Aldersgræsen for AaB Support Club Junior hæves til 14 år

5. juni 2019 kl. 09:53 af Simon Vangsgaard Jensen

AaB Support Club fik i januar overrakt AaB's faste CSR-projekt, Hele Nordjyllands Håndsrækning, hvor AaB, trøjesponsor hummel og hovedsponsor Spar Nord havde valgt at give 100 kr. for hver af den sølvfarvede Håndsrækningtrøjer, der blev solgt i løbet af 2018, til AaB Support Club. AaB Support Club har efterfølgende valgt, at pengene skal gå til opstart af AaB Support Club Junior.

Oprindeligt var AaB Support Club Junior for børn til og med 12 år, men det er nu valgt at aldersgrænsen hæves til 14 år, hvilket betyder, at aldersgrænsen hos AaB på billetter og sæsonkort og hos AaB Support Club Junior er den samme. Alle AaB Support Club Junior får dermed rabat sit sæsonkort.

Meld dig gratis ind hele 2019
AaB Support Club har valgt, at Hele Nordjyllands Håndsrækning skal gå til at få en masse medlemmer meldt ind i AaB Support Club Junior, hvorfor første år er gratis, hvis du melder dig ind i i 2019. Efterfølgende vil det koste 99 kr. årligt for et medlemskab. Meld dig ind i AaB Support Club Junior her.

AaB Support Club Junior-medlemmer for også 100 kr. rabat på sæsonkort
Ikke nok med, at det første års medlemskab er gratis, får du selvfølgelig også tilbuddet om 100 kr. i rabat på sæsonkort som AaB Support Club-medlem. Læs praktiske informationer omkring sæsonkort og rabat som AaB Support Club-medlem her.

Familieafsnit flyttes efter input fra fans
AaB har valgt at imødekomme input fra tilskuere på familietribunen, der gerne ville have mulighed for at komme tættere på den gode stemning på Spar Nord Tribunen. Læs mere om det nye familieafsnit her.

Tags på denne nyhed

AaB tester mod Ajax Amsterdam

4. juni 2019 kl. 18:18 af Brian Andersen

Træningen op til den nye sæson indledes onsdag den 19. juni, hvorefter der venter to opvisningskampe inden træningslejren i Holland, hvor AaB ligesom i sommeren 2014 får base på Fletcher Hotel-Restaurant Doorwerth-Arnhem og de hertil tilknyttede, særdeles velplejede træningsbaner.

Opgøret mod Ajax Amsterdam spilles lørdag den 29. juni kl. 12.00 i Oldenzaal.

Sidste testkamp bliver på udebane mod AC Horsens fredag den 5. juli.

AaB’s opstart ser dermed ud som følger:

Onsdag 19. juni kl. 10.30 – Træningsstart

Fredag 21. juni kl. 18.00 – Opvisningskamp, Thorup Klim Boldklub-AaB

Lørdag 22. juni kl. 15.00 – Opvisningskamp, Veddum I.F.-AaB

Onsdag 26. juni-lørdag 29. juni – Træningslejr, Doorwerth-Arnhem

Fredag 28. juni kl. 18.00 – Reserveholdstestkamp i Mierlo, Maccabi Haifa FC-AaB

Lørdag 29. juni kl. 12.00 – Testkamp i Oldenzaal, Ajax Amsterdam-AaB

Fredag 5. juli kl. 13.00 – Testkamp, AC Horsens-AaB

3F Superligaen 2019/2020 indledes for AaB’s vedkommende enten 12., 13., 14. eller 15. juli.

Se i øvrigt her højdepunkter fra AaB’s seneste kamp mod Ajax Amsterdam med Lucas Andersen på holdet 12. juli 2014, hvor testkampen sluttede 2-2.

Gentegning af sæsonkort er i fuld gang

4. juni 2019 kl. 15:58 af Simon Vangsgaard Jensen

Som sæsonkortholder i den netop afsluttede sæson, kan du til og med den 14. juni gentegne dit sæsonkort og fastholde din vanlige fast plads på Aalborg Portland Park i endnu en sæson. Dette gælder kun personer, som købte sæsonkort specifikt for Superligasæsonen 18/19. Læs her hvordan, du kan gentegne og få de to første måneder gratis.

Sæsonkortabonnenter slipper for at gentegne år efter år
Har du i dag et sæsonkortabonnement, er det ikke nødvendigt at gentegne. Sæsonkortabonnementet er fortløbende indtil det opsiges af den enkelte sæsonkortholder. Abonnementet stopper således ikke ved slutningen af en sæson, men fortsætter blot videre til den kommende sæson, uden at man behøver at gøre yderligere. For et nytegnet sæsonkortabonnement er der 6 måneders binding fra tegningsdatoen. Herefter kan du opsige abonnementet med et varsel på løbende måned + 1 måned.

Uanset om du har et sæsonkortabonnement eller et sæsonkort til sæsonen 19/20, har du de samme fordele. Læs mere om fordelene her

Få 100 kroner i rabat som medlem af AaB Support Club
Medlemmer af AaB Support Club får 100 kroner i rabat på deres sæsonkort. Som medlem af AaB Support Club skal du skrive dit medlemsnummer til kontoret@aabsupportclub.dk og oplyse, at du ønsker at modtage rabatkoden. Du bedes specificere om rabatkoden skal gælde til sæsonkortabonnement eller et sæsonkort til sæsonen 19/20.

Er du sæsonkortabonnent i dag og ønsker at bruge din AaB Support Club-rabat, kan du således én gang årligt kontakte AaB Support Club og få din rabatkode.
For at benytte din rabatkode skal du logge ind på www.billet.aabsport.dk, og klikke på følgende:

1. Min konto
2. Funktioner
3. Mine abonnementer, vælg Brug rabatkode/Gavekort og indtast rabatkoden

Efter du har indtastet din rabatkode på 100 kr., vil de blive fratrukket kommende betaling. Overstiger beløbet den månedlige betaling, vil det resterende af rabatten blive fratrukket den efterfølgende måneds betaling.

Opretter du et nyt sæsonkortabonnement, skal du indtaste koden i betalingsvinduet under Tilknyt gavekort.
Opretter eller gentegner du sæsonkort til sæsonen 19/20, skal du indtaste rabatkoden under feltet Brug Rabatkode/Gavekort

Alt du skal vide om sæsonkortabonnementet

Gentegn dit sæsonkort og bliv klar til den nye sæson

Tags på denne nyhed

Storsejr til AaB i U/17 Ligaen

3. juni 2019 kl. 11:30 af Brian Andersen

AaB begyndte kampen med højt tempo og højt pres, og allerede i det ottende minut kunne Casper Gedsted udnytte et indlæg fra Oliver Børsting.

AaB fortsatte sit flotte spil og tempo, og efter 20 minutter blev det også 2-0, da Jakob Gaardsøe bankede bolden ind med ydersiden.

Hjemmeholdet fik reduceret i det 33. minut, men fem minutter efter pausen var AaB igen foran med to mål, da Oliver Børsting kom på måltavlen til 3-1.

Blot fire minutter senere fik Randers Freja imidlertid igen reduceret, men godt midtvejs i halvlegen headede Casper Gedsted AaB på 4-2, og sejren blev endeligt cementeret, da Marcus Hannesbo med et kvarter igen gjorde det til 4-2 efter nydeligt forarbejde af Jakob Gaardsøe.

Sæsonens sidste kamp spilles på hjemmebane på lørdag den 8. juni kl. 15.15 mod Silkeborg I.F. Forinden kan U/19 Ligaholdet med en sejr mod samme modstander sikre sig det danske mesterskab. Her er der kickoff kl. 13.00 på AaB’s anlæg på Hornevej.

Nederlag i Danmarksserien
I Danmarksserien tabte AaB i seneste spillerunde for tredje kamp i træk, da FC Djursland kunne rejse fra Aalborg med en 2-1 gevinst.

Alle scoringer faldt i første halvleg, hvor AaB udlignede til 1-1 ved Mads Bruun Davidsen i det 26. minut.

Med resultatet er AaB inden de sidste to spillerunder stadig næstsidst – på søndag gælder det opgøret på udebane mod det foranliggende hold fra Vatanspor.

Tags på denne nyhed

Gentegning af sæsonkort starter d. 28 maj

18. maj 2019 kl. 17:17 af Simon Vangsgaard Jensen

Som sæsonkortholder i den netop afsluttede sæson kan du fra på tirsdag 28. maj og frem til og med d. 14. juni gentegne dit sæsonkort og fastholde din vanlige fast plads på Aalborg Portland Park i endnu en sæson. Engangsbetalte sæsonkort fra den netop afsluttede sæson ophører efter gentegningsperioden, hvor efter de vil blive udbudt i åbent salg. 

Skift til abonnement og få de to første måneder gratis
Har du som sæsonkortholder ikke allerede tegnet et abonnement, kan du til og med 14. juni få de to første måneder gratis ved tilmelding til abonnementsløsningen. For et nytegnet abonnement er der 6 måneders binding fra tegningsdatoen. Herefter kan du opsige abonnementet med en varsel på løbende måned + en måned.

Ønsker du ikke at overgå til et sæsonkortabonnement, men derimod betale dit sæsonkort gennem en engangsbetaling, har du ligeledes til og med 14. juni til at gentegne dit sæsonkort.

Tags på denne nyhed