AaB TV: Generalforsamling i 2022

7. april 2022 kl. 20:22 af Rasmus Estrup

AaB A/S havde i dag ordinær generalforsamling 2022, hvor der for første gang siden 2019 var mulighed for at inviterer aktionærerne med til generalforsamlingen i Scan Global Loungen på Aalborg Portland Park. 

På bestyrelsesmødet gennemgik Torben Fristrup blandt andet bestyrelsens beretning, og administrerende direktør Thomas Bælum gennemgik årsrapporten. 

Torben Fristrup, Anders Bjørnstrup og Kim Jacobsen var desuden på valg og blev alle tre genvalgt. 

Dermed består bestyrelsen af formand Torben Fristrup, næstformand Niels David Nielsen samt Claus Fallingborg, Anders Bjørnstrup, Kim Jacobsen, Henrik Hagbarth og Mads Peter Veiby.

Se et interview med bestyrelsesformand Torben Fristrup i AaB TV's indslag fra generalforsamlingen. 

 

Tags på denne nyhed

Lucas Andersen kan gøre comeback for AaB

7. april 2022 kl. 15:41 af Brian Andersen

27-årige Lucas Andersen står noteret for 117 officielle kampe og 25 scoringer for Hele Nordjyllands Hold.

Fredag aftens modstander fra Randers FC kommer til Aalborg med selvtillid efter senest at have vundet på Brøndby Stadion, og med en sejr i morgen aften kan randrusianerne passere AaB i tabellen.

Omvendt kan AaB med en sejr bringe sig op på 3F Superligaens tredjeplads.

AaB har ikke tabt i de seneste fem møder med Randers FC i 3F Superligaen, men ikke siden marts 2018 er det blevet til en hjemmesejr i det indbyrdes opgør i Aalborg.

Efter torsdagens træningspas har cheftræner Lars Friis udtaget følgende 19 navne:

1 Jacob Rinne, 3 Jakob Ahlmann, 4 Mathias Ross, 5 Daniel Granli, 8 Iver Fossum, 9 Milan Makaric, 10 Lucas Andersen, 14 Malthe Højholt, 15 Anders Hagelskjær, 17 Kasper Kusk, 18 Louka Prip, 19 Anosike Ementa, 24 Vladimir Prijovic, 26 Rasmus Thelander, 32 Casper Gedsted, 37 Oscar Meedom, 38 Oliver Ross, 39 Kasper Høgh og 40 Theo Sander.

Kristoffer Pallesen har karantæne, Anders Noshe er med U/16-landsholdet i Schweiz, mens Magnus Christensen, Pedro Ferreira, Gudmundur Thórarinsson og Rufo er på skadeslisten.

AaB og Spar Nord Fonden donerer i fællesskab 2 kr. pr. tilskuer til alle 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i foråret 2022 går ubeskåret til Carpe Diem i Aalestrup, som efter årets fire første hjemmekampe allerede er sikret en donation på 71.562 kr. Køb i forsalg din billet til dysten mod Randers FC her.

Der er kickoff kl. 18.30. Fanzonen åbner kl. 16.00 – billethusene og indgangene til Aalborg Portland Park kl. 16.30.

Tags på denne nyhed

Fredagsfest begynder kl 16.00 i morgen

7. april 2022 kl. 10:05 af Rasmus Estrup

Det lokale DJ-kollektiv med Max Puxi, Runge og Mögelmose sætter gang i fredagsfesten før AaB møder Randers FC i morgen.

Allerede kl. 16.00 åbner fanzonen, og frem til kl. 17.00 er der Happy Hour med 2 for 1 af lækre drinks fra Nohrlund, mens Mögelmose styrer DJ-pulten på scenen.

Kl. 17.00 fortsætter festen inde på Aalborg Portland Park med DJ’s nede på grønsværen. Som noget helt nyt vil Max Puxi og Runge nemlig fra kl. 17.00 til 18.00 styre en DJ-pult ved AaB’s trænerbænk, så alle tilskuere kan komme i rette stemning, inden AaB-spillerne går på banen til opvarmning.

Så kom i god tid i morgen og tag del i fredagsfesten i fanzonen og på Aalborg Portland Park.

Du kan købe billetter til opgøret her.

Tags på denne nyhed

Husk gratis bus- og togkørsel i morgen

7. april 2022 kl. 07:47 af Rasmus Estrup

Igen i morgen kan du med en gyldig kampbillet eller dit digitale sæsonkort køre gratis med busser og tog fra Nordjyllands Trafikselsskab, når du skal til og fra fredagsfesten på Aalborg Portland Park, hvor AaB møder Randers FC. Køb billet her til kampen her. 

I 2022 kan man nemlig på kampdage køre gratis med busser og tog fra Nordjyllands Trafikselskab i hele Region Nordjylland. Alt man skal gøre er at vise sin billet eller sit digitale sæsonkort i bussen. Det digitale sæsonkortet skal fremvises sammen med dokumentation for, at det er en kampdag. Du finder dit digitale sæsonkort på www.billet.aabsport.dk. 

På grund af vejarbejde er Kastetvej spærret mellem Haraldslund og Dannebrogsgade. Tager du busrute 2 skal du derfor stå af ved stoppestedet Suensonsgade.

Anvender du busrute 16, skal du stå af ved stoppestedet Anneberghus. 

Bemærk i øvrigt, at der efter kampen er sporspærring mellem Aalborg Vestby og Lindholm Station. Derfor vil der i morgen aften blive indsat togbusser fra Aalborg Vestby. 

Kl. 20.45 kører to togbusser således fra Aalborg Vestby til Brønderslev via Lindholm, og kl. 21.00 kører to togbusser direkte fra Aalborg Vestby til Hjørring. 

Skal man til en af de øvrige stationer på strækningen, skal man tage bussen til Lindholm Station, hvorfra der er almindelig togafgang kl. 21.20. 

Du finder alle afgange og ankomster for busser og tog på Rejseplanen.dk.

Køb billetter til AaB-Randers FC her. 

Tags på denne nyhed

Hagelskjær håber på mange fans: Driver os frem

6. april 2022 kl. 14:19 af Rasmus Estrup

På fredag har AaB inviteret til fredagsfest på Aalborg Portland Park, når AaB møder Randers FC kl. 18.30, og forsvarsspiller Anders Hagelskjær håber på at se mange fans på lægterne, ligesom det har været tilfældet hele sæsonen - og især til de seneste to hjemmekampe mod Brøndby I.F. og FC København.

- Vesttribunen har skabt en helt fantastisk kulisse og leveret et rigtig godt stykke arbejde gennem hele sæsonen for at gøre det fedt for os at spille. Især mod Brøndby var det intenst, og forhåbentlig kommer der også mange på fredag mod Randers, for det giver os de ekstra procenter og driver os frem på banen, siger den 25-årige AaB-spiller.

Fredag aften bliver det netop afgørende at komme frem på banen, hvis Randers FC skal besejres, mener forsvarsspilleren.

- Vi skal vise samme dyder, som vi gjorde mod særligt Brøndby og i første halvleg mod FCK, hvor vi kom langt frem, erobrede bolden højt og troede på vores koncept. Gør vi det igen, er jeg ikke i tvivl om, at vi kommer til at straffe dem.

- Men ligesom med alle kampe i Mesterskabsspillet bliver det en svær opgave. Randers slog Brøndby på udebane i weekenden, så det er en vanskelig modstander, men jeg tror på tre point, siger Anders Hagelskjær.

Forsvarsspilleren var selv på måltavlen, da AaB senest havde en fredagskamp på hjemmebane. Her blev OB besejret med 2-0, og Anders Hagelskjær headede 2-0-scoringen - og sit første 3F Superligamål for AaB - i netmaskerne nede foran Vesttribunen.

Det var dengang hans sjette indhop i sæsonen, og siden er han blevet en fast del af AaB’s startopstilling, hvor han har befundet sig i de seneste ni 3F Superligakampe i træk.

- Det er gået lidt, som jeg havde håbet. Først var der en periode, hvor jeg lige skulle ind på holdet, og lige så stille har jeg fundet ind i en rytme. Jeg har fået mere spilletid og bidraget med de ting, som jeg ved, jeg kan. Så jeg er glad for, hvordan forløbet har været, og jeg ser frem til, at det skal fortsætte med at gå den rigtige vej, slutter Anders Hagelskjær.

Du kan købe billetter til fredagskampen mod Randers FC her.

Tags på denne nyhed
'