AaB-FC Helsingør kampinformation

12. oktober 2017 kl. 14:23

Kampinfo

Spillerunde: Alka Superligaen grundspil 12. spillerunde
Spilledato: Søndag 15. oktober 2017
Kick-off: kl. 14.00
Dørene åbner: kl. 13.00
Dommer: Dennis Mogensen

Billetter til kampen

Køb dine billetter online her på aabsport.dk eller på kampdagen på Aalborg Portland Park i billethusene, som alle åbner kl. 13.00. 

BEMÆRK: Køber du ståplads-billet til Spar Nord Tribunen på Aalborg Portland Park, så benyt venligst den højre luge i billethuset på hjørnet af Spar Nord og Weber Tribunerne. Denne luge er udelukkende forbeholdt ståpladser.

Har du mistet din billet/sæsonkort, problemer med at printe en billet eller øvrige billetrelaterede problemer, kan du på kampdagen henvende dig i informationen ved Aalborg Portland Parks syd-vestlige hjørne og få hjælp fra en time før kampstart. 

Scan din billet fra mobilen

Husk at du nu kan scanne dine billetter ved indgangen direkte fra mobilen. Du behøver således ikke udskrive din billet hjemmefra.   

Opvarmning før kampen

Fra kl. 12.00 kan du varme op til kampen ved AaB-tyren foran Weber Tribunen sammen med andre AaB-fans. Her vil der være kolde øl og sodavand, samt lækre grillpølser fra Weber Grillen og live musik. 

Der sælges 0,5 liter kolde special øl foran Weber Tribunen for kun 50 kr. ligesom du naturligvis fortsat kan nyde den populære Rasmus Wurst pølse med bacon og cheddar direkte fra den store Weber Grill.

Loyalitetsdag for sæsonkortholdere

Sæsonkortholdere med en aktiv profil i AaB's billetsystem tilbydes denne dag en gratis stadionplatte og øl/sodavand, som tak for støtten. Læs mere om tiltaget her.

Ansigtsmaling for børn

På 3F Tribunen vil alle børn kunne blive gjort klar til kamp med ansigtsmaling fra kl. 13.00 når dørene åbner. Her vil AaB's maskot Theodor også kigge forbi og hilse på børnene.

Udspark af bolde fra Alka

I pausen af søndagens kamp vil Alka Superligaens hovedsponsor Alka udsparke 50 signerede fodbolde til publikum.

Vind gavekort med Samson Travel

Søndagens kampsponsor er Samson Travel, der udlodder et gavekort på 3.000 kr. til en valgfri rejse til én heldig vinder til søndagens kamp. 

Twitter og Instagram

Det officielle hashtag for lørdagens kamp er #AaBFCH – følg og benyt dette tag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Facebook

Tilmeld dig kampens officielle begivenhed på Facebook via dette link.

Mad, drikkevarer og Oddset

Boderne på Aalborg Portland Park åbner samtidig med, at du kan komme ind på tribunerne, nemlig en time før kampstart. I alle boder på Aalborg Portland Park kan der anvendes Dankort.

Uden for Weber Tribunen kan du fra to timer før kampstart benytte vores mobile salgsbod, hvor du også kan betale med Dankort. Her vil der også være live musik før kampen, så du kan varme op til det vigtige opgør sammen med andre AaB-fans.

I Oddsets bod i det nordvestlige hjørne af Spar Nord Tribunen kan du endvidere spille på dagens kamp. Boden åbner også en time før kampstart.

Transport

Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Hvis du kommer med bus, kan du tage rute 2  mod væddeløbsbanen – stoppestedet hedder Sct. Joseph. Herfra er der to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Du kan også tage rute 16 – stoppested på denne rute hedder Anneberghus. Herfra er der også to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland ParkSe køreplaner på denne side.

Parkering

Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold

Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Weber Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser. 

Billetter til kørestolsbrugere, som koster kr. 155,- incl. gebyr, kan enten købes online eller i billethusene på Aalborg Portland Park på kampdagen. 

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

God kamp!

Tags på denne nyhed

Gratis stadionplatte og øl/vand til sæsonkortholdere

12. oktober 2017 kl. 08:28 af Rasmus Estrup

En af fordelene ved at være sæsonkortholder er, at AaB to gange pr. sæson afholder loyalitetsdage. Den første af disse finder sted på søndag 15. oktober, når FC Helsingør gæster Hele Nordjyllands Hold på Aalborg Portland Park.

Til kampen giver AaB alle sæsonkortholdere en gratis stadionplatte (to røde pølser og et brød) og en gratis øl/sodavand, såfremt man som sæsonkortholder har oplyst en gyldig og unik emailadresse til hvert sæsonkort, inden natten til fredag 13. oktober. 

Få dage før kampstart udsender AaB nemlig en e-mail med en værdikupon til stadionplatten og drikkevaren. Hvis du ønsker at modtage værdikuponer for hvert af dine sæsonkort, skal du registrere en unik og gyldig e-mailadresse på hver tilhørende profil. Altså til hvert sæsonkort.

Da vi i januar overgik til et nyt billetsystem, gik du fra at have flere sæsonkort på samme profil til at have ét sæsonkort på én profil. Derfor fik du automatisk oprettet en ny profil pr. sæsonkort.

De nye profiler har tilknyttet en e-mailadresse magen til den tidligere profil efterfulgt af -2, -3, -4 osv. Altså en ugyldig e-mailadresse vi IKKE kan sende værdikuponer til. 

Derfor er du nødt til at opdatere alle dine profiler med en gyldig og unik e-mailadresse, såfremt du ønsker at modtage den eksklusive belønning på loyalitetsdagen.

Bemærk: Samme e-mailadresse kan ikke bruges til to forskellige profiler.

Sådan opdaterer du din e-mailadresse på din profil.

1. Login på billet.aabsport.dk
     - Dit brugernavn er din e-mailadresse efterfulgt -2,-3,-4 alt efter, hvor mange kort du har.
     - Koden er AaB123, medmindre du selv har ændret den.
2. Klik på dit navn oppe i højre hjørne og vælg ”Min konto”.
3. Klik på ”Funktioner” oppe i højre hjørne og vælg ”Rediger data”.
4. Her kan du ændre alle dine brugeroplysninger inkl. e-mailadresse.

Se i denne video, hvordan du logger ind på alle dine konti og ændrer din e-mailadresse.

Oplever du problemer med at forny dine øvrige kort, så kontakt os gerne på billet@aab-as.dk eller på telefon 96 35 59 00 mellem 09.00-16.00.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Børsting tester Okore i nordjysk

11. oktober 2017 kl. 15:48 af Rasmus Estrup

Forsvarsspiller Jores Okore har været en del af AaB-truppen i tre måneder nu. Derfor er han nu blevet testet af Frederik Børsting i, hvor meget nordjysk han egentlig forstår. 

Se første del af testen i videoen ovenfor. 

Testen er opdelt over tre afsnit. De to øvrige dele vil blive bragt på AaB's offcielle sider på Facebook og YouTube over de kommende dage. 

Tags på denne nyhed

AaB ansætter ny fankoordinator

11. oktober 2017 kl. 13:20 af Brian Andersen

Simon Vangsgaard Jensen har tidligere i en årrække været en del af den aktive fanscene, og han skal ligesom sin forgænger som fankoordinator/SLO (Supporter Liaison Officer) agere bindeled mellem klubbens fans og ledelse samt være i tæt dialog med eksempelvis modstanderklubbens fankoordinator og sikkerhedspersonale.

For nuværende er 25-årige Simon Vangsgaard Jensen i gang med at færdiggøre et praktikophold i udlandet, ligesom han i begyndelsen af januar afslutter sin bacheloruddannelse på University College Nordjylland i Aalborg.

AaB’s administrerende direktør Stephan Schors udtaler:

- Relationen til vores supportere og og øvrige interessenter er meget vigtig, og denne del forsøger vi hele tiden at pleje og optimere.

- Det er vores intention at sætte endnu mere fokus på den løbende dialog med vores forskellige fangrupperinger, fraktioner og tilskuere. Dette vil fortsat ske både via fanpaneler med fokus på forskellige områder af det at være fan, for eksempel merchandise, stemning og sikkerhed, men også med opfølgning på vores løbende digitale surveys, der udsendes til et antal tilskuere efter hver hjemmekamp, fortæller Stephan Schors.

- Denne dialog skal være med til at sætte øget opmærksomhed på at forbedre den gode kampoplevelse – herunder faciliteter på Aalborg Portland Park, hvilket vi fremdeles håber, vil være til glæde for alle besøgende til vores hjemmekampe, slutter Stephan Schors.

Simon Vangsgaard Jensen ser frem til rollen som fankoordinator på fuld tid i AaB:

- Jeg er først og fremmest glad og taknemmelig for at få lov til at arbejde i AaB og ser frem til de spændende udfordringer, der venter mig.

- Jeg vil bygge videre på det gode stykke arbejde, som er gjort på fanområdet de senere år. Som fankoordinator er det min opgave at være bindeleddet mellem fansene og AaB. Min viden inden for fodbold og specielt fanområdet, kan forhåbentlig bidrage til, at det fortsat bliver mindst lige så fedt at være AaB-fan i fremtiden, som det er i dag, siger Simon Vangsgaard Jensen.

Ansættelsen af en fankoordinator anbefales af det europæiske fodboldforbund UEFA og Dansk Boldspil-Union.

Hør i øvrigt i denne dugfriske podcast fra Mediano mere om AaB’s arbejde inden for fanområdet.

Tre AaB'ere udtaget til U/17-landsholdet

11. oktober 2017 kl. 10:48 af Rasmus Estrup

U/17-landsholdet står foran sine tre første EM-kvalifikationskampe. Til dem er tre AaB-talenter udtaget. Jeppe Pedersen, Thomas Albert Christiansen og Mathias Ross Jensen (foto) er således med i truppen. 

De tre EM-kvalifikationskampe spilles alle i Estland senere på måneden. 22. oktober spiller Danmark mod Estland, 25. oktober møder U/17-landsholdet Andorra og 28. oktober står Danmark over for Skotland. 

Mathias Ross Jensen spillede sin første ungdomslandskamp i lørdags, mens Jeppe Pedersen og Thomas Albert Christiansen har spillet henholdsvis 14 og 13 ungdomslandskampe for Danmark. 

'