Kim Leth Andersen ny U/19 Ligatræner i AaB

29. juli 2020 kl. 15:14

Kim Leth Andersen har på trods af sin relativt unge alder stor erfaring som træner, da han grundet en alvorlig fodskade stoppede sin aktive fodboldkarriere som 17-årig og allerede her valgte at gå trænervejen.

Kim Leth Andersen kommer til AaB med stor erfaring med talentudvikling, da han har arbejdet med piger og drenge på eliteungdomsniveau i både Danmark og Norge.

I Norge var Kim Leth Andersen ansat to år i Tromsø I.L., hvor han samtidig med U/16-cheftrænerjobbet agerede som kampanalytiker for Tromsøs bedste mandskab i Eliteserien.

I de to seneste sæsoner har Kim Leth Andersen været ansat som U/17 Ligatræner i Vejle Boldklub.

AaB’s talentchef Anders Damgaard udtaler:

- Blandt et felt med mange dygtige kandidater blev Kim vores foretrukne valg, fordi han har stor erfaring med spillerudvikling og som træner samt det, at Kim de seneste år har arbejdet meget med et aggressivt udtryk på de hold, han har været ansvarlig for.

Kim Leth Andersen begynder sit arbejde i AaB med det samme og med Claus Bech Jørgensen som assistenttræner.

Tidligere AaB-målmand gået bort

29. juli 2020 kl. 12:41 af Brian Andersen

Harbo Larsen, der oprindeligt kom til AaB fra Aalborg Freja, blev i perioden 1976-1988 noteret for 230 kampe for AaB’s bedste mandskab, mens han fra 1997 til 2003 var tilknyttet Superligatruppen som målmandstræner.

Ligeledes var Harbo Larsen ved sin død en del af AaB’s Ambassadørkorps.

I forbindelse med AaB’s første kamp i den nye sæson vil AaB’s spillere bære sørgebind til minde om Harbo Larsen.

AaB sender sine dybeste kondolencer, tanker og medfølelse til Harbo Larsens efterladte.

Æret være Harbo Larsens minde.

På vegne af
AaB af 1885 og AaB A/S

Tags på denne nyhed

AaB TV: Alle AaB-mål i sæsonen 2019/2020

29. juli 2020 kl. 08:47 af Rasmus Estrup

Sæsonen 2019/2020 bød på hele 76 AaB-scoringer fordelt på 54 3F Superligamål og 22 kasser i Sydbank Pokalen. I denne video har vi samlet alle målene, så du kan genopleve samtlige scoringer. 

16 spillere kom på måltavlen for Hele Nordjyllands Hold, og tre spillere toppede den indbyrdes topscorerliste, da både Lucas Andersen, Tom van Weert og Kasper Kusk scorede 11 gange. 

Alle scoringerne fordeler sig som følger: 

Lucas Andersen (11 mål), Kasper Kusk (11), Tom van Weert (11), Patrick Olsen (9), Iver Fossum (9), Mikkel Kaufmann (7), Frederik Børsting (5), Rasmus Thelander (2), Kristoffer Pallesen (2), Oliver Abildgaard (2), Søren Tengstedt (2), Patrick Kristensen (1), Jores Okore (1), Magnus Christensen (1), Oliver Klitten (1), Mathias Ross (1).  

Tags på denne nyhed

Træningsstart 12. august – fire testkampe planlagt

28. juli 2020 kl. 15:56 af Brian Andersen

Opstarten byder umiddelbart på fire testkampe, men forløbet kan ændre sig, hvis eksempelvis OB eller Randers FC, som der er planlagt testkampe imod, skulle dukke op som modstander i en af de første spillerunder i 3F Superligaen, der indledes i weekenden omkring 13. september.

Den foreløbige plan for AaB er som følger:

Onsdag 12. august kl. 10.30 – Træningsstart

Onsdag 19. august kl. 17.15 – VAR-testkamp på Ikast Stadion, Esbjerg fB-AaB

Lørdag 22. august kl. ??.?? – Testkamp, AaB-Silkeborg I.F., spillested endnu ukendt

Lørdag 29. august kl. ??.?? – Testkamp, AaB-Randers FC, spillested endnu ukendt

Fredag 4. september kl. 15.00 – Testkamp, AaB-OB, spillested endnu ukendt

Tags på denne nyhed

AaB Fodboldskole i denne uge

28. juli 2020 kl. 11:35 af Rasmus Estrup

AaB Fodboldskole, der er for både piger og drenge fra U/7 til U/15, kører på fuld drøn på AaB's træningsanlæg på Hornevej.

Her er 34 børn tilmeldt årets AaB Fodboldskole, og det er en uge fyldt med sjov og lærerig fodboldtræning, hvor de unge spillere uanset niveau bliver udfordret.  

På overetagen i AaB af 1885's klubhus er der også fyldt med unge mennesker i denne uge. Her afholdes der nemlig esportsskole hele ugen.

Her kan unge esportsudøvere træne lige det spil, de ønsker, og der er rig mulighed for at lære nye taktikker og spille med og mod hinanden. 

AaB 89'ers, der er AaB af 1885's afdeling for amerikansk fodbold, har i denne uge også åbnet dørene op for interesserede. Unge op til 15 år har i starten af denne uge således kunnet blive introduceret til amerikansk fodbold. 

23 unge har deltaget i essportsskolen, mens 30 har prøvet kræfter med amerikansk fodbold. 

Tags på denne nyhed