Lesniak igen udtaget til Slovakiets U/21-landshold

28. august 2018 kl. 13:23 af Rasmus Estrup

Midtbanespiller Filip Lesniak er med i truppen til to U/21-landsholdskampe for Slovakiet.

Den første er en venskabskamp i Dunajska Streda mod Italien 6. september, mens andet opgør er en EM-kvalifikationskamp på udebane mod Island 11. september. 

Filip Lesniak har hidtil spillet syv U/21-landskampe for Slovakiet. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: U/19 foran premieren ved Baltic Sea Cup

28. august 2018 kl. 12:58 af Rasmus Estrup

I morgen sætter AaB gang i U/21-turneringen Baltic Sea Cup. En international turnering AaB's U/19-ligahold har kvalificeret sig til ved at vinde sølvmedaljer i U/19 Ligaen i sidste sæson. 

Modstanderen i morgen er polske MKS Pogon Stettin, der kl. 16.00 gæster AaB's anlæg på Hornevej. 

Syv klubber fra Danmark, Tyskland, Polen og Sverige  er med i Baltic Sea Cup. Hvert af de syv mandskaber skal spille fire kampe. AaB møder foruden MKS Pogon Stettin også Union Berlin, Hertha Berlin og danske OB. 

I AaB TV-indslaget øverst kan du høre, hvad de landsholdsaktuelle U/19-ligaspillere Anders Bærtelsen og Oliver Klitten tænker om onsdagens kamp, samt høre fra U/19-ligatræner Lasse Stensgaard. 

Tags på denne nyhed

AaB A/S søger ny salgschef

28. august 2018 kl. 11:00 af Rasmus Estrup

Som salgschef hos AaB bliver du ansvarlig for det samlede salg af alle produkter og løsninger i AaB A/S. Salgschefen refererer til den administrerende direktør og får ansvar for alle salgsaktiviteter samt en salgsorganisation p.t. bestående af 3 sælgere samt koordineringsansvarlige.

AaB’s forretningsgrundlag er i forvejen stærkt, og salgsopgaven er således at pleje, servicere og styrke oplevelserne hos eksisterende kunderelationer samt opdyrke, skabe interesse og engagement hos nye relationer og kundegrupper. I forlængelse heraf er det en vigtig opgave, at salgschefen medvirker i at synliggøre værdien i sponsoraterne over for samarbejdspartnere.

Salgschefen skal have fokus på motivation og trivsel i salgsorganisationen samt på en stærk teamånd blandt andet via klare handlings- og indsatsplaner med løbende opfølgning. Ligeledes skal salgschefen være aktiv og involverende i såvel i salgsprocessen som i opgaven at servicere og pleje sponsorer og øvrige relationer til AaB’s arrangementer.

De væsentligste ansvarsområder og opgaver er at:

  • Udarbejde en forretnings- og handlingsplan, der synliggør de væsentligste indsatser og mål samt løbende opfølgning
  • Analysere og udvikle en plan for udnyttelse af virksomhedens digitale muligheder i salget såvel i værdiskabelsen over for sponsorer
  • Evaluere og sikre et godt tværfagligt samarbejde med velfungerende forretningsgange
  • Være direkte aktiv hos kunderne og opbygge nære relationer hos såvel eksisterende som nye kunder
  • Agere synlig og inspirerende leder ved at gå forrest og skabe engagement for AaB’s vision, kultur, værdier og mål


Du
har en passion for sport og kombineret med din professionelle erfaring er det et drømmescenarie at være med til at sikre rammerne, så AaB’s sponsorer, fans og gæster får oplevelser i særklasse.

Din professionelle erfaring er opnået via en lignende stilling på B2B-markedet, i brancher hvor service og værdiskabelse er i fokus. Ideelt har du erfaring med sponsorer, at drive erhvervsnetværk, servicekoncepter og hospitality, og dine kunder betragter dig som en kompetent sparringspartner, der skaber gensidig kommerciel værdi.

Du har skabt vækst via andre i rollen som leder for et salgsteam, og du trives i rollen som ”spillende træner”, hvor resultater nås via god teamånd, engagement og fælles fokus. Du har en synlig og motiverende adfærd, der skaber dynamik i den fælles indsats med at sætte målet og gå efter det. Du er nysgerrig, aktivt opsøgende og involverer dig gerne i andre, ligesom du besidder en naturlig interesse for at lære nyt og finde de bedste løsninger.

AaB tilbyder en stilling hos Nordjyllands stærkeste brand, og der vil være rig mulighed for personlig-, faglig- og ledelsesmæssig udvikling.

Arbejdssted: Nordjylland

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, chefkonsulent Tina Brun på M +45 21 15 15 75. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Tags på denne nyhed

Yderligere tre AaB-talenter på U-landshold

28. august 2018 kl. 10:24 af Rasmus Estrup

I forvejen var seks fra AaB's U/19-ligatrup udtaget til enten U/18-landsholdet eller U/19-landsholdet. Men det tal er nu øget til ni spillere. Mikkel Konnerup og Oliver Klitten (foto) er blevet udtaget til U/19-landsholdet, mens Malthe Højholt er blevet indkaldt til U/18-landsholdet. 

Dermed har AaB til de kommende landskampe fire spillere på U/18-landsholdet, og fem spillere på U/19-landsholdet. 

Malthe Højholt har to U/17-landskampe bag sig og Mikkel Konnerup har spillet en U/16-landskamp tidligere. For Oliver Klitten er det første gang, han er udtaget til det danske ungdomslandshold, som hans tvillingebror Lukas Klitten også er udtaget til. 

U/18-landsholdet spiller to venskabskampe på udebane mod Israel 4. september og 6. september. U/19-landsholdet deltager i en miniturnering i Sverige, hvor holdet 7. september spiller mod Norge. 10. september møder Danmark så enten Sverige eller Østrig afhængig af resultatet i første kamp.

Den fulde liste af AaB-spillere på U/18-landsholdet er: Malthe Højholt, Mikkel Kaufmann, Jeppe Pedersen og Thomas Albert Christiansen. 

Den fulde liste af AaB-spillere på U/19-landsholdet er: Oliver Klitten, Lukas Klitten, Anders Bærtelsen, Mikkel Konnerup pg Mathias Ross Jensen. 

Derudover er Oliver Abildgaard og Jannik Pohl udtaget til U/21-landsholdet. 

AaB TV: Sammendrag af AaB-Esbjerg fB

28. august 2018 kl. 07:30 af Rasmus Estrup

I videoen ovenfor fra AaB TV kan du se et fyldigt sammendrag af mandagens Superliganederlag mod Esbjerg fB. 

Vestjyderne gæstede i går aftes Aalborg Portland Park og vandt 1-0 på en scoring af Joni Kauko i 57. minut. 

AaB havde ellers haft en overvægt af spillet og midt i første halvleg havde Rasmus Thellufsen også en stor hovedstødschance, der tvang Jeppe Højbjerg i en stor redning på stregen. 

Mod slutningen pressede AaB hårdt på for en udligning, men trods flere forsøg kom målet aldrig. Men mulighederne kan du se i videoen ovenfor. 

Tags på denne nyhed
'