AaB inviterer til stor fredagsfest mod Randers FC

5. april 2022 kl. 11:00 af Rasmus Estrup

På fredag inviterer AaB til stor fredagsfest på Aalborg Portland Park, når Randers FC kommer på besøg i Mesterskabsspillet. Køb billet til kampen her.

Festen begynder allerede i fanzonen kl. 16.00, hvor der frem til kl. 17.00 er Happy Hour med 2 for 1 af lækre drinks fra Nohrlund.

Samtidig spiller DJ'en Mögelmose, der er en del af et aalborgensisk DJ-kollektiv, på scenen i fanzonen, og han sørger for at bringe alle i festligt humør, inden festen fortsætter på tribunerne fra kl. 17.00.

Kl. 17.00 vil der nemlig som noget helt nyt og ekstraordinært være optrædener fra lokale DJ’s ved banen på Aalborg Portland Park.

De lokale DJ’s Runge og Max Puxi, som ligesom Mögelmose står bag mange initiativer på den elektroniske musikscene i Aalborg, styrer således musikken fra en DJ-pult nær AaB’s trænerbænk fra kl. 17.00 til 18.00, så alle tilskuere kan komme i fantastisk fredagsstemning inden spillernes opvarmning før den spændende og vigtige kamp mod Randers FC.

Kampstart er kl. 18.30, men alle tilskuere opfordres til at komme i god tid både i fanzonen og på tribunerne, så man får hele oplevelsen omkring fredagsfesten med.

Pallesen i karantæne på fredag

4. april 2022 kl. 10:48 af Rasmus Estrup

Efter 25 minutters spil i søndagens kamp på Aalborg Portland Park modtog Kristoffer Pallesen en advarsel, der sender ham i karantæne, når AaB på fredag møder Randers FC.

Advarslen var Kristoffer Pallesens sjette i sæsonen og sendte ham op på 22 karantænepoint, hvilket giver ham en spilledags karantæne. Han er således igen til disposition for cheftræner Lars Friis, når AaB torsdag 14. april møder Brøndby I.F. på udebane.

Fredagens kamp mod Randers FC spilles kl. 18.30 på Aalborg Portland Park. Du kan købe billetter til kampen her.

U/17-sejr over FC Nordsjælland

4. april 2022 kl. 09:26 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: AaB-FC Nordsjælland 1-1

AaB’s U/19 Ligahold spillede lørdag uafgjort mod FC Nordsjælland på AaB’s anlæg på Hornevej.

Første halvdel af første halvleg var med AaB i teten, men som halvlegen skred frem, fik FC Nordsjælland spillet sig frem til flere gode muligheder, og i 26. minut åbnede FC Nordsjælland målscoringen. Det kunne også være blevet til mere for gæsterne, men Theo Sander tog godt fra i AaB-målet.

Kort inden pausefløjtet fik AaB udlignet til 1-1. Nordjyderne erobrede bolden højt og fik et gennembrud over kanten ved Christoffer Ravn, som fandt Jakob Gaardsøe, der vendte rundt og sparkede bolden højt i målet til pausestillingen 1-1.

I anden halvleg kontrollerede AaB kampen og fik lagt et tryk på FC Nordsjælland, men det lykkedes ikke at spille sig frem til de store chancer, der kunne have givet et sejrsmål, og dermed endte det med en pointdeling.

- Overordnet set spillede vi en rigtig fin kamp. Vi havde bolden mest og fik lagt et godt pres. Både vores opbygningsspil og vores højre pres lykkedes vi med, men vi skal arbejde på vores gennembrudsspil og blive dygtigere til at udnytte vores muligheder til at få skabt store chancer, siger U/19 Ligatræner Kim Leth Andersen.

AaB ligger på 13. pladsen i U/19 Ligaen og møder på lørdag Silkeborg I.F. på udebane.

U/17 Ligaen: AaB-FC Nordsjælland 2-1

I U/17 Ligaen snuppede AaB alle tre point i weekendens hjemmekamp mod FC Nordsjælland. Det nordjyske hjemmehold lagde godt ud, men gæsterne var farlige på omstillinger, og i opgørets 19. minut kunne FC Nordsjælland bringe sig i front efter et indlæg.

AaB svarede straks tilbage. Bolden blev givet op og spillet tilbage til Nikolai Ankerstjerne, som med en lang bold fandt Magnus Velling Pedersen, der sprintede fra gæsternes forsvar og og satte udligningen i kassen til pausestillingen 1-1.

Efter pausen var FC Nordsjælland meget på bolden, men gæsterne havde svært ved at bryde gennem AaB-holdet, og kun en enkelt gang måtte målmand Daniel Veiby Held levere en god redning. I stedet slog AaB til på et indlægsfrispark, som Emil Borup slog ind til Nikolai Ankerstjerne, der steg op til og headede 2-1-målet i nettet.

Emil Nymann havde efterfølgende muligheden for at gøre det til 3-1, men chancen blev brændt. FC Nordsjælland kunne derfor lægge tryk på for en udligning mod slutningen, men AaB holdt stand og sikrede sig en sejr på 2-1.

- Det var fedt, at vi var så gode på bolden mod en dygtig modstander. Især i første halvleg havde vi mange gode spilmønstre, og man kunne se, at vi har rykket os på det parameter. FC Nordsjælland havde desuden svært ved at skabe noget mod os, fordi vi arbejdede sammen som en enhed, og alle bakkede op om hinanden, siger U/17 Ligatræner Theis Larsen.

AaB ligger nu på 10. pladsen i U/17 Ligaen med 19 point efter 16 kampe. Næste opgave venter på lørdag på udebane mod Silkeborg I.F.

U/15 Ligaen: AaB-Farum Boldklub 2-2

AaB’s U/15 Ligahold fik lørdag besøg af Farum Boldklub, og opgøret endte 2-2, hvorefter AaB tabte straffesparkskonkurrencen, og dermed kunne gå fra banen med et point, mens gæsterne tog to point med hjem til Nordsjælland.

FC Nordsjælland bragte sig foran efter ti minutter, men et kvarter før pausen fik AaB udlignet til 1-1 på et selvmål.

Efter en times spil scorede Albert Heyde efter oplæg fra Marcus Emil Sørensen til en nordjysk føring på 2-1, men fem minutter før tid udlignede Farum Boldklub til slutresultatet 2-2.

Dermed skulle de to hold ud i en straffesparkskonkurrence, og her vandt gæsterne på det sjette spark.

Inden næste kamp på lørdag på udebane mod Silkeborg I.F. ligger AaB på 12. pladsen i U/15 Ligaen.

AaB TV: AaB-FC København 0-1

4. april 2022 kl. 07:03 af Rasmus Estrup

AaB tabte i går 1-0 på Aalborg Portland Park i første kamp i Mesterskabsspillet mod FC København.

AaB var ellers bedst før pausen, hvor blandt andre Milan Makaric og Kasper Kusk kom til fine muligheder.

Efter pausen var det gæsterne, der var farligt. Roony Bardghji havde blandt andet et par gode muligheder, men Jacob Rinne tog godt fra i AaB-målet.

I 81. minut lykkedes det dog gæsterne at score sejrsmålet, da AaB-keeperen ikke fik bokset en høj bold væk, og i stedet kunne Viktor Claesson headede FC Københavns enlige scoring i nettet.

Se et sammendrag af kampen i videoen øverst.

AaB skal i aktion allerede på fredag på Aalborg Portland Park, hvor Randers FC kommer på besøg. Køb billet til kampen her.