AaB TV: Holdfoto 2018/19

21. september 2018 kl. 10:15 af Rasmus Estrup

Wessam Abou Ali greb mikrofonen og tog AaB TV med bag kulisserne, da holdfotoet for 2018/18-sæsonen skulle tages. 

Den unge angriber fangede blandt andre anfører Rasmus Würtz, Lucas Andersen, Kasper Kusk og Jores Okore, og alt gik ikke helt efter planen, som du kan se i indslaget øverst på siden. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Fan-dialogmøde på Aalborg Portland Park

20. september 2018 kl. 12:43 af Rasmus Estrup

Der var masser af spørgsmål, da AaB i går inviterede alle fans til fan-dialogmøde på Aalborg Portland Park. 

Men repræsentanter fra AaB, heriblandt administrerende direktør Thomas Bælum og sportsdirektør Allan Gaarde, fortalte om klubbens udvikling og fremtidsudsigter, kunne fansene komme til orde med spørgsmål og input til AaB's ledelse. 

AaB TV fulgte med aftenen igennem, og du kan se et indslag fra aftenen i videoen øverst. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: FIFA-duel mellem Hobro I.K. og AaB

19. september 2018 kl. 14:00 af Rasmus Estrup

På søndag byder Hobro I.K. ind til det nordjyske lokalopgør, når AaB gæster DS Arena. Men allerede inden kampen udkæmpes på grønsværen, har de to hold taget kampen op i en FIFA-duel. 

Angrebsduoen Wessam Abou Ali og Marco Ramkilde har således besøgt DS Arena, hvor Mikkel M.P. og Mathias Haarup sad klar til en kamp i FIFA. Det blev en målrig affære, som du kan se i videoen øverst. 

Kampen på søndag fløjtes i gang kl. 14.00, men allerede fra kl. 12.00 er der fælles opvarmning for AaB-fans. Læs mere om det her. Dørene åbnes kl. 12.30. 

Inden kampen vil der desuden være eSports-tema, hvor AaB eSport spiller CS:GO mod Hobro Vikings, ligesom det vil være muligt at dyste i et spil FIFA. 

U/19-sejr over 1. FC Union Berlin

19. september 2018 kl. 08:40 af Rasmus Estrup

Også efter anden kamp ved den internationale U/21-turnering Baltic Sea Cup kunne AaB's U/19-ligaspillere ved slutfløjt strække armene i vejret. Tirsdag besejrede AaB tyske 1. FC Union Berlin 3-2 på udebane. 

Opgøret blev spillet på Stadion An Der Alten Försterei, der er den sædvanlige hjemmebane for 1. FC Union Berlins førstehold, der spiller i 2. Bundesliga. 

Fra opgørets første fløjt var det en livlig affære, og efter et kvarters spil var tyskerne tæt på at bringe sig foran, men Marcus Bundgaard Sørensen i AaB-målet stod flot i vejen for hjemmeholdet. 

Flere store chancer bød første halvleg ikke på, men straks efter pausen bragte AaB sig foran 1-0. Et stærkt, højt AaB-pres mundede ud i en bolderobring på kanten af 1. FC Union Berlins felt. Bolden blev afleveret på tværs til en helt fri Nicolai Bech Laursen, der sikkert prikkede bolden over stregen.  

Få minutter senere fik hjemmeholdet udlignet til 1-1. På et frispark lige uden for AaB-feltet sparkede 1. FC Union Berlins Berkan Taz bolden over muren og op i målhjørnet. 

Cirka midtvejs i anden halvleg kom hjemmeholdet så foran 2-1. Et boldtab fra AaB's defensiv satte gang i en omstillingsmulighed, som endte med en scoring af Tim Maciejewski. 

Med lidt over et kvarter tilbage på stadionuret i Berlin svarede de nordjyske gæster igen. Oliver Klitten drev bolden godt frem og fandt Nicolai Bech Laursen i modsatte side af feltet. Efter en skudfinte sparkede angriberen for anden gang i opgøret bolden i nettet. 2-2. 

Fire minutter før tid tog AaB alle tre point. Midterforsvarer Anders Bærtelsen drev bolden frem, og selvom bolden blev mistet, genvandt AaB med et godt genpres bolden. Læderet blev lagt ud på kanten, og slået ind til bagerste stolpe, hvor Anders Bærtelsen, der var blevet med fremme, stod fri og kunne sparke sejrsmålet i netmaskerne. 

Med sejren har AaB vundet to ud af to kampe i Baltic Sea Cup. Senere på efteråret venter opgør mod Hertha Berlin og OB. 

U/19-ligaholdet spiller i øvrigt igen på lørdag i U/19 Ligaen, hvor Brøndby I.F. gæster Hornevej kl. 13.00. 

Tags på denne nyhed

Alle mand til Hobro!

18. september 2018 kl. 12:05 af Simon Vangsgaard Jensen

Navn: DS Arena
Kapacitet: 10.700
Kapacitet udebaneafsnit: 1.200
Placering udebaneafsnit:  Pajo-Bolte Tribunen

Billetpriser i forslag:
U/16 år: Gratis
Voksen: 120,-
Pensionist: 60,-
Køb din billet her.

Billetpriser på kampdag:
U/16 år: Gratis
Voksen: 130,-
Pensionist: 70,-
Køb din billet her.

Fælles opvarmning:
Alle AaB-fans er velkommen til fælles opvarmning i området foran udebaneafsnittet, som starter klokken 12.00. Til den fælles opvarmning vil der være mulighed for både at købe mad og drikke - heriblandt ribben- og bøfsandwich til kun 30 kr. Flere informationer og priser kan findes i begivenheden på Facebook.

Transport til og fra Hobro:

Fælles:

AaB Support Club arrangerer bus til kampen samt opvarmningen. Læs mere og bestil her.

Vesttribunen arrangerer ligeledes bus kampen samt opvarmningen. Læs mere på www.facebook.com/Vesttribunen

Kør selv:

Adresse: Amerikavej 22, 9500 Hobro

Parkering: Der er et begrænset antal parkeringspladser ved udebaneafsnittet, som forventes at være hurtigt optaget. Dertil er der parkeringsmuligheder på Amerikavej ved Mariagerfjord Gymnasium og ved Hobro Idrætscenter. Ydermere kan der være mulighed for parkering på villavejene i området. Vær dog opmærksom på gældende parkeringsregler. Det anbefales at komme i god tid. 

Facebook-event:
Vis at du tager med, tilmeld dig kampens Facebook-event via dette link

AaB takker Jer alle for at støtte AaB på udebane.

Tags på denne nyhed