AaB TV: Tilbageblik på Hobro I.K.-AaB

22. september 2018 kl. 10:22 af Rasmus Estrup

I morgen gælder det et nordjysk lokalopgør, når AaB gæster Hobro I.K. på DS Arena kl. 14.00.

Inden da kan du i dette tilbageblik gense de tidligere Superligascoringer, det bolsjestribede mandskab har scoret på DS Arena. Der er blandt andet et overtidsmål af Kasper Risgård og et sejrsmål af Frederik Børsting i blandt. 

Husk i øvrigt, at der i morgen er arrangeret fælles opvarming for alle AaB-fans fra kl. 12.00. Læs mere om det her. 

Tags på denne nyhed

Vidste du om Hobro I.K. og AaB…

21. september 2018 kl. 11:07 af Brian Andersen

- at den forestående duel er Superligakamp nummer ni mellem Hobro I.K. og AaB. Statistikken siger fem sejre til AaB, to uafgjorte og ét nederlag samt en målscore på 17-3 set i AaB’s favør.

- at AaB har fået point i syv af de otte tidligere Superligakampe mod Hobro I.K., heraf i de seks seneste opgør (5V-1U-0T). Tillige har Hobro I.K. aldrig scoret mere end et mål pr. kamp mod AaB, og det er endda kun sket i tre af de otte tidligere kampe.

- at kampens første mål i de otte hidtidige Superligakampe mellem Hobro I.K. og AaB har haft betydning for kampens endelige resultat. I de seks kampe, hvor AaB har scoret først, er kampen endt med point til AaB (5V-1U-0T); i de to andre kampe, hvor Hobro I.K. har scoret først, er kampen endt uden sejr til AaB (0V-1U-1T).

- at klubberne senest mødte hinanden 5. november 2017, hvor Frederik Børstings tidlige træffer afgjorde opgøret i Hobro til AaB’s fordel.

- at fra den nuværende AaB-trup har udover Frederik Børsting (1 mål) også Kasper Risgård (2 mål) og Kasper Pedersen (1) tidligere været på måltavlen for AaB i en Superligakamp mod Hobro I.K.

- at AaB ikke har vundet i de otte seneste Superliga-udekampe afviklet i september og kun har en september-sejr på udebane siden 2011 (1V-2U-8T). Det er dermed ikke ligefrem AaB’s yndlingsmåned, idet det kun er blevet til 13 sejre ud af 43 Superliga-udekampe.

- at AaB på trods af den øjeblikkelige tredjeplads er den mindst scorende (sammen med Vejle Boldklub) blandt de 14 Superligaklubber. De otte scoringer er fordelt på seks spillere, og det er kun Rasmus Thellufsen, der har scoret mere end et mål (3).

- at det er 11 år siden, at AaB senest spillede en Superligakamp på datoen 23. september; dengang blev til en sejr på 4-3 over Lyngby Boldklub efter scoringer af Michael Jakobsen, Andreas Johansson og to gange Rade Prica.

- at datoen 23. september i 1956 tillige var genstand for et af de mere usædvanlige resultater, idet AaB dengang besejrede Otterup B&IK med 8-3 i 3. division.

- at dysten mod Hobro I.K. bliver AaB’s anden Superligakamp i indeværende sæson med Jakob Kehlet som dommer. Den første kamp var 12. august mod FC Nordsjælland, som AaB vandt 1-0, hvor Philipp Ochs debuterede, scorede kampens enlige mål i 90’ og blev vist ud få minutter senere.

- at hvis AaB ikke scorer mindst to mål mod Hobro I.K., vil de aktuelle otte eller eventuelle ni scoringer være ny eller tangering af AaB’s bundrekord for antal scoringer i sæsonens ti første kampe.

(Statistisk kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk).

Tags på denne nyhed

AaB TV: Holdfoto 2018/19

21. september 2018 kl. 10:15 af Rasmus Estrup

Wessam Abou Ali greb mikrofonen og tog AaB TV med bag kulisserne, da holdfotoet for 2018/18-sæsonen skulle tages. 

Den unge angriber fangede blandt andre anfører Rasmus Würtz, Lucas Andersen, Kasper Kusk og Jores Okore, og alt gik ikke helt efter planen, som du kan se i indslaget øverst på siden. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Fan-dialogmøde på Aalborg Portland Park

20. september 2018 kl. 12:43 af Rasmus Estrup

Der var masser af spørgsmål, da AaB i går inviterede alle fans til fan-dialogmøde på Aalborg Portland Park. 

Men repræsentanter fra AaB, heriblandt administrerende direktør Thomas Bælum og sportsdirektør Allan Gaarde, fortalte om klubbens udvikling og fremtidsudsigter, kunne fansene komme til orde med spørgsmål og input til AaB's ledelse. 

AaB TV fulgte med aftenen igennem, og du kan se et indslag fra aftenen i videoen øverst. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: FIFA-duel mellem Hobro I.K. og AaB

19. september 2018 kl. 14:00 af Rasmus Estrup

På søndag byder Hobro I.K. ind til det nordjyske lokalopgør, når AaB gæster DS Arena. Men allerede inden kampen udkæmpes på grønsværen, har de to hold taget kampen op i en FIFA-duel. 

Angrebsduoen Wessam Abou Ali og Marco Ramkilde har således besøgt DS Arena, hvor Mikkel M.P. og Mathias Haarup sad klar til en kamp i FIFA. Det blev en målrig affære, som du kan se i videoen øverst. 

Kampen på søndag fløjtes i gang kl. 14.00, men allerede fra kl. 12.00 er der fælles opvarmning for AaB-fans. Læs mere om det her. Dørene åbnes kl. 12.30. 

Inden kampen vil der desuden være eSports-tema, hvor AaB eSport spiller CS:GO mod Hobro Vikings, ligesom det vil være muligt at dyste i et spil FIFA.