Aalborg Boldspilklub A/S udskyder ordinær generalforsamling

16. marts 2020 kl. 10:33 af Brian Andersen

På baggrund af foranstaltningerne i det danske samfund indtil i hvert fald udgangen af marts – for at undgå spredning af coronavirus – har AaB valgt at udsætte den ordinære generalforsamling til tirsdag 28. april kl. 10.00.

Som børsnoteret selskab skal generalforsamlingen være holdt senest 30. april, hvorfor en senere dato ikke kan komme på tale.

Selve tidspunktet – kl. 10.00 – er valgt med begrundelse i, at AaB 28. april forhåbentlig er i gang med et komprimeret kampprogram i 3F Superligaen. Dags dato er det ikke muligt at vide, hvornår der spilles hjemme- og udekampe og på hvilken ugedag. Med afholdelse af generalforsamling om formiddagen vil denne ikke kollidere med setuppet i forbindelse med en eventuel hjemmekamp på Aalborg Portland Park.   

Hvis situationen omkring coronavirus ikke forbedres, kan det betyde, at generalforsamlingen bliver gennemført i en alternativ udgave. Dette vil i givet fald blive meddelt, når aktionærerne primo april varsles om generalforsamlingen.

Venlig hilsen
Aalborg Boldspilklub A/S
Thomas Bælum
Administrerende direktør

Tags på denne nyhed

Mange scenarier for dansk klubfodbold

13. marts 2020 kl. 16:35 af Brian Andersen

3F Superliga, NordicBet Liga og 2. Division er foreløbig sat på pause i to uger, og det er stadig planen, at turneringerne gennemføres, så der findes en mester, oprykkere og nedrykkere. Flere snakker om, at ”løbet kan være kørt”, og det dermed er de aktuelle stillinger, der kommer til at afgøre det. Det gør vi alt for ikke kommer til at ske. Det er stærkt usandsynligt og kun et muligt scenarie, hvis virkeligheden udenfor fodbolden viser sig endnu mere alvorlig, end den allerede er. Alle spillere skal holde sig klar til straks at samle point i den fortsatte turnering.

I Divisionsforeningen gør vi alt for, at turneringerne afvikles på normal vis. Det har absolut første prioritet, at det sker i henhold til det antal spillerunder, der følger af turneringspropositionerne. For at overholde det, kan det blive nødvendigt at ændre på normal praksis - for eksempel hvor lang pause, der skal være mellem kampe.

- Det her er en situation med rigtig mange ubekendte, som vi ikke selv er herrer over, og hensynet til Danmarks sikkerhed og sundhed kommer først. Så udover at garantere, at vi gør alt, hvad der står i vores magt for at få afsluttet turneringerne jævnfør propositionerne med afvikling af alle kampe, så er det svært at være for skråsikker. En ting vil jeg dog godt slå fast. Vi skal have afsluttet sæsonen 2019/20, så når den kommende sæson 2020/21 går i gang, så sker det med de antal hold og den struktur, som er besluttet, lyder det fra direktør i Divisionsforeningen Claus Thomsen.

Til næste sæson spilles både 3F Superliga og NordicBet Liga med 12 hold – og begge spiller med samme struktur med 22 runders grundspil – efterfulgt af 10 runders slutspil. 2. Division spilles med 24 hold.

Når vi ved, hvordan turneringerne i resten af indeværende sæson kommer til at blive afviklet, melder vi det ud. Vi udtaler os ikke om hypotetiske situationer.

Venlig hilsen
Divisionsforeningen

Tags på denne nyhed

Weekendtilbud i webshoppen

13. marts 2020 kl. 11:54 af Martin Stigaard Skammelsen

Blandt de nedsatte produkter for eksempel sutter til de mindste, bamsen af AaB's maskot Theodor, samt fodbolde til de større børn, plakater og klistermærker.

Tags på denne nyhed

AaB’s Superligaspillere får individuelle træningsprogrammer

12. marts 2020 kl. 15:53 af Rasmus Estrup

Tidligere i dag meddelte Divisionsforeningen, at alle fodboldkampe i 3F Superligaen, NordicBet Ligaen og 2. division er udskudt de næste to uger. For AaB gælder det de to forestående kampe mod Esbjerg fB (i morgen) og AGF (22. marts).

Beslutningen er truffet efter Statsministerens pressemøde i aftes.

Som følge heraf har trænerstaben i AaB besluttet at aflyse fællestræning for 3F Superligatruppen og i stedet give spillerne individuelle programmer frem til i første omgang onsdag 18. marts. Derefter vurderes situationen på ny. 

De individuelle træningsplaner er tilrettelagt efter den enkelte spillers behov for restitution, behandling og selvtræning.

I AaB Talent er al træning og kampaktivitet lukket ned indtil 29. marts.

Medarbejdere i administrationen i AaB A/S arbejder hjemmefra fra i dag og de næste to uger, hvor administrationsbygningen på Hornevej derfor er lukket. Medarbejderne kan kontaktes på telefon og e-mail.

Tags på denne nyhed

eSuperligakampe udskydes

12. marts 2020 kl. 14:19 af Rasmus Estrup

Dermed skal AaB ikke i aktion i eftermiddag alligevel, hvor nordjyderne skulle have mødt Esbjerg fB kl. 17.15. 

Hvornår eSuperligaen genoptages vides endnu ikke, men der vil komme informationer ud om det, så snart disse foreligger. 

eSuperligaens fjerde sæson begyndte i går, hvor AaB vandt 5-3 samlet set over OB efter en 3-1-sejr til Mads Skibsted over 'Grøn' og 2-2 mellem Daniel "Shoppen" Mogensen og OB's 'Skifter'. 

Tags på denne nyhed
'