Gentegning af sæsonkort starter i morgen

27. maj 2019 kl. 20:45 af Simon Vangsgaard Jensen

Gentegn og bevar din faste plads
Fra i morgen kl. 14.00 kan du gentegne dit sæsonkort og fastholde din sædvanlige plads. Gentegningsperioden varer til og med 14. juni, hvorefter din plads vil blive frigjort til åbent salg.

Skift til abonnement og få de to første måneder gratis
Har du som sæsonkortholder ikke allerede tegnet et abonnement, kan du til og med 14. juni få de to første måneder gratis ved tilmelding til abonnementsløsningen. Har du for eksempel et voksenkort til Weber Tribunen, svarer det en besparelse på 278 kr., herefter er prisen 139 kr. pr. måned. 

Bemærk at prisen for et abonnement til børn er sænket på siddepladserne (Weber Tribunen). Dette skyldes nye tiltag fra den nye sæson, såsom at familietribunen flyttes fra 3F Tribunen til Weber Tribunen. Mere info herom følger snarest her på hjemmesiden. 

Sæsonkortabonnement er en fleksibel løsning, der varer så længe, du ønsker
Ved at tegne et abonnement, sikrer du din faste plads lige så længe, du ønsker. 
For et nytegnet abonnement er der blot 6 måneders binding fra tegningsdatoen. Herefter kan du opsige abonnementet med et varsel på løbende måned + en måned.

Ønsker du ikke at overgå til et sæsonkortabonnement, men blot betale for sæsonen 2019/2020, har du ligeledes til og med 14. juni til at gentegne dit sæsonkort og dermed beholde din faste plads. 

Tags på denne nyhed

AaB Talent søger assistent til U/15 Ligahold

27. maj 2019 kl. 10:55 af Anders Damgaard

Har du lyst til at blive en del af AaB’s fællesskab, hvor din fornemmeste opgave bliver at være sparringspartner for cheftræneren på U/15 Liga samt at bidrage til et optimalt udviklingsmiljø for spillerne i samarbejde med trænere og ledere omkring holdet?

Så har du nu muligheden, da AaB Talent søger en assistent til U/15 Ligaholdet. Du skal som minimum kunne afsætte tid til tre ugentlige eftermiddags-/aftentræninger samt kamp i weekenden. Til den kommende sæson er U/15 Ligaen landsdækkende.

Det vigtigste for os er, at du brænder for trænergerningen og AaB, er nysgerrig på spillet og kan indgå i gode relationer med drengene samt resten af træner- og lederteamet i AaB. Til gengæld lover vi at udvikle dig som træner.

Har du en B-licens er det en fordel, men det er ikke et krav.

Kunne du tænke dig at hjælpe AaB Talent med ovenstående opgaver, så kontakt talentchef Anders Damgaard på: ad@aab-as.dk

Ansøgningsfristen er 11. juni 2019

Tags på denne nyhed

Find den perfekte fars dags gave

27. maj 2019 kl. 09:15 af Thomas Fiele

Vi har samlet et udvalg af AaB-merchandise, der passer perfekt til en fars dags gave.

Husk at bestille gaven senest mandag 3. juni kl. 12.00, så din pakke leveres inden fars dag.


Flere af varerne kan du få til halv pris. Klik ind og se vores gave-forslag.

Tags på denne nyhed

Guldhåbet i U/19 Ligaen lever trods stort nederlag

26. maj 2019 kl. 17:20 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: AaB-FC Nordsjælland 0-4

AaB kunne med en sejr lørdag eftermiddag have vundet det danske mesterskab i U/19 Ligaen, men på hjemmebane blev det i stedet til et stort nederlag, da FC Nordsjælland gæstede et ellers meget velbesøgt Hornevej. 

Kampen var blot fem minutter gammel, da gæsterne brød igennem over højre kanten, fik forlænget et fladt indlæg og sendt bolden fladt ind i den ene side af målet til udeholdets føring på 1-0. 

Midtvejs i første halvleg ramte FC Nordsjælland stolpen, og efter en halv time blev det 2-0, da AaB ikke fik clearet et hjørnespark, og de grønklædte gæster kunne i stedet prikke bolden over stregen. 

Inden pausen blev det 3-0 til FC Nordsjælland, da en lang bold efterfulgt af en flad tværbold grundlagde udeholdets tredje scoring. 

Efter pausen kom AaB bedre med i kampen. Blandt andet ramte Mikkel Kaufmann stolpen, og Mathias Ross fik en stor hovedstødschance, der blev reddet af keeperen. 

Midt i anden halvleg fik FC Nordsjælland en spiller udvist, men med en mand i undertal formåede de at lukke kampen et kvarter før tid med scoringen til 4-0. 

- FC Nordsjælland spillede rigtig godt i dag. De kom med masser af fart og power, og det var svært for os at modstå. Især når vi ikke selv var, hvor vi skulle være, siger U/19-ligatræner David Olsen. 

AaB ligger nu på andenpladsen med et point op til FC Midtjylland.

FC Midtjylland har dog ikke flere kampe tilbage, så AaB skal bruge en sejr i sidste runde mod Silkeborg I.F. for at blive danske mestre.

Den afgørende kamp spilles 8. juni kl. 13.00 på Hornevej. 

U/17 Ligaen: AaB-FC Nordsjælland 1-6

Også i U/17 Ligaen fik AaB ørene i maskinen mod FC Nordsjælland, der ligger på ligaens førsteplads. 

Gæsterne kom foran efter otte minutter, men efter et kvarter udlignede Gustav Bonde Dahl til 1-1. 

Herfra stod der FC Nordsjælland på resten af opgøret, og lørdagens gæster endte med at vinde duellen med hele 6-1. 

I U/17 Ligaen ligger AaB på 12. pladsen med to runder tilbage. Næste kamp spilles på lørdag på udebane mod Randers Freja, inden AaB i sæsonens sidste kamp møder Silkeborg I.F. på Hornevej 8. juni kl. 15.15.

Danmarksserien: Nørresundby FB-AaB 3-0

Også i Danmarksserien led AaB et stort nederlag denne weekend. Fredag aften besøgte AaB nemlig Nørresundby FB, der ligger på andenpladsen, og her blev det til et nederlag på 3-0. 

Den tidligere AaB-spiller Rolf Toft scorede to mål i første halvleg, og cirka 10 minutter før tid fuldendte han sit hattrick med opgørets sidste scoring til 3-0. 

AaB ligger efter nederlaget fortsat på næstsidstepladsen i Danmarksserien med syv point op til Aarhus Fremad, der ligger over den stiplede nedrykningsstreg.

Der resterer tre runder. Den første af disse spilles på onsdag aften kl. 19.00, når AaB hjemme tager imod FC Djursland, som har otte point mere end nordjyderne.  

Tags på denne nyhed

AaB TV: Stem på sæsonens AaB-mål

25. maj 2019 kl. 15:20 af Rasmus Estrup

AaB kom på måltavlen 53 gange i Superligaen og Sydbank Pokalen i denne sæson. De ti mål, der gennem månedens mål-afstemninger har fået flest stemmer, er her samlet i den endelige duel om at blive kåret til sæsonens bedste AaB-mål. 

Du kan se målene i videoen øverst, og via knappen nederst kan du stemme på din favorit. Deltager du i afstemningen er du samtidig med i lodtrækningen om Jacob Rinnes kampbrugte og signerede målmandstrøje, samt Football Manager 2019. 

Kandidaterne til sæsonens bedste AaB-mål er: 

1: Jannik Pohl, AaB-FC Midtjylland, 20. juli 2018
2: Tom van Weert, Hobro I.K.-AaB, 23. september 2018
3: Tom van Weert, AaB-AC Horsens, 31. oktober 2018
4: Kasper Kusk, Esbjerg fB-AaB, 30. november 2018
5: Kasper Kusk, OB-AaB, 14. december 2018
6: Lucas Andersen, AaB-SønderjyskE, 22. februar 2019
7: Lucas Andersen, AaB-Hobro I.K. 1. marts 2019
8: Lucas Andersen, AaB-AGF, 17. marts 2019
9: Lucas Andersen, AaB-Vendsyssel F.F., 17. april 2019
10: Kasper Risgård, AaB-Hobro I.K., 26. april 2019

Afstemningen løber indtil onsdag morgen, hvorefter der kåres en vinder. Vinderen af lodtrækningen får direkte besked af AaB over mail. 

Tags på denne nyhed