Mal på en bil og vind præmier mandag

10. september 2017 kl. 09:32

I forbindelse med opvarmningen ved Weber Tribunen før mandagens opgør mod Silkeborg I.F. kan man se en række af de nyeste biler fra Uggerhøj, der samtidig også giver mulighed for at vinde flotte præmier.

Mød op ved den hvide Opel Crossland X og dekorer en del af bilen med dit en kreativ tegning, tag efterfølgende et billede af dit værk og send det til Uggerhøj Biler.

Så kan du blive den heldige vinder af en tur i Fårup Sommerland i den nye Opel Crossland X.

Der vil på dagen også være endnu en konkurrence, hvor man kan vinde restaurantbesøg på Bone’s, biografbilletter og en aften med Opel Crossland X.

Mød op ved Weber Tribunen fra kl. 17.00 mandag og varm op til opgøret mod Silkeborg I.F.

AaB og Spar Nord Fonden donerer i fællesskab 2 kr. pr. tilskuer til Alka Superligakampe på Aalborg Portland Park til Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i efteråret 2017 går ubeskåret til Børn i Sorg – Sorggrupperne i Aars, som efter efterårets første tre hjemmekampe allerede er sikret en donation på 38.034 kr.

Tags på denne nyhed

Vidste du om AaB og Silkeborg I.F…

9. september 2017 kl. 13:31 af Brian Andersen

- at den forestående duel er Alka Superligakamp nummer 71 mellem AaB og Silkeborg I.F. Statistikken siger 24 sejre til AaB, 24 uafgjorte og 22 nederlag samt en målscore på 97-91 i AaB’s favør.

- at AaB 7. maj 2017 tabte den seneste Superliga-hjemmekamp mod Silkeborg I.F. med 1-0. Men at det aldrig er blevet til to nederlag i træk på hjemmebane mod Silkeborg I.F.

- at ud af de 70 tidligere Alka Superligakampe mod Silkeborg I.F. har AaB scoret først i 32 tilfælde, hvilket har resulteret i 18 sejre, 11 uafgjorte og tre nederlag. Omvendt har Silkeborg I.F. scoret kampens første mål i 29 tilfælde, hvilket har givet AaB seks sejre, fire uafgjorte og 19 nederlag.

- at AaB er uden sejr i de seneste 12 Alka Superligakampe, der er endt med seks uafgjorte og seks nederlag. Hvis det heller ikke bliver til sejr mod Silkeborg I.F., vil det være første gang siden april-august 1997, at AaB ikke vinder i 13 Alka Superligakampe i træk.

- at AaB omvendt er ubesejret i sine seneste fem betydende kampe eller siden 30. juli 2017.

- at AaB har spillet uafgjort i sine fire seneste Alka Superligakampe. Hvis det ligeledes ender uden vinder i kampen mod Silkeborg I.F., vil det være første gang siden marts-april 1994, at AaB spiller uafgjort i fem Alka Superligakampe i træk, hvilket i givet fald vil være en tangering af Alka Superliga-klubrekorden.

- at knap 13 procent af de foregående 70 Alka Superligakampe mellem AaB og Silkeborg I.F. er endt helt uden scoringer, senest opgøret i Silkeborg i april 2017. På trods heraf er der gennemsnitligt scoret 2,69 mål pr. kamp eller gennemsnitligt 3,08 mål i de kampe, hvor der scores.

- at hvis kampen mellem AaB og Silkeborg I.F. ender uden scoringer, vil det være tredje Alka Superligakamp i træk, at AaB spiller 0-0. Det har AaB aldrig tidligere præsteret, hverken i Alka Superligaen (siden 1991-) eller i DM-turneringen i det hele taget (siden 1928-).

- at hvis AaB ikke scorer mod Silkeborg I.F., vil AaB have spillet tre Alka Superligakampe i træk uden scoring for første gang siden april 2009. Hvis AaB holder Silkeborg I.F. fra at score, vil AaB have holdt nullet i tre Alka Superligakampe i træk for første gang siden april-maj 2016.

- at AaB mandag aften spiller sin første Alka Superligakamp siden maj 2011, hvor Nicolai Larsen (eller Carsten Christensen) ikke vogter målet. Nicolai Larsen nåede i sine godt syv år i AaB at spille 203 Alka Superligakampe med fuld spilletid i samtlige kampe og overlod kun tre Alka Superligakampe til Carsten Christensen. Nicolai Larsen og Carsten Christensen opnåede i alt henholdsvis 235 og otte officielle kampe for AaB.

- at datoen 11. september ikke ligefrem er AaB’s favoritdato til afvikling af kampe i Alka Superligaen. Det er ottende kamp, AaB spiller på denne dato, og de syv tidligere tilfælde er endt med en sejr, to uafgjorte og fire nederlag.

- at AaB’s seneste sejr på datoen 11. september er fra 1994, hvor Fremad Aamger blev slået 2-1 på udebane efter scoringer af Jens Madsen og Peter Rasmussen.

- at AaB er uden nederlag i de seneste ni Alka Superliga-hjemmekampe afviklet en mandag. Siden august 2015 har AaB spillet ni mandagskampe i Aalborg, der er endt med seks sejre og tre uafgjorte.

- at fra den nuværende trup har Jakub Sylvestr (3 mål), Rasmus Würtz (3), Kasper Pedersen (2), Jakob Blåbjerg (1), Marco Meilinger (1) og Patrick Kristensen (1) tidligere været på måltavlen for AaB i en Alka Superligakamp mod Silkeborg I.F.

- at AaB og Spar Nord Fonden i fællesskab donerer 2 kr. pr. tilskuer til Alka Superligakampe på Aalborg Portland Park til Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i efteråret 2017 går ubeskåret til Børn i Sorg – Sorggrupperne i Aars, som efter efterårets første tre hjemmekampe allerede er sikret en donation på 38.034 kr.

- at du i forsalg kan købe din billet til det spændende opgør mod Silkeborg I.F. her.

(Statistisk kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk).

Tags på denne nyhed

AaB TV: Tilbageblik på AaB-Silkeborg I.F.

9. september 2017 kl. 08:05 af Rasmus Estrup
Tags på denne nyhed

AaB TV: Kom tættere på U/19 og U/17

8. september 2017 kl. 14:04 af Rasmus Estrup
Tags på denne nyhed

AaB-Silkeborg kampinformation

8. september 2017 kl. 10:45

Kampinfo

Spillerunde: Alka Superligaen grundspil 8. spillerunde
Spilledato: Mandag 11. september 2017
Kick-off: kl. 19.00
Dørene åbner: kl. 18.00
Dommer: Jens Maae

Billetter til kampen

Køb dine billetter online her på aabsport.dk eller på kampdagen på Aalborg Portland Park i billethusene, som alle åbner kl. 18.00. 

BEMÆRK: Køber du ståplads-billet til Spar Nord Tribunen på Aalborg Portland Park, så benyt venligst den højre luge i billethuset på hjørnet af Spar Nord og Weber Tribunerne. Denne luge er udelukkende forbeholdt ståpladser.

Har du mistet din billet/sæsonkort, problemer med at printe en billet eller øvrige billetrelaterede problemer, kan du på kampdagen henvende dig i informationen ved Aalborg Portland Parks syd-vestlige hjørne og få hjælp fra en time før kampstart.

 

Scan din billet fra mobilen

Husk at du nu kan scanne dine billetter ved indgangen direkte fra mobilen. Du behøver således ikke udskrive din billet hjemmefra.  

 

Events med dagens kampsponsor - Uggerhøj Biler

Før kampen kan du foran Weber Tribunen møde Uggerhøj Biler, der er kampsponsor på mandagens opgør.

Se de nyeste flotte biler fra Uggerhøj og få en snak med Uggerhøjs repræsentanter. Du kan også deltage i hele to konkurrencer, hvor du kan vinde restaurant- og biografbesøg, samt lån af en Opel Crosslander X bil

 

Opvarmning før kampen

Fra kl. 17.00 kan du varme op til kampen ved AaB-tyren foran Weber Tribunen sammen med andre AaB-fans. Her vil der være kolde øl og sodavand, samt lækre grillpølser fra Weber Grillen og live musik. 

Der sælges 0,5 liter kolde special øl foran Weber Tribunen for kun 50 kr. ligesom du naturligvis fortsat kan nyde den populære Rasmus Wurst pølse med bacon og cheddar direkte fra den store Weber Grill.

 

Live musik fra Nibe Festival

I forbindelse med opvarmningen foran Weber Tribunen leverer Nibe Festival et særligt musikalsk indslag til opvarmning, mød op og nyd den gode musik sammen med andre AaB-fans.

 

Twitter og Instagram

Det officielle hashtag for lørdagens kamp er #AaBSIF – følg og benyt dette tag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

 

Facebook

Tilmeld dig kampens officielle begivenhed på Facebook via dette link.

 

Mad, drikkevarer og Oddset

Boderne på Aalborg Portland Park åbner samtidig med, at du kan komme ind på tribunerne, nemlig en time før kampstart. I alle boder på Aalborg Portland Park kan der anvendes Dankort.

Uden for Weber Tribunen kan du fra to timer før kampstart benytte vores mobile salgsbod, hvor du også betale med Dankort. Her vil der også være live musik før kampen, så du kan varme op til det vigtige opgør sammen med andre AaB-fans.

I Oddsets bod i det nordvestlige hjørne af Spar Nord Tribunen kan du endvidere spille på dagens kamp. Boden åbner også en time før kampstart.

 

Transport

Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Hvis du kommer med bus, kan du tage rute 2  mod væddeløbsbanen – stoppestedet hedder Sct. Joseph. Herfra er der to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Du kan også tage rute 16 – stoppested på denne rute hedder Anneberghus. Herfra er der også to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland ParkSe køreplaner på denne side.

 

Parkering

Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

 

Handicapforhold

Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Weber Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser. 

Billetter til kørestolsbrugere, som koster kr. 155,- incl. gebyr, kan enten købes online eller i billethusene på Aalborg Portland Park på kampdagen. 

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

God kamp! 

Tags på denne nyhed