Køb billetter til AaB-OB

20. april 2021 kl. 09:25 af Rasmus Estrup

I morgen, når AaB møder OB kl. 18.00 må der igen være tilskuere på Aalborg Portland Park, og du kan stadig nå at købe billetter til kampen på www.billet.aabsport.dk.  

Husk gyldigt coronapas til kampen

Ved indgangen vil der være krav om fremvisning af gyldigt coronapas for at opnå adgang til tribunerne. Husk derfor at medbringe denne dokumentation. Medbring også eget ID. 

Dette betyder, at man som tilskuer senest 72 timer før ankomst til Aalborg Portland Park skal have gennemført en negativ corona-test, være færdig-vaccineret eller tidligere smittet. Husk at tage testen i god tid, så du kan nå at få svaret inden kampen. 

Ved dokumentation for nedenstående er følgende grupper er undtaget coronapas: 

- Børn under 15 år.

- Personer der af medicinske årsager ikke bør få foretaget en COVID-19 test.

- Personer, der som følge af en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse ikke bør få foretaget en COVID-19 test.

Nærmere information om gyldigt coronapas fremsendes via e-mail til alle, der køber billet til kampen. 

Afsnit uden faste sæder

Da Aalborg Portland Park er i gang med at få nye, røde sæder på Complea Tribunen og 3F Tribunen, vil nogle af pladserne på disse tribuner ikke være med et fast sæde. I stedet vil der være en pude, man kan sidde på. 

Det drejer sig specifikt om alle pladser på 3F Tribunen, de øvre sektioner på Complea Tribunen og sektion D Nedre, E Nedre og F Nedre på Complea Tribunen samt dele af sektion G Nedre på Complea Tribunen. 

På Vesttribunen, A. Enggaard Tribunen og sektionerne A Nedre, B Nedre og C Nedre på Complea Tribunen vil der være faste sæder. 

Boder er åbent i hver sektion

Aalborg Portland Park er i morgen inddelt i forskellige sektioner, og i hver sektion er der en bod åben.

Således er det altså muligt at købe eksempelvis Rasmus Wurst, sodavand, øl og slik, samt sandwiches fra Nadias i boderne. 

Særlige retningslinjer for publikums adfærd

Aalborg Portland Park åbner på onsdag under Superliga-ordningen, hvor der gælder særlige retningslinjer, for at mindske risikoen for smitte af Covid-19. Se en video om det her. 

Læs mere om retningslinjerne her. 

Tags på denne nyhed

Vidste du om AaB-OB

19. april 2021 kl. 15:05 af Rasmus Estrup

- der igen må være tilskuere på Aalborg Portland Park på onsdag, hvor AaB møder OB kl. 18.00? Du kan købe billetter til kampen her.

- både AaB og OB har holdt buret rent seks gange i denne 3F Superligasæson?

- AaB har spillet uafgjort i de seneste to kampe? Ender det også uafgjort på onsdag, vil det være første gang siden november 2018, at AaB spiller uafgjort tre gange i træk i 3F Superligaen.

- AaB og OB har mødt hinanden 86 gange i 3F Superligaen? AaB har overhånden med 31 sejre, 30 uafgjorte og 25 nederlag. Den samlede målscore lyder på 123-115 i AaB’s favør.

- 41 af de 86 tidligere møder er spillet på Aalborg Portland Park? Heraf er det blevet til 15 sejre, 14 uafgjorte og 12 nederlag. Målscoreren lyder på 57-47 til AaB.

- ud af de 86 tidligere 3F Superligakampe mod OB har AaB scoret først i 42 tilfælde, hvilket har resulteret i 28 sejre, otte uafgjorte og seks nederlag? Omvendt har OB scoret kampens første mål i 34 tilfælde, hvilket har givet AaB tre sejre, 12 uafgjorte og 19 nederlag.

- AaB ni gange tidligere har spillet en 3F Superligakamp på datoen 21. april? Seneste gang var i 2013, hvor AaB spillede 1-1 mod FC København på Aalborg Portland Park. Fra den nuværende trup var Kasper Kusk og Jakob Ahlmann på banen i det opgør.

- Lucas Andersen (2 mål), Jakob Ahlmann (1), Kasper Kusk (1) og Frederik Børsting (1) tidligere har scoret i 3F Superligaen mod OB?

- AaB også for 21 år siden mødte OB i 26. spillerunde i 3F Superligaen? Dengang vandt AaB 4-1 på to mål af Mikkel Beck og scoringer af Søren Frederiksen og Anders Andersson.

- Pedro Ferreira og OB’s Jeppe Tverskov har karantæne på onsdag.

- Jakob Ahlmann, Mathias Ross og Martin Samuelsen er i karantænefare i tilfælde af et gult kort, mens Malthe Højholt er i karantænefare i tilfælde af en advarsel, der takseres som en grov forseelse.

- AaB’s seneste hjemmesejr over OB kom i oktober 2019, hvor Lucas Andersen scorede sejrsmålet til 1-0.

- onsdagens dommer er Mikkel Redder, der hidtil har dømt 40 3F Superligakampe? Seks af disse har været med deltagelse af AaB. Tre gange har AaB vundet, to er endt uafgjort, og en gang har AaB tabt.

- Mikkel Redder én gang tidligere har dømt AaB-OB i 3F Superligaen? Det var i december 2019, hvor de to mandskaber spillede 0-0.

- der på onsdag er plads til ca. 3.750 tilskuere på Aalborg Portland Park? For hver tilskuer til AaB's 3F Superligakampe i dette forår donerer AaB og Spar Nord Fonden 2 kr. til FrivilligAalborg gennem Hele Nordjyllands Håndsrækning. FrivilligAalborg har været modtager af Hele Nordjyllands Håndsrækning siden foråret 2021, og er det fortsat på grund af de manglende tilskuere i løbet af 2020 og starten af 2021. 

(Kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk)

Tags på denne nyhed

Billetsalg er åbent for alle

19. april 2021 kl. 12:10 af Rasmus Estrup

På onsdag slår dørene på Aalborg Portland Park igen op for tilskuere på tribunerne, og du kan nu købe billet til opøgret på www.billet.aabsport.dk. 

Ud fra Superliga-ordningen, der følges, er der plads til ca. 3.750 tilskuere på onsdag, hvor AaB tager imod OB kl. 18.00. Fra i fredags og frem til nu har AaB's sæsonkortholdere haft førsteret til billetter, men nu er de resterende pladser sat til salg for alle. 

Så hop ind på ww.billet.aabsport.dk og køb billet til årets første 3F Superligakamp med tilskuere. 

Husk gyldigt coronapas til kampen

Ved indgangen vil der være krav om fremvisning af gyldigt coronapas for at opnå adgang til tribunerne. Husk derfor at medbringe denne dokumentation.

Dette betyder, at man som tilskuer senest 72 timer før ankomst til Aalborg Portland Park skal have gennemført en negativ corona-test, være færdig-vaccineret eller tidligere smittet. Husk at tage testen i god tid, så du kan nå at få svaret inden kampen. 

Nærmere information herom fremsendes via e-mail til alle, der køber billet til kampen. 

Afsnit uden faste sæder

Da Aalborg Portland Park er i gang med at få nye, røde sæder på Complea Tribunen og 3F Tribunen, vil nogle af pladserne på disse tribuner ikke være med et fast sæde. I stedet vil der være en pude, man kan sidde på. 

Det drejer sig specifikt om alle pladser på 3F Tribunen, de øvre sektioner på Complea Tribunen og sektion D Nedre, E Nedre og F Nedre på Complea Tribunen samt dele af sektion G Nedre på Complea Tribunen. 

På Vesttribunen, A. Enggaard Tribunen og sektionerne A Nedre, B Nedre og C Nedre på Complea Tribunen vil der være faste sæder. 

Særlige retningslinjer for publikums adfærd

Aalborg Portland Park åbner på onsdag underSuperliga-ordningen, hvor der gælder særlige retningslinjer, for at mindske risikoen for smitte af Covid-19. Se en video om det her. 

Læs mere om retningslinjerne her. 

Tags på denne nyhed

Tre akademinederlag i Farum

19. april 2021 kl. 10:14 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: FC Nordsjælland-AaB 4-1

AaB’s U/19 Ligamandskab lagde fint fra land mod FC Nordsjælland med et godt pres på hjemmeholdet, men ligesom tidligere på foråret manglede den sidste kynisme for at få skabt og udnyttet chancerne.

I modsatte ende opfangede hjemmeholdet i stedet en tilbagelægning efter ni minutter og bragte sig i front.

Selvom AaB spillede en god første halv time, udmøntede det sig ikke i mål, og da FC Nordsjælland i ti minutter frem mod pausen fik momentum, scorede hjemmeholdet yderligere to gange. Dermed var AaB bagud med 3-0 ved pausen.

Tidligt i anden halvleg blev det også 4-0 til FC Nordsjælland, men anden halvleg var generelt meget jævnbyrdig, og mod slutningen fik AaB pyntet på resultatet, da Noah Holmstrøm efter et hjørnespark prikkede bolden ind til 4-1.

- Vi mødte en rigtig god modstander, og i sådanne kampe skal vi være bedre til at udnytte de muligheder, vi får. Da de så i stedet scorede, efter at vi ellers havde haft godt styr på vores opbygningsspil og presspil, var det lidt af en mavepuster, siger U/19 Ligatræner Kim Leth Andersen.

- Vi kom fint tilbage, men i 10 minutter af første halvleg fik de igen momentum og scorede to hurtige mål. Anden halvleg var jævnbyrdig og endte også 1-1. Men FC Nordsjælland viste bare lidt mere fysik og kynisme end os i kampen, siger Kim Leth Andersen.

AaB’s næste kamp i U/19 Ligaen spilles på lørdag på hjemmebane mod FC København. Inden da ligger AaB på syvendepladsen i U/19 Ligaen.

U/17 Ligaen: FC Nordsjælland-AaB 6-1

Også i U/17 Ligaen løb AaB ind i et stort nederlag mod et velspillende FC Nordsjælland-hold, der dominerede fra start og midt i første halvleg scorede tre mål på seks minutter.

Da Marius Jacobsen kort før pausen kom på tavlen for AaB-mandskabet med et flot frisparksmål, blev pausestillingen 3-1.

Målet gav AaB lidt momentum, men tidligt i anden halvleg udbyggede FC Nordsjælland sin føring til 4-1, og med to scoringer i slutminutterne endte opgøret med en fortjent sejr til FC Nordsjælland på 6-1.

- Den præstation FC Nordsjælland leverede, er det bedste, jeg har set i U/17 Ligaen i meget lang tid. Det var en helstøbt og klinisk indsats, og det var fuldt fortjent, at vi tabte kampen, som vi gjorde, siger U/17 Ligatræner Nikolaj Hørby.

- Vi er samtidig lidt ramt af, at vi stiller med et meget ungt hold, så vi mangler lidt erfaring i at spille på dette niveau, siger U/17 Ligatræneren.

AaB’s U/17 Ligahold ligger på 11. pladsen i ligaen og spiller igen allerede på onsdag på hjemmebane mod Esbjerg fB.

U/15 Ligaen: Farum Boldklub-AaB 3-1

I U/15 Ligakampen mod Farum Boldklub i lørdags havde de nordjyske gæster svært ved få spillet til at køre, og efter et kvarter var hjemmeholdet foran med 1-0.

Som kampen skred frem, fik AaB bedre fat om spillet, men efter en times spil blev det 2-0 til Farum-mandskabet.

10 minutter senere reducerede Emil Nymann til 2-1, og da hjemmeholdet efterfølgende trak sig lidt tilbage, kom der spænding i opgøret. Desværre for AaB-holdet scorede Farum Boldklub til 3-1 kort før slutfløjt.

AaB’s næste kamp i U/15 Ligaen, hvor det nordjyske mandskab ligger på 11. pladsen, spilles på onsdag mod Esbjerg fB.

Tags på denne nyhed

Ferreira i karantæne på onsdag

18. april 2021 kl. 15:50 af Rasmus Estrup

I 82. minut af fredagskampen mod Vejle Boldklub modtog Pedro Ferreira sæsonens ottende gule kort, og dermed er midtbanespilleren med i alt 39 karantænepoint i karantæne, når AaB på onsdag tager imod OB.

Til onsdagskampen kan resten af AaB-mandskabet opleves på Aalborg Portland Park, hvor der vil være plads til ca. 3.750 tilskuere. Indtil i morgen kl. 12.00 har sæsonkortholdere førsteret på billetter til opgøret. Herefter frigives de øvrige billetter til salg på billet.aabsport.dk. Læs mere om det her. 

Den karantæneramte portugiser, der tidligere på sæsonen har afsonet en spilledags karantæne, står igen til rådighed for Martí Cifuentes søndag 25. april, hvor AaB møder AC Horsens. 

Tags på denne nyhed