AaB jagter tredje hjemmesejr i træk

14. oktober 2017 kl. 16:37 af Brian Andersen

AaB’s stime med ni ubesejrede kampe på stribe blev i den seneste spillerunde brudt med nederlaget på udebane mod FC Midtjylland, og Morten Wieghorst er indstillet på, at der fra og med morgendagens opgør skal startes i ny positiv serie:

- Vores lange positive stime af ubesejrede kampe blev brudt mod en god modstander, men vi er ekstremt opsatte på i morgen at præstere, så vi med det samme kan begynde en ny.

- FC Helsingør har efter nogle nederlag haft landskampsperioden til at arbejde og få justeret tingene, hvorfor de kan møde frem med fornyet optimisme og givetvis vil give os en svær opgave i morgen, lyder det fra Morten Wieghorst.

- Vi glæder os dog til igen at spille på hjemmebane og mærke den store opbakning fra vores fans, og vi er indstillede på via en fokuseret og dynamisk indsats at sikre vores tredje hjemmesejr i træk, siger Morten Wieghorst, der efter lørdagens træningspas har udtaget følgende 20 navne:

1 Jacob Rinne, 2 Patrick Kristensen, 3 Jakob Ahlmann, 4 Jakob Blåbjerg, 5 Jores Okore, 6 Kristoffer Pallesen, 9 Jannik Pohl, 10 Edison Flores, 11 Jakub Sylvestr, 14 Pavol Safranko, 16 Magnus Christensen, 18 Rasmus Thellufsen, 21 Kasper Risgård, 23 Filip Lesniak, 25 Frederik Børsting, 26 Robert Kakeeto, 27 Oliver Abildgaard, 28 Yann Rolim, 32 Kasper Pedersen og 40 Tamati Williams.

På skadeslisten hos AaB er blot Marco Ramkilde og Michael Lansing, mens en sygdomsramt Rasmus Würtz forventes at være klar til combeback efter sin skade, når det mandag gælder en hjemmekamp i Reserveholdsturneringen mod Randers FC.

AaB og Spar Nord Fonden donerer i fællesskab 2 kr. pr. tilskuer til Alka Superligakampe på Aalborg Portland Park til Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i efteråret 2017 går ubeskåret til Børn i Sorg – Sorggrupperne i Aars, som efter efterårets første fem hjemmekampe allerede er sikret en donation på 58.210 kr. Køb i forsalg din billet her.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Børsting tester Okore i nordjysk (Del 3)

13. oktober 2017 kl. 15:19 af Rasmus Estrup

Afgørelsens time er kommet. Hvor mange nordjyske fraser har Jores Okore lært efter tre måneder i Aalborg?

Se svaret i dette tredje og sidste afsnit af Frederiks Børstings nordjyske test af Jores Okore. 

Tags på denne nyhed

Vidste du om AaB og FC Helsingør…

13. oktober 2017 kl. 10:58 af Brian Andersen

- at den forestående duel er den første DM-kamp nogensinde mellem AaB og FC Helsingør. AaB har dog tidligere spillet 29 DM-kampe mod en af moderklubberne, Helsingør I.F., i perioden 1935-1984, hvor det blev til 15 sejre, seks uafgjorte og otte nederlag.

- at AaB er ubesejret i de fire seneste Alka Superliga-hjemmekampe, der er endt med to sejre og to uafgjorte. Hvis det også bliver til point mod FC Helsingør, vil det være første gang siden maj-august 2016, at AaB er ubesejret i fem Alka Superliga-hjemmekampe i træk.

- at AaB kun har scoret kampens første mål i fire ud af sæsonens 11 Alka Superligakampe, hvilket har givet to sejre, en uafgjort og et nederlag. Omvendt er AaB kun kommet bagud i tre kampe (0V-1U-2T), hvorimod fire kampe er endt helt uden scoringer.

- at AaB i sidste sæson mødte tre oprykkere i sammenlagt otte Alka Superligakampe; Lyngby Boldklub (1V-0U-1T), AC Horsens (0V-1U-1T) og Silkeborg I.F. (1V-1U-2T). På Aalborg Portland Park blev det dog til point i tre ud af fire Alka Superligakampe mod oprykkerne.

- at hvis AaB får scoret mindst to mål mod FC Helsingør, vil AaB passere 750 scorede mål på hjemmebane i Alka Superligaen. Statistisk er der gode chancer for at runde jubilæet, idet AaB de seneste ti år i oktober har scoret i alle på nær én Alka Superliga-hjemmekamp.

- at Morten Wieghorst og Christian Lønstrup søndag for første gang står over for hinanden som træner for hver deres Alka Superligaklub. Som spillere har de mødt hinanden i fire Alka Superligakampe, senest i sæsonen 2002/2003 som spillere for henholdsvis Brøndby I.F. og FC København.

- at FC Helsingør har vundet en enkelt Alka Superliga-udekamp i denne sæson, men de fire seneste udebanebesøg har alle resulteret i nederlag. FC Helsingør har endnu til gode at spille uafgjort i en Alka Superligakamp.

- at AaB har scoret knap halvdelen af indeværende sæsons 11 mål i kampens andet kvarter, dvs. i perioden 16.-30. minut. Omvendt har FC Helsingør været farlige i kampens første og sidste kvarter, hvor klubben har scoret syv af sæsonens ti mål.

- at AaB er uden sejr i de tre seneste Alka Superligakampe med søndagens dommer Dennis Mogensen som dommer. Specielt på Aalborg Portland Park har AaB ikke været forvænt med point, når Dennis Mogensen har passet fløjten (1V-1U-2T).

- at AaB endnu har sin første DM-sejr til gode på hjemmebane på datoen 15. oktober (0V-2U-1T).

- at AaB og Spar Nord Fonden i fællesskab donerer 2 kr. pr. tilskuer til Alka Superligakampe på Aalborg Portland Park til Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i efteråret 2017 går ubeskåret til Børn i Sorg – Sorggrupperne i Aars, som efter efterårets første fem hjemmekampe allerede er sikret en donation på 58.210 kr.

- at du kan se TV-indslag om Børn i Sorg – Sorggrupperne i Aars her og her.

- at du i forsalg kan købe din billet til det vigtige opgør mod FC Helsingør her.

(Statistisk kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk).

Tags på denne nyhed

AaB TV: Børsting tester Okore i nordjysk (Del 2)

12. oktober 2017 kl. 19:49 af Rasmus Estrup

Tre måneder. Så længe har Jores Okore boet i Aalborg og været en del af AaB-truppen. Derfor har Frederik Børsting testet hvor meget nordjysk, Jores Okore egentlig har lært på tre måneder. 

Se andet afsnit af testen oven for. 

Det tredje afsnit vil blive bragt på AaB's officielle sider på Facebook og YouTube en af de kommende dage. 

Tags på denne nyhed

AaB-FC Helsingør kampinformation

12. oktober 2017 kl. 14:23

Kampinfo

Spillerunde: Alka Superligaen grundspil 12. spillerunde
Spilledato: Søndag 15. oktober 2017
Kick-off: kl. 14.00
Dørene åbner: kl. 13.00
Dommer: Dennis Mogensen

Billetter til kampen

Køb dine billetter online her på aabsport.dk eller på kampdagen på Aalborg Portland Park i billethusene, som alle åbner kl. 13.00. 

BEMÆRK: Køber du ståplads-billet til Spar Nord Tribunen på Aalborg Portland Park, så benyt venligst den højre luge i billethuset på hjørnet af Spar Nord og Weber Tribunerne. Denne luge er udelukkende forbeholdt ståpladser.

Har du mistet din billet/sæsonkort, problemer med at printe en billet eller øvrige billetrelaterede problemer, kan du på kampdagen henvende dig i informationen ved Aalborg Portland Parks syd-vestlige hjørne og få hjælp fra en time før kampstart. 

Scan din billet fra mobilen

Husk at du nu kan scanne dine billetter ved indgangen direkte fra mobilen. Du behøver således ikke udskrive din billet hjemmefra.   

Opvarmning før kampen

Fra kl. 12.00 kan du varme op til kampen ved AaB-tyren foran Weber Tribunen sammen med andre AaB-fans. Her vil der være kolde øl og sodavand, samt lækre grillpølser fra Weber Grillen og live musik. 

Der sælges 0,5 liter kolde special øl foran Weber Tribunen for kun 50 kr. ligesom du naturligvis fortsat kan nyde den populære Rasmus Wurst pølse med bacon og cheddar direkte fra den store Weber Grill.

Loyalitetsdag for sæsonkortholdere

Sæsonkortholdere med en aktiv profil i AaB's billetsystem tilbydes denne dag en gratis stadionplatte og øl/sodavand, som tak for støtten. Læs mere om tiltaget her.

Ansigtsmaling for børn

På 3F Tribunen vil alle børn kunne blive gjort klar til kamp med ansigtsmaling fra kl. 13.00 når dørene åbner. Her vil AaB's maskot Theodor også kigge forbi og hilse på børnene.

Udspark af bolde fra Alka

I pausen af søndagens kamp vil Alka Superligaens hovedsponsor Alka udsparke 50 signerede fodbolde til publikum.

Vind gavekort med Samson Travel

Søndagens kampsponsor er Samson Travel, der udlodder et gavekort på 3.000 kr. til en valgfri rejse til én heldig vinder til søndagens kamp. 

Twitter og Instagram

Det officielle hashtag for lørdagens kamp er #AaBFCH – følg og benyt dette tag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Facebook

Tilmeld dig kampens officielle begivenhed på Facebook via dette link.

Mad, drikkevarer og Oddset

Boderne på Aalborg Portland Park åbner samtidig med, at du kan komme ind på tribunerne, nemlig en time før kampstart. I alle boder på Aalborg Portland Park kan der anvendes Dankort.

Uden for Weber Tribunen kan du fra to timer før kampstart benytte vores mobile salgsbod, hvor du også kan betale med Dankort. Her vil der også være live musik før kampen, så du kan varme op til det vigtige opgør sammen med andre AaB-fans.

I Oddsets bod i det nordvestlige hjørne af Spar Nord Tribunen kan du endvidere spille på dagens kamp. Boden åbner også en time før kampstart.

Transport

Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Hvis du kommer med bus, kan du tage rute 2  mod væddeløbsbanen – stoppestedet hedder Sct. Joseph. Herfra er der to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Du kan også tage rute 16 – stoppested på denne rute hedder Anneberghus. Herfra er der også to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland ParkSe køreplaner på denne side.

Parkering

Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold

Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Weber Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser. 

Billetter til kørestolsbrugere, som koster kr. 155,- incl. gebyr, kan enten købes online eller i billethusene på Aalborg Portland Park på kampdagen. 

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

God kamp!

Tags på denne nyhed
'