Køb billet til KMD Cup

4. januar 2019 kl. 10:03

AaB deltager fredag d. 11. januar med OB, Brøndby IF, Vejle Boldklub og AGF i indendørsstævnet KMD Cup. AaB stiller til stævnet med en slagkraftig trup, som du kan se her. Du har nu muligheden for at sikre dig billet til AaB-afsnittet. 

Billetpriser: 
Børn u/15 år: 100,- 
Børnebilletter købes her.
Voksen: 150,-
Voksen billetter købes her.

Vær venligst opmærksom på, at fans af andre klubber ikke har adgang til AaB-afsnittet. 

Information vedrørende placering af AaB-afsnit samt indgang til Ceres Arena følger i næste uge. 

AaB’s indledende kampe er som følger:
Kl. 19.40 mod Vejle Boldklub
Kl. 20.10 mod Brøndby I.F.
Kl. 20.40 mod AGF
Kl. 21.10 mod OB
Kl. 22.00 evt. finale

Transport: 
AaB Support Club arrangerer bus med gennemførselsgaranti til indendørsstævnet. Læs mere og bestil her.

Tags på denne nyhed

AaB søger Account Manager

4. januar 2019 kl. 08:30 af Lotte Hedegaard
AaB A/S er en af Danmarks førende fodboldklubber og Nordjyllands stærkeste brand. AaB A/S beskæftiger i dag 21 engagerede medarbejdere i administrationen, som er hjemmehørende på Hornevej i Aalborg. 
AaB's mission er igennem fodbold at underholde og skabe oplevelser på et økonomisk bæredygtigt grundlag. AaB's vision er at være samlingspunkt for hele Nordjylland og til stadighed være en del af toppen af dansk fodbold – både på og uden for banen. 

Vi er i fuld gang med at implementere en ny strategi- og handlingsplan. I den forbindelse ønsker vi at styrke indsatsen med en Account Manager. 

Med reference til AaB A/S’ salgschef får du en central rolle i at fortsætte den udvikling og positive vækst, som AaB A/S oplever. Du vil blive en del af et velfungerende team på 7, hvor dine primære opgaver vil være at opdyrke og udbygge nye kunderelationer. Du vil få en mindre platform af eksisterende kunder, men din primære rolle bliver den opsøgende sælger, som trives bedst i spændingsfeltet mellem salg og relationsopbygning. Gennem din adfærd hos de potentielle kunder repræsenterer du AaB’s værdier: fællesskab, troværdighed, passion og professionalisme. 

Vi forventer, at du har erfaring med relationsskabende B2B salg, men branchen er ikke afgørende. Vi ser det som en fordel, at du har prøvet kræfter med salg af koncepter, systemer eller serviceydelser i en lidt større virksomhed med en professionel tilgang til salg. Du har dokumenterede positive resultater, kender salgets ABC og ved, at mange indsatser hos kunden giver succes. For dig er en god hverdag masser af besøg hos nye og eksisterende kunder, og du ser værtsrollen til alle hjemmekampe som et ekstra krydderi på en i forvejen spændende stilling. 

Som person arbejder du udadvendt, målrettet og vedholdende, og du forstår at åbne døre og lukke salget. Du er stærk i den umiddelbare såvel som den fordybende kontakt og har gode kommunikationsevner. Din arbejdsform er systematisk og struktureret, og du har et godt blik for såvel detaljen som helheder. Du er arbejdsom, motiveres af resultater og mål, samt trives i en rolle, hvor du i høj grad leder dig selv. AaB A/S er kendetegnet ved et højt humør og et godt sammenhold, som du falder naturligt ind i. Du har gode IT-kundskaber, og har du erfaring med brug af CRM-systemer, er dette et plus. 

Dit distrikt er Aalborg, hvor du har et stort netværk og ideelt set er bosiddende.

Vi tilbyder dig en spændende og udfordrende hverdag i en dynamisk organisation, hvor du får selvstændigt ansvar i et velfungerende team. Kulturen i AaB A/S er kendetegnet ved korte beslutningsveje, en flad organisation, god humor og en fri omgangstone. Vi forventer, at du selv har en bil til rådighed – kørsel afregnes efter Statens gældende takster.

Rekrutteringen varetages af AaB A/S, så kan du genkende dig selv i de krav, vi stiller, og spejle dig i vores værdisæt, så send en ansøgning til lh@aab-as.dkFor yderligere information om stillingen kontakt venligst salgschef hos AaB A/S, Lotte Hedegaard på +45 4073 1885 eller dyk ned i AaB A/S via vores hjemmeside www.aabsport.dk.

Tags på denne nyhed

Vil du være sponsor i AaB?

3. januar 2019 kl. 08:30 af Rasmus Estrup

Som sponsor i AaB har du gode muligheder for at få gavn af sponsoratet gennem fire hovedområder: Hospitality, eksponering, digitalt og AaB Netværket.

Hospitality: Tag dine medarbejdere, forretningsforbindelser eller dit netværk med til unikke oplevelser, når Hele Nordjyllands Hold går på banen på Aalborg Portland Park. Med gennemsnitligt 700 erhvervsfolk i de eksklusive lounger og skyboxe får du adgang til et unikt netværk af potentielle forretningsforbindelser, der kommer for at udbygge både det personlige og erhvervsmæssige netværk. Læs mere her.

Eksponering: En samarbejdsaftale med AaB kan sikre jeres virksomhed en både effektiv og dynamisk eksponering, og derved øge kendskabet til jeres virksomhed og virksomhedens produkter. AaB tilbyder en lang række forskellige muligheder indenfor eksponering af jeres virksomhed, hvor I kan målrette jeres markedsføring mod flere forskellige målgrupper. Læs mere her.

Digitalt: Som sponsor har I mulighed for at blive en del AaB's voksende digitale univers, der spreder sig over en række forskellige platforme. Fra website og Facebook til elektroniske billetter, nyhedsmails, Twitter, Instagram og web TV. Læs mere her.

AaB Netværket: AaB Netværket kan blive jeres genvej til nye forretninger og giver jer en enestående mulighed for at vise jeres virksomhed frem og skabe større opmærksomhed omkring jeres produkter og ydelser. Læs mere her.

Tags på denne nyhed

AaB møder serbere og polakker på træningslejren

2. januar 2019 kl. 10:36 af Rasmus Estrup

På mandag vender AaB-spillerne tilbage til Hornevej, og derefter står programmet på en række testkampe, inden forårspremieren mod Randers FC søndag 10. februar kl. 14.00. 

På træningslejr venter der for eksempel førsteholdsmodstand fra serbiske Radnicki Nis og polske Slask Wroclaw. Begge hold ligger i den bedste nationale liga. Radnicki Nis ligger på andenpladsen i Serbien, mens Slask Wroclaw indtager 14. pladsen i Polen. 

Indtil videre ser opstartsprogrammet således ud for Hele Nordjyllands Hold: 

7. januar - træningstart

11. januar - indendørsturnering, KMD Cup i Ceres Arena, Aarhus

12. januar - testkamp, AaB-Hobro I.K. kl. 15.00

15. januar - testkamp, AaB-Thisted FC kl. 15.00

21. januar til 30. januar - træningslejr i Belek, Tyrkiet

25. januar - Superligatestkamp, AaB-Slask Wroclaw (Polen) kl. 12.00

25. januar - reserveholdstestkamp, AaB-FC Chertonova Moskva (Rusland) kl. 15.00

29. januar - Superligatestkamp, AaB-Radnicki Nis (Serbien) kl. 12.00

29. januar - reserveholdstestkamp, AaB-SV Waldhof Mannheim (Tyskland) kl. 15.00

2. februar - testkamp, AaB-Vejle Boldklub

3. februar - reserveholdstestkamp, AaB-Vejgaard Boldspilklub kl. 11.00

10. februar - forårspremieren i Superligaen, AaB-Randers FC kl. 14.00 på Aalborg Portland Park

Der er fri entré til alle AaB's testkampe på Hornevej, mens du kan købe billet til AaB-Randers FC her. 

AaB TV: Alle AaB-mål i 2018

1. januar 2019 kl. 10:30 af Rasmus Estrup

AaB TV har samlet alle AaB's 54 officielle mål i 2018, som du kan pleje eventuelle tømmermænd med i dag. 

Se alle scoringer i Superligaen og DBU Pokalen fra Frederik Børstings mål i forårspremieren mod Silkeborg I.F. til årets sidste scoring, der blev sat ind af Kasper Pedersen i udesejren over OB. 

Gennem 2018 er følgende spillere kommet på måltavlen for Hele Nordjyllands Hold: Kasper Kusk (7 mål), Kasper Risgård (6), Tom van Weert (5), Rasmus Thellufsen (4), Lucas Andersen (4), Wessam Abou Ali (4), Kasper Pedersen (4), Jannik Pohl (4), Jores Okore (2), Frederik Børsting (2), Jakob Blåbjerg (2), Yann Rolim (2), Oliver Abildgaard (1), Magnus Christensen (1), Philipp Ochs (1), Filip Lesniak (1) og Pavol Safranko (1). Derudover har AaB's modstandere lavet tre selvmål. 

'