Fælles opvarmning:
Alle AaB-fans er velkommen til fælles opvarmning i området foran udebaneafsnittet, som starter klokken 12.00. Til den fælles opvarmning vil der være mulighed for både at købe mad og drikke - heriblandt ribben- og bøfsandwich til kun 30 kr. Flere informationer og priser kan findes i begivenheden på Facebook.

Transport til og fra Hobro:

Fælles:

AaB Support Club arrangerer bus til kampen samt opvarmningen. Læs mere og bestil her.

Kør selv:

Adresse: Amerikavej 22, 9500 Hobro

Parkering: Der er et begrænset antal parkeringspladser ved udebaneafsnittet, som forventes at være hurtigt optaget. Dertil er der parkeringsmuligheder på Amerikavej ved Mariagerfjord Gymnasium og ved Hobro Idrætscenter. Ydermere kan der være mulighed for parkering på villavejene i området. Vær dog opmærksom på gældende parkeringsregler. Det anbefales at komme i god tid.

Facebook-event:
Vis at du tager med, tilmeld dig kampens Facebook-event via dette link

AaB takker Jer alle for at støtte AaB på udebane.

Fan-dialogmøde i morgen kl. 18.00

18. september 2018 kl. 10:15

Dialogmødet finder sted i morgen, onsdag den 19. september klokken 18.00-20.30 i Advokatfirmaet.dk loungen på Aalborg Portland Park.

- Dialogmødet har til formål at styrke båndet mellem vores fans og vores klub. Og dette kan bedst gøres gennem dialog, hvorfor vi også håber at se en stor opbakning til dialogmødet, siger AaB’s administrerende direktør Thomas Bælum.

På dialogmødet vil blandt andre administrerende direktør Thomas Bælum og sportsdirektør Allan Gaarde være til stede, hvor de vil komme med oplæg samt svare på spørgsmål fra de fremmødte.

Dagsorden til dialogmødet er umiddelbart som følger:

1. Velkomst - AaB er på dagen vært ved en øl eller sodavand
  2. Opdatering på den nuværende og strategiske situation i AaB ved Thomas Bælum
  3. Sportslig opdatering i AaB ved Allan Gaarde
  4. Opdatering på aktiviteter vedrørende fanscenen
  5. Spørgsmål

AaB håber at se mange AaB-fans til årets dialogmøde.

AaB TV: Sammendrag af AaB-Vejle Boldklub

18. september 2018 kl. 07:22 af Rasmus Estrup

Ovenfor kan du se et fyldigt sammendrag af AaB's Superligakamp mod Vejle Boldklub i går aftes. Et kamp, der endte 1-1.

Rasmus Thellufsen bragte ellers Hele Nordjyllands Hold foran 1-0 i slutningen af første halvleg efter en god assist fra Magnus Christensen.

Kort efter pausen fik Vejle Boldklubs Mads Greve headet scoringen til 1-1 i mål på et kantfrispark.

Trods AaB-overtag og et forsøg på stolpen samt et træf på overliggeren i tillægstiden endte opgøret 1-1. Med det ene point indtager AaB tredjepladsen i Superligaen før 10. spillerunde.

AaB på tredjeplads efter uafgjort mod Vejle Boldklub

17. september 2018 kl. 20:52 af Rasmus Estrup

Trods en pauseføring efter et føringsmål af Rasmus Thellufsen, måtte AaB nøjes med 1-1 på hjemmebane mod Vejle Boldklub. Gæsterne udlignede kort inde i anden halvleg ved Mads Greve, og trods pres i slutminutterne holdt gæsterne stand resten af opgøret. Det ene point sender AaB på en tredjeplads i Superligaen.

AaB viste i sekvenser af de første ti minutter fine takter, men indlæggene fra Kasper Kusk i højresiden og Jakob Ahlmann i venstresiden blev en tand for upræcise til at de for alvor blev farlige.

12 minutter inde i opgøret kunne Tom van Weert notere sig sin første afslutning på Aalborg Portland Park. Magnus Christensen fightede sig til bolden på midten, og Kristoffer Pallesen blev spillet til indlæg fra kanten. Via en afretning fortsatte bolden over mod fjerneste stolpe, hvorfra hollænderen headede på mål, men kuglen havnede i handskerne på målmand Pavol Bajza.

Senere i samme minut kom Vejle Boldklub også frem til en hovedstødsafslutning, da Allan Sousa kastede sig frem til et indlæg ved forreste stang, men Vejle-angriberens hovedstød sad lige på Jacob Rinne.

Fem minutter senere prøvede Philipp Ochs lykken fra distancen, men tyskerens flade forsøg fór forbi fjerneste stolpe.

Midtvejs i første halvleg havde AaB taget godt fat i dirigentsstokken, men de store åbne muligheder mod et kompakt Vejle-hold var svære at spille sig til. Derfor måtte Oliver Abildgaard også forsøge sig udefra, men hans afslutning endte på tribunen.

I den anden ende havde Jacob Schoop heller ikke indstillet sigtekornet korrekt, da han fra distancen sparkede forbi Jacob Rinnes mål umiddelbart efter.

AaB svarede straks efter igen med endnu et forsøg. Denne gang et mere nærgående af slagsen, da Kasper Kusks afslutning på Kristoffer Pallesens indlæg gik snert forbi mål.

En lille halv time inde i mandagens Superligaduel fik Allan Sousa forsøgt sig for anden gang. Efter et par fine træk forsøgte angriberen sig med en afslutning, som Jacob Rinne havde fuld kontrol over.

Fem minutter før pausen kunne AaB så bringe sig fortjent foran. Med en fremragende aflevering fandt Magnus Christensen Rasmus Thellufsen i et frit fremdrift mod feltet. Med stor sikkerhed sendte kantspilleren bolden forbi Vejle-keeperen og ind i netmaskerne ved fjerneste stolpe til 1-0 og stor jubel for de fremmødte fans.

De følgende par minutter forsøgte Vejle Boldklubs Allan Sousa sig to gange. Begge gange var det efter et par fine driblinger, men første afslutning sad igen lige på AaB's svenske målmand, som på anden afslutning leverede en stor redning for at holde bolden ude af målet.

Rinne var igen på plads kort efter, da han reddede et hovedstød fra Rasmus Lauritsen.

Lige inden pausefløjtet driblede Philipp Ochs tværs gennem gæsternes felt inden hans afslutning blev blokeret til hjørne.

Anden halvleg begyndte lige så chancerrigt som første halvleg sluttede, og inden halvlegens fjerde minut havde begge klubber afsluttet fra kanten af feltet. Magnus Christensens forsøg blev blokeret, mens Jacob Rinne sikkert tog sig af Kerim Memijas afslutning.

Fem minutter inde i anden halvleg fik gæsterne så bragt balance på måltavlen. Et præcist kantfrispark fra Allan Sousa blev slået ind i panden på Mads Greve, som tæt under mål kunne heade udligningen til 1-1 ind bag Jacob Rinne.

Få minutter efter udligningen forsøgte Oliver Abildgaard at bringe AaB foran på ny, men den flade afslutning blev reddet ved roden af fjerneste stolpe.

AaB forsøgte gang på gang at trænge igennem gæsternes mandskab, der efter scoringen placerede sig meget kompakt på egen banehalvdel i håb om omstillingsmuligheder.

Gæsterne fik da også testet om Jacob Rinne var vågen igen efter 74 minutter, men igen var det intet problem for målmanden at snuppe læderet.

Kort efter var AaB yderst tæt på en scoring til 2-1. Kasper Kusk spillede et-to mod Rasmus Thellufsen og trykkede kompetent af et par meter uden for feltet. Desværre for ham og størstedelen af de 5.716 fremmødte tilskuere prellede forsøget af på stolpen.

Små ti minutter før tid fik Tom van Weert en fin chance. Oliver Abildgaard fandt hollænderen midt for mål på kanten af feltet, men angriberens venstrebensforsøg gik et par meter over mål.

Fem minutter senere var gæsterne tæt på med et hovedstød på et hjørnespark, men igen var Jacob Rinne rigtigt placeret.

I 88. minut var Vejle Boldklub tæt på at sende bolden i eget net, men afretningen af et kantfrispark gik lige forbi.

I stedet måtte Jacob Rinne i 90. minut agere redningsmand i AaB-målet, da han på fremragende vis fik holdt et svært hovedstød fra Jacob Schoop ude af AaB-målet.

Trods AaB-pres mod slutningen, hvor Pavol Bajza fumlede bolden på egen overligger efter forsøg fra Oliver Abildgaard, endte opgøret 1-1, hvilket sender AaB på en tredjeplads i Superligaen. AaB skal igen i aktion på søndag, hvor der er indbudt til et lokalopgør i Hobro.

Matchfacts - Superligaen, 9. spillerunde

AaB-Vejle Boldklub 1-1 (1-0)
39. min 1-0 Rasmus Thellufsen, 51. min 1-1 Mads Greve
Advarsler AaB: Jakob Ahlmann (75)
Advarsler Vejle Boldklub: Kerim Menija (86)
5.716 tilskuere på Aalborg Portland Park.

AaB (4-4-2): Jacob Rinne, Kristoffer Pallesen, Jores Okore, Kasper Pedersen, Jakob Ahlmann, Kasper Kusk, Magnus Christensen (62: Filip Lesniak), Oliver Abildgaard, Rasmus Thellufsen, Tom van Weert (87: Kasper Risgård), Philipp Ochs (62: Wessam Abou Ali).

Vejle Boldklub (3-5-2): Pavol Bajza, Rasmus Lauritsen, Mads Greve, Mads Lauritsen, Kerim Memija, Melker Hallberg (63: Med Louati), Elber Ramadani, Jacob Schoop, Viljormur Davidsen, Allan Sousa, Adam Jakobsen (63: Arbnor Mucolli).

Dommer: Benjamin Willaume-Jantzen.