Aalborg Boldspilklub A/S indkalder til ordinær generalforsamling

4. maj 2020 kl. 15:41 af Brian Andersen

Med baggrund i at undgå spredning af Covid-19 opfordres alle aktionærer i dette særtilfælde til at afgive brevstemme eller fuldmagt til de af bestyrelsen fremsatte forslag, så man derved legalt er i stand til at afholde den ordinære generalforsamling med ganske få eller ingen deltagere til stede.

Skulle situationen omkring coronavirus forbedres, og regeringens forsamlingsforbud på ti personer blive ophævet eller udvidet, vil de eventuelle ændrede konditioner for generalforsamlingen blive offentliggjort på aabsport.dk.

Se dagsorden her

Venlig hilsen
Aalborg Boldspilklub A/S
Thomas Bælum
Administrerende direktør

Tags på denne nyhed

AaB’s Superligatrup og ledelse bidrager med lønnedgang i maj

4. maj 2020 kl. 10:45 af Brian Andersen

Ikke siden 8. marts har der været spillet Superligafodbold i Aalborg som følge af pandemien Covid-19’s indvirkning på verdenssamfundet.

Ligesom for mange andre virksomheder har omstændighederne også væsentlig indflydelse på AaB’s indtægtsgrundlag, og derfor har Superligatruppen og alle ledende medarbejdere valgt at vise solidaritet.

AaB’s administrerende direktør Thomas Bælum udtaler:

- Vi er i en situation, hvor vi som klub har en vis robusthed, og vi skal nok klare os igennem, men det er logisk, at i denne ekstreme tid er alle bidrag til fællesskabet meget velkomne.

- Vi synes i den forbindelse, at det er et stærkt signal, at spillere og ledelse på denne måde viser opbakning, og det er jeg på vegne af AaB meget taknemmelig for, siger Thomas Bælum.

- Den samlede beløbsstørrelse er betragtelig, men vi har valgt at lade niveauet blive mellem parterne, da vi ikke ønsker at blive genstand for en sammenligning på dette parameter, slutter Thomas Bælum.

AaB-anfører Lucas Andersen supplerer:

- Fra spillerside er vi naturligvis bevidste om, at dette er en speciel og vanskelig periode for AaB, og derfor er vi gået sammen med ledelsen om at bidrage til bundlinjen, hvorfra alting jo udspringer.

- Det gør vi for at markere, at vi har en forståelse for situationens alvor, og for at bidrage så AaB bedst muligt kan fastholde sit aktivitetsniveau både på det sportslige område og uden for banen, lyder det fra Lucas Andersen.

AaB, der stadig har en stor del af de administrative medarbejderne hjemsendt med fuld løn via støtte fra regeringens trepartsordning, har en forhåbning om, at 3F Superligaen genoptages inden for få uger.

Tags på denne nyhed

99 procent af AaB’s sæsonkortholdere fortsætter

2. maj 2020 kl. 13:34 af Martin Stigaard Skammelsen

I april meldte AaB ud til samtlige godt 2.900 sæsonkortholdere, at man havde mulighed for at få refunderet sin betaling for de kampe man nu går glip af i 3F Superligaen og Sydbank Pokalen i indeværende sæson, men kun ganske få har valgt ikke at fortsætte deres opbakning.

- Alt i alt må man sige, at det er imponerende med den opbakning vi får fra vores mest loyale fans, og den grad af dedikation aftvinger virkelig respekt. Alle står i en svær tid og situation, så det fortæller noget om, hvor meget AaB betyder for de nordjyske fodboldfans, udtaler administrerende direktør Thomas Bælum.

Endvidere har langt størstedelen af alle AaB’s sæsonkortabonnenter valgt at donere deres tilgodehavende for marts og april til enten talentarbejdet i AaB eller til arbejdet med tiltag på fansiden.

Også en tak til leverandør
I forbindelse med den bratte opbremsning af 3F Superligaen stod AaB med en udfordring i forhold til hurtigt og effektivt at kunne få en løsning på plads, der kunne hjælpe de mange sæsonkortholdere og som samtidig var nem og brugervenlig at tilgå.

Løsningen kom fra AaB’s leverandør af billetsystem og adgangskontrol, NewC, som på meget kort tid fik opsat den rette løsning, der efterfølgende kunne meldes ud til sæsonkortholdere og abonnenter.

- I en pludseligt opstået situation som den vi oplevede, er det vigtigt at man har en samarbejdspartner der med kort varsel kan støtte op og levere en brugbar løsning. Det må vi sige, at NewC gjorde i dette tilfælde, så det vil vi naturligvis gerne kvittere for, slutter Thomas Bælum.

Ønsker man at tegne et sæsonkortabonnement kan det gøres via dette link.

Tags på denne nyhed

3F Superligaen satser på genstart ultimo maj med test af spillere

1. maj 2020 kl. 16:25 af Brian Andersen

De seneste uger har Divisionsforeningen, i samarbejde med eksterne og interne læger samt trænings- og sundhedseksperter, arbejdet på protokoller for henholdsvis træningsopstart og for turneringsafvikling efter corona-pausen. Protokollerne har fokus på ansvarlighed og grundighed hos klubber og spillere. Det betyder blandt andet, at der i alle klubber skal laves daglig selvrapportering af alle ”on-pitch”-ansatte (spillere, trænere, sundhedspersonale o.l.), og at alle skal gennem en grundig lægeundersøgelse om morgenen på kampdagen. Nu er set-up’et så på plads til, at alle aktører testes før første kampdag og løbende under den resterende del af sæsonen.

- Vi har hele tiden sagt, at det er afgørende at færdiggøre sæsonen på banen med afvikling af samtlige kampe, men kun hvis det kan gøres på en forsvarlig måde, der ikke belaster sundhedssystemet. Rigtig mange mennesker har arbejdet på at lave de her protokoller, som sikrer, at det er muligt. Nogle synes måske det lyder ekstremt med test, men da fysisk kontakt inde på banen ikke helt kan undgås, så tager vi også de her forholdsregler for at undgå smittespredning. Det bliver ikke billigt med løbende tests, men fokus er at få gang i fodbolden igen på en forsvarlig måde, lyder det fra direktør i Divisionsforeningen Claus Thomsen.

Protokollerne er indsendt til sundhedsmyndighederne, og målet er nu, at der kan spilles 3F Superligakampe igen med første kamp 29. maj. Planerne for genstart af turneringerne er stadig uden tilskuere.

Tags på denne nyhed

Nyt merchandise i webshoppen

28. april 2020 kl. 15:42 af Martin Stigaard Skammelsen

På hylderne på webshoppen kan du lige nu finde hele seks nye halstørklæder, samt to nye varianter af huer, der passer perfekt til en kølig forårsdag, som en gave til en ven eller bare til at vise hvem du støtter.

Tags på denne nyhed
'