kontantløst
Der tages ikke mod kontanter, men derimod betalingskort, MobilePay eller Kontantkort på Cepheus Park. Kontantkort er en løsning, som man erhverve i området uden for Cepheus Park og benytte som betalingsmiddel som erstatning for kontanter.

Vi ses i Randers. Tak for støtten til AaB på udebane.

AaB TV: AaB-FC Midtjylland 1-2

9. maj 2022 kl. 06:32 af Rasmus Estrup

AaB tabte i går 2-1 på Aalborg Portland Park til FC Midtjylland, der scorede to mål inden for de første ti minutter.

Første scoring faldt i andet minut, da AaB smed bolden væk i eget felt, hvilket endte med en scoring af Edward Chilufya.

Ti minutter inde i kampen blev gæsternes føring fordoblet, da et gennembrud i venstresiden førte til et fladt indlæg, som Anders Dreyer dirigerede over til Joel Andersson, der sparkede den flade 2-0-scoring ind bag Jacob Rinne.

Herefter havde AaB i den resterende del af første halvleg flere gode muligheder til blandt andre Milan Makaric, Gudmundur Thórarinsson og Lucas Andersen men tættest på en reducering var Mathias Ross på et langskud, der ramte indersiden af stolpen.

I anden halvleg bølgede chancerne frem og tilbage, og mens Jacob Rinne i AaB's ende havde flere gode redninger, kunne Iver Fossum midt i anden halvleg reducere til 2-1, da han sparkede et hjørnespark direkte i mål.

Efterfølgende var det dog FC Midtjylland, der skabte mest, men gæsterne formåede ikke at passere AaB-keeperen yderligere, og derfor sluttede det med et nordjysk nederlag på 2-1.

Se sammendrag af kampen i videoen øverst.

AaB tabte efter to tidlige FCM-scoringer

8. maj 2022 kl. 20:02 af Rasmus Estrup

AaB løb søndag aften ind i et nederlag på hjemmebane til FC Midtjylland, der kunne tage fra Aalborg Portland Park med en 2-1-sejr. Gæsterne kom foran med 2-0 i opgørets første ti minutter, inden Iver Fossum sparkede et hjørnespark direkte i mål til slutresultat midt i anden halvleg.

AaB fik den værst tænkelige start på kampen, da gæsterne fangede en aflevering fra Mathias Ross i AaB's eget felt. Herefter gik bolden via Gustav Isaksen, der lagde læderet af til en fri Edward Chiluyfa, som midt i AaB-feltet sparkede gæsterne foran.

Et par minutter senere stod AaB-topscorer Louka Prip for hjemmeholdets første afslutning, men langskuddet gav ingen problemer for målmand David Ousted.

AaB-målmand Jacob Rinne havde inden opgøret fået overrakt Tipsbladet pris Det Gyldne Bur for sine præstationer i 2021, men ti minutter inde i dagens kamp måtte han for anden gang hente bolden ud af eget net. Nikolas Dyhr brød igennem på kanten på en omstilling og slog et cutback ind mod Anders Dreyer. Sidstnævnte sendte kuglen videre til Joel Andersson, som sikkert sparkede 2-0-scoringen ind langs fjerneste målstolpe.

Målet blev efterfulgt af en god AaB-periode, og efter et kvarter holdt AaB gang i et længere angreb, der efter et indlæg fra venstre første til et kikset forsøg fra Daniel Granli. Forsøget ramte tilfældigt Gudmundur Thórarinsson, der straks tog sigte i feltet, men David Ousted kunne halvklare og dernæst kaste sig over returbolden.

Louka Prip fik midt i første halvleg en ny god AaB-mulighed. Efter et godt opspil i venstresiden blev bolden spillet på tværs til Milan Makaric, som dirigerede kuglen videre til Louka Prip. Sidstnævntes afslutning fra distancen blev desværre atter reddet af FC Midtjylland-målmanden.

AaB kom igen tæt på en scoring i 27. minut, da Daniel Granli slog et præcist indlæg i panden på Milan Makaric, der fra straffesparkspletten headede lige forbi fjerneste opstander.

Tættest på en AaB-scoring var Mathias Ross efter en halv time, da han tordnede et fremragende langskud på indersiden af stolpen. Riposten lagde Kristoffer Pallesen på tværs til Lucas Andersen, men AaB-anføreren sparkede forbi bolden i udkanten af feltet.

Fem minutter efter blev Gustav Isaksen spillet fri med Jacob Rinne i modsatte ende, men Det Gyldne Bur-modtageren kom stærkt ud af målet og fik afværget afslutningen. Kort efter var Gustav Isaksen igen i afslutterrollen, men denne gang sparkede FCM-spilleren bolden op på Vesttribunen.

Jacob Rinne sendte i første halvleg også Lucas Andersen afsted i fuldt firspring mod FC Midtjylland-målet, og AaB-anføreren fik elegant vippet bolden forbi en af gæsternes forsvarsspillere, men han manglede lige den sidste centimeter, før han også kunne få prikket bolden forbi målmand David Ousted, der nåede at komme i vejen for AaB-anføreren.

Lige inden pausefløjtet brød Mads Døhr Tychosen igennem i AaB-feltet, inden han sparkede over AaB-målet.

Oliver Ross kom fra anden halvlegs start på banen i stede for en skadet Daniel Granli, men første forsøg efter pausen stod gæsternes Gustav Isaksen for, da han med sit langskud mod nærmeste opstander tvang Jacob Rinne ud i en redning.

I modsatte ende havde Gudmundur Thórarinsson ved bagerste stolpe en god mulighed, da FCM-keeperen viftede et indlæg fra højre lige ud til islændingen, men AaB-spillerens afslutning gik over målet, og kort efter fulgte indskiftninger af Kasper Kusk og Kasper Høgh i stedet for Lucas Andersen og Milan Makaric.

20 minutter efter pausen kunne AaB så bringe ekstra spænding ind i kampen. Iver Fossum slog et hjørnespark ind tæt under mål, og bolden sprang uberørt gennem det lille felt og ind i nettet ved bagstolpen til 2-1.

Efter scoringen trådte AaB yderligere frem på banen for at jagte udligningen, og det gav omstillinger i modsatte ende. Gæsterne var først tæt på at svare tilbage, da Gustav Isaksen driblede sig frem til AaB-feltet og sparkede på stolpen, og 20 minutter før tid måtte Jacob Rinne levere en stærk redning, da Anders Dreyer var fri til at sparke fladt mod fjerneste hjørne.

Efter 72 minutter sparkede Louka Prip forbi gæsternes mål fra kanten af feltet, og minuttet senere var Gustav Isaksen igen på færde i modsatte ende i en ny omstilling, men denne gang sparkede han forbi nærmeste stang.

Ti minutter før tid foretog AaB sine to sidste indskiftninger, da Jakob Ahlmann og Casper Gedsted overtog pladserne fra Gudmundur Thórarinsson og Kristoffer Pallesen, og AaB fortsatte jagten på en udligning.

Indskiftede Kasper Høgh prøvede sig også med et forsøg inden for rammen fra kanten af feltet, men FCM-målmanden fik hænderne om afslutningen, og i stedet fik gæsterne i tillægstiden to store chancer, som Jacob Rinne klarede. Det kunne dog ikke ændre på, at AaB tabte med 2-1.

Nederlaget betyder, at AaB ligger på fjerdepladsen i 3F Superligaen med fem point op til Silkeborg I.F. på tredjepladsen og to point ned til Randers FC på femtepladsen.

Netop Randers FC er AaB's modstander i næste kamp i 3F Superligaen, som spilles allerede på onsdag på udebane, mens næste hjemmekamp venter på søndag kl. 18.00 mod Brøndby I.F. Køb billetter til det opgør her.

Matchfacts - 3F Superligaen, Mesterskabsspillet, 29. spillerunde

AaB-FC Midtjylland 1-2 (0-2)
2. min 0-1 Edward Chilufya, 10. min 0-2 Joel Andersson, 66. min 1-2 Iver Fossum
Advarsler AaB: Mathias Ross  (61), Milan Makaric (61), Anders Hagelskjær (62), Malthe Højholt (86), Kasper Høgh (90)
Advarsler FC Midtjylland: Rapahel Onyedika (61), Charles (76) Henrik Dalsgaard (90)
8.478 tilskuere på Aalborg Portland Park

AaB (3-4-3): Jacob Rinne, Daniel Granli (46: Oliver Ross), Mathias Ross, Anders Hagelskjær, Kristoffer Pallesen (80: Jakob Ahlmann), Malthe Højholt, Iver Fossum, Gudmundur Thórarinsson (80: Casper Gedsted), Louka Prip, Milan Makaric (61: Kasper Høgh), Lucas Andersen (61: Kasper Kusk).

FC Midtjylland (4-3-3): David Ousted, Henrik Dalsgaard, Daniel Høegh, Mads Døhr Thychosen, Nikolas Dyhr (17: Juninho), Joel Andersson, Raphael Onyedika, Max Meyer (56: Evander Ferreira), Gustav Isaksen (80: Junior Brumado), Edward Chilufya (56: Charles), Anders Dreyer (80: Victor Lind).

Dommer: Peter Kjærsgaard

AaB TV: Gensyn med 3-0-sejr over FC Midtjylland

8. maj 2022 kl. 08:02 af Rasmus Estrup

I aften kl. 18.00 tager AaB imod FC Midtjylland på Aalborg Portland Park, og inden kampen kan du få et tilbageblik på en ti år gammel 3-0-sejr over dagens modstander.

Med scoringer af Nicklas Helenius, Lasse Nielsen og Kasper Kusk vandt AaB i 2012 nemlig 3-0 over FC Midtjylland på Aalborg Portland Park. Se de tre scoringer i videoen øverst.

Du kan købe billetter til dagens kamp her.