AaB igangsætter kapitaludvidelse

22. september 2020 kl. 08:48 af Brian Andersen

Bestyrelsen i Aalborg Boldspilklub A/S fik 10. december 2019 på en ekstraordinær generalforsamling bemyndigelse til at udvide aktiekapitalen. Forslaget blev vedtaget med overvældende flertal, hvor flere end 95 procent stemte for forslaget, og AaB A/S gennemfører nu en emission med fortegningsret for AaB’s eksisterende aktionærer.

Siden 2018 har der i AaB været arbejdet hårdt på at skabe et solidt fundament baseret på strategien Nordkraften, hvor AaB som Nordjyllands eneste aktuelle Superligaklub i endnu højere grad vil favne og dyrke de bedste nordjyske talenter, skabe de bedste fodboldoplevelser på Aalborg Portland Park samt ikke mindst igen vinde pokaler og titler.

Provenuet fra udbuddet skal dels styrke AaB’s generelle kapitalberedskab og dels anvendes til investering i Superligatruppen, i talentudvikling og i fortsat udvikling af kommercielle aktiviteter.

AaB’s bestyrelsesformand Torben Fristrup udtaler:

- Covid-19 har haft og har fortsat en negativ indvirkning på vores aktiviteter som fodboldklub, men vi har i AaB mærket stor opbakning fra vores mange partnere, og vores ambitioner er fremdeles intakte.

- Denne opbakning kommer også til udtryk med et forhåndstiltagn på over 20 mio. kr. fra vores loyale investorer, og forhåbentlig vil endnu flere bidrage og støtte op om denne emission, så vi sammen kan stå stærkest muligt på den anden side, siger Torben Fristrup.

- Vi ønsker at fortsætte oprustningen af vores Superligatrup, ligesom udvikling af egne talenter altid vil være en nøglefaktor i AaB’s strategi. Derfor vil vi i de kommende år intensivere og strukturere talentudviklingen yderligere, fastslår Torben Fristrup.

Af egenudviklede spillere har AaB i indeværende kalenderår solgt Mikkel Kaufmann og Oliver Abildgaard. I AaB’s nuværende Superligatrup har 14 af 25 spillere spillet ungdomsfodbold i klubben.

AaB’s strategiplan Nordkraften har ligeledes oplevelse som kommercielt fokus. Det vil sige den totaloplevelse det skal være at overvære AaB’s kampe i 3F Superligaen på Aalborg Portland Park. AaB vil derfor de kommende år investere yderligere i forholdene for såvel samarbejdspartnere som supportere på og omkring Aalborg Portland Park.

- I AaB ønsker vi fortsat at være en del af toppen af dansk fodbold – både på og uden for banen. Dette kræver en stadig større finansiel styrke. Årsagen til udbuddet er derfor først og fremmest at styrke klubbens finansielle beredskab, således vi kan arbejde langsigtet med strategien Nordkraften, uden skelen til kortvarige likviditetsmæssige udsving, og dermed realisere både de sportslige og kommercielle målsætninger, lyder det fra Torben Fristrup.

Prospekt og vejledning til aktiehandel kan læses her. Muligheden for tegning af aktier begynder på mandag 28. september og foregår indtil fredag 9. oktober kl. 17.00.

Siden 1995 har AaB vundet fire danske mesterskaber og deltaget i europæisk gruppespil både i UEFA Champions League og i UEFA Europa League.

Tags på denne nyhed

AaB’s administration midlertidig lukket

22. september 2020 kl. 08:30 af Martin Stigaard Skammelsen

Da AaB efterlever regeringens anbefaling om så vidt muligt at arbejde hjemmefra indtil 5. oktober, er dette også som udgangspunkt tilfældet for medarbejdere i AaB’s administration. 

I praksis betyder dette blandt andet, at alle spørgsmål og henvendelser vedrørende billetter og sæsonkort i stedet kan foregå via telefon 96 35 59 00 eller via e-mail til billet@aab-as.dk 

Samtlige medarbejdere er naturligvis tilgængelige som normalt via telefon og e-mail.

AaB’s administration fortsat midlertidig lukket

22. september 2020 kl. 08:23 af Martin Stigaard Skammelsen

Da AaB efterlever regeringens anbefaling om så vidt muligt at arbejde hjemmefra indtil 19. oktober, er dette også som udgangspunkt tilfældet for medarbejdere i AaB’s administration. 

I praksis betyder dette blandt andet, at alle spørgsmål og henvendelser vedrørende billetter og sæsonkort i stedet kan foregå via telefon 96 35 59 00 eller via e-mail til billet@aab-as.dk 

Samtlige medarbejdere er naturligvis tilgængelige som normalt via telefon og e-mail.

AaB TV: AaB-AC Horsens 1-0

22. september 2020 kl. 07:09 af Rasmus Estrup

Mandag aften vandt AaB fortjent 1-0 over AC Horsens på en scoring af Tom van Weert. I videoen øverst kan du se et fyldigt sammendrag af kampen. 

Se blandt andet et par store muligheder til Kasper Kusk og Tom van Weert, adskillige store redninger af AC Horsens-målmand Matej Delac og sejrsmålet af Tom van Weert, som blev sat ind efter 52 minutter. 

Sejren betyder, at AaB indtager en delt andenplads i 3F Superligaen med fire point, inden tredje spillerunde som venter på søndag på udebane mod SønderjyskE. 

Tags på denne nyhed
'