Gratis stadionplatte og øl/vand til sæsonkortholdere

12. oktober 2017 kl. 08:28 af Rasmus Estrup

En af fordelene ved at være sæsonkortholder er, at AaB to gange pr. sæson afholder loyalitetsdage. Den første af disse finder sted på søndag 15. oktober, når FC Helsingør gæster Hele Nordjyllands Hold på Aalborg Portland Park.

Til kampen giver AaB alle sæsonkortholdere en gratis stadionplatte (to røde pølser og et brød) og en gratis øl/sodavand, såfremt man som sæsonkortholder har oplyst en gyldig og unik emailadresse til hvert sæsonkort, inden natten til fredag 13. oktober. 

Få dage før kampstart udsender AaB nemlig en e-mail med en værdikupon til stadionplatten og drikkevaren. Hvis du ønsker at modtage værdikuponer for hvert af dine sæsonkort, skal du registrere en unik og gyldig e-mailadresse på hver tilhørende profil. Altså til hvert sæsonkort.

Da vi i januar overgik til et nyt billetsystem, gik du fra at have flere sæsonkort på samme profil til at have ét sæsonkort på én profil. Derfor fik du automatisk oprettet en ny profil pr. sæsonkort.

De nye profiler har tilknyttet en e-mailadresse magen til den tidligere profil efterfulgt af -2, -3, -4 osv. Altså en ugyldig e-mailadresse vi IKKE kan sende værdikuponer til. 

Derfor er du nødt til at opdatere alle dine profiler med en gyldig og unik e-mailadresse, såfremt du ønsker at modtage den eksklusive belønning på loyalitetsdagen.

Bemærk: Samme e-mailadresse kan ikke bruges til to forskellige profiler.

Sådan opdaterer du din e-mailadresse på din profil.

1. Login på billet.aabsport.dk
     - Dit brugernavn er din e-mailadresse efterfulgt -2,-3,-4 alt efter, hvor mange kort du har.
     - Koden er AaB123, medmindre du selv har ændret den.
2. Klik på dit navn oppe i højre hjørne og vælg ”Min konto”.
3. Klik på ”Funktioner” oppe i højre hjørne og vælg ”Rediger data”.
4. Her kan du ændre alle dine brugeroplysninger inkl. e-mailadresse.

Se i denne video, hvordan du logger ind på alle dine konti og ændrer din e-mailadresse.

Oplever du problemer med at forny dine øvrige kort, så kontakt os gerne på billet@aab-as.dk eller på telefon 96 35 59 00 mellem 09.00-16.00.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Børsting tester Okore i nordjysk

11. oktober 2017 kl. 15:48 af Rasmus Estrup

Forsvarsspiller Jores Okore har været en del af AaB-truppen i tre måneder nu. Derfor er han nu blevet testet af Frederik Børsting i, hvor meget nordjysk han egentlig forstår. 

Se første del af testen i videoen ovenfor. 

Testen er opdelt over tre afsnit. De to øvrige dele vil blive bragt på AaB's offcielle sider på Facebook og YouTube over de kommende dage. 

Tags på denne nyhed

AaB ansætter ny fankoordinator

11. oktober 2017 kl. 13:20 af Brian Andersen

Simon Vangsgaard Jensen har tidligere i en årrække været en del af den aktive fanscene, og han skal ligesom sin forgænger som fankoordinator/SLO (Supporter Liaison Officer) agere bindeled mellem klubbens fans og ledelse samt være i tæt dialog med eksempelvis modstanderklubbens fankoordinator og sikkerhedspersonale.

For nuværende er 25-årige Simon Vangsgaard Jensen i gang med at færdiggøre et praktikophold i udlandet, ligesom han i begyndelsen af januar afslutter sin bacheloruddannelse på University College Nordjylland i Aalborg.

AaB’s administrerende direktør Stephan Schors udtaler:

- Relationen til vores supportere og og øvrige interessenter er meget vigtig, og denne del forsøger vi hele tiden at pleje og optimere.

- Det er vores intention at sætte endnu mere fokus på den løbende dialog med vores forskellige fangrupperinger, fraktioner og tilskuere. Dette vil fortsat ske både via fanpaneler med fokus på forskellige områder af det at være fan, for eksempel merchandise, stemning og sikkerhed, men også med opfølgning på vores løbende digitale surveys, der udsendes til et antal tilskuere efter hver hjemmekamp, fortæller Stephan Schors.

- Denne dialog skal være med til at sætte øget opmærksomhed på at forbedre den gode kampoplevelse – herunder faciliteter på Aalborg Portland Park, hvilket vi fremdeles håber, vil være til glæde for alle besøgende til vores hjemmekampe, slutter Stephan Schors.

Simon Vangsgaard Jensen ser frem til rollen som fankoordinator på fuld tid i AaB:

- Jeg er først og fremmest glad og taknemmelig for at få lov til at arbejde i AaB og ser frem til de spændende udfordringer, der venter mig.

- Jeg vil bygge videre på det gode stykke arbejde, som er gjort på fanområdet de senere år. Som fankoordinator er det min opgave at være bindeleddet mellem fansene og AaB. Min viden inden for fodbold og specielt fanområdet, kan forhåbentlig bidrage til, at det fortsat bliver mindst lige så fedt at være AaB-fan i fremtiden, som det er i dag, siger Simon Vangsgaard Jensen.

Ansættelsen af en fankoordinator anbefales af det europæiske fodboldforbund UEFA og Dansk Boldspil-Union.

Hør i øvrigt i denne dugfriske podcast fra Mediano mere om AaB’s arbejde inden for fanområdet.

Tre AaB'ere udtaget til U/17-landsholdet

11. oktober 2017 kl. 10:48 af Rasmus Estrup

U/17-landsholdet står foran sine tre første EM-kvalifikationskampe. Til dem er tre AaB-talenter udtaget. Jeppe Pedersen, Thomas Albert Christiansen og Mathias Ross Jensen (foto) er således med i truppen. 

De tre EM-kvalifikationskampe spilles alle i Estland senere på måneden. 22. oktober spiller Danmark mod Estland, 25. oktober møder U/17-landsholdet Andorra og 28. oktober står Danmark over for Skotland. 

Mathias Ross Jensen spillede sin første ungdomslandskamp i lørdags, mens Jeppe Pedersen og Thomas Albert Christiansen har spillet henholdsvis 14 og 13 ungdomslandskampe for Danmark. 

Flores og Peru videre til VM-playoff

11. oktober 2017 kl. 08:29

Edison Flores er klar til VM-playoff. Natten til onsdag spillede Peru 1-1 mod Colombia, og da andre resultater flaskede sig, er Peru videre til playoff-runden, hvor peruanerne møder New Zealand over to kampe for at kvalificere sig til VM i Rusland i 2018. 

Peru kom ellers bagud kort inde i anden halvleg, da James Rodriguez bragte Colombia foran. Med et lille kvarter igen udlignede Paolo Guerrero direkte på frispark og sikrede dermed playoffpladsen til Peru. Edison Flores, der i VM-kvalifikationen har scoret fem mål for Peru, spillede hele kampen. 

Dermed endte Peru på 26 point i den sydamerikanske VM-kvalifikation. Det rakte lige præcis til en femteplads, som giver avancement til playoff. 

Chile, der også har 26 point, men en dårligere målscore, tabte nemlig 3-0 til Brasilien, og dermed ender Chile på sjettepladsen. 

Perus VM-playoffkampe mod New Zealand spilles i november. 

Direkte videre fra den sydamerikanske VM-kvalifikation er Brasilien, Uruguay, Argentina og Colombia. 

Tags på denne nyhed
'