Menno van Dam før søndagskampen

28. september 2024 kl. 15:33 af Rasmus Estrup

I morgen venter en spændende kamp på Aalborg Portland Park, når vi får besøg af Sønderjyske Fodbold i tiende spillerunde af 3F Superligaen. 

Inden opgøret indtager vi niendepladsen i 3F Superligaen med ni point, mens Sønderjyske Fodbold er på tiendepladsen med otte point. 

I dette interview sætter cheftræner Menno van Dam ord på forventningerne til søndagskampen.

Flere end 9.000 har billetter til søndagskampen og 3F Tribunens afsnit for AaB-fans er udsolgt, men der kan stadig købes billetter til Vesttribunen og Complea Tribunen på www.billet.aabsport.dk. 

I morgen åbner billethusene på Aalborg Portland Park kl. 12.30, mens aktiviteterne i 3F Fanzonen starter kl. 11.30. 

AaB og Arbejdernes Landsbank donerer i fællesskab 2 kr. pr. tilskuer til alle 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i efteråret 2024 går ubeskåret til Wintherhjælpen. Efter de første fire hjemmekamp i efteråret er Wintherhjælpen allerede sikret en donation på 76.944 kr. 

3F Tribunen er udsolgt til i morgen

28. september 2024 kl. 11:49 af Rasmus Estrup

Aalborg Portland Park danner i morgen kl. 14.00 ramme om vores spændende 3F Superligaopgør mod Sønderjyske Fodbold, og nu er 3F Tribunens afsnit for AaB-fans udsolgt. 

Flere end 9.000 har indtil videre købt billetter til kampen, og du kan i forsalg købe billetter til Vesttribunen og Complea Tribunen på www.billet.aabsport.dk. Tilhængere af Sønderjyske Fodbold skal købe billetter til udebaneafsnittet på 3F Tribunen.

I morgen åbner billethusene på Aalborg Portland Park kl. 12.30, mens 3F Fanzonen åbner kl. 11.30. 

I 3F Fanzonen vil det blandt andet være muligt at prøve aktiviteter fra Funcenter, få autografer fra spillere, der ikke er med i kamptruppen, eller deltage i en konkurrence, hvor man kan vinde FC 25 til PlayStation 5. 

Køb billetter til opgøret på www.billet.aabsport.dk.

AaB og Arbejdernes Landsbank donerer i fællesskab 2 kr. pr. tilskuer til alle 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i efteråret 2024 går ubeskåret til Wintherhjælpen. Efter de første fire hjemmekamp i efteråret er Wintherhjælpen allerede sikret en donation på 76.944 kr. 

Tags på denne nyhed

Uggerly Installation bliver bronzepartner i AaB

27. september 2024 kl. 13:29 af Rasmus Estrup

Den nye partneraftale indebærer, at Uggerly Installation både får hospitality og eksponering på Aalborg Portland Park i de næste to sæsoner.

- Vi har igennem flere årtier haft et godt samarbejde med AaB. Nu synes vi, at det var tid til at tage det næste skridt i vores samarbejde, og vi glæder os til gode oplevelser på Aalborg Portland Park, siger Jens Uggerly, der er teknisk direktør i Uggerly Installation.

AaB’s administrerende direktør Michael Tuxen Boll udtaler:

- Det er altid glædeligt, når vores mangeårige partnere ønsker at øge engagementet i vores klub, og vi glæder os til de kommende år med Uggerly Installation på holdet. 

Uggerly Installation leverer både el- og VVS-installationer, og den nordjyske virksomhed, som har rødder tilbage til 1913, har i dag har seks afdelinger fordelt i Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Odense, Ringsted og Glostrup.

Tags på denne nyhed

9.000 har billet til AaB-Sønderjyske Fodbold

27. september 2024 kl. 11:58 af Rasmus Estrup

Der er vigtige point på spil søndag eftermiddag, hvor vi hjemme på Aalborg Portland Park får besøg af Sønderjyske Fodbold kl. 14.00. Du kan købe billetter til kampen her. 

Flere end 9.000 har på nuværende tidspunkt købt billetter til kampen, og vores fanafsnit på 3F Tribunen er ganske få pladser fra at være udsolgt. 

Inden søndagsopgøret indtager vi niendepladsen med ni point, mens Sønderjyske Fodbold er på tiendepladsen med otte point. 

Funcenter og autografskrivning i 3F Fanzonen
Der er god grund til at komme i 3F Fanzonen i god tid inden kampstart på søndag. 3F Fanzonen åbner allerede kl. 11.30, og her er der masser af aktiviteter. 

Funcenter gæster eksempelvis 3F Fanzonen med fodboldbowling og bowlingdart, og det er også muligt at prøve kræfter med en Goal Station.

Fra kl. 12.15 ca. vil der være autografskrivning med spillere, der ikke er med i kamptruppen, og man kan også få ansigtsmaling i AaB-farver. 

Derudover vil der på søndag også være en konkurrence, hvor man kan vinde det nye FC 25 til PlayStation 5. 

Dørene til Aalborg Portland Park åbner kl. 12.30, hvor også billethusene på Aalborg Portland Park åbner, men du kan i forsalg købe billetter til søndagskampen på www.billet.aabsport.dk. 

AaB og Arbejdernes Landsbank donerer i fællesskab 2 kr. pr. tilskuer til alle 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i efteråret 2024 går ubeskåret til Wintherhjælpen. Efter de første fire hjemmekamp i efteråret er Wintherhjælpen allerede er sikret en donation på 76.944 kr. Køb billetter til kampen på www.billet.aabsport.dk.

Tags på denne nyhed

Grønkjær og Møller på U/18-landsholdet

27. september 2024 kl. 10:55 af Rasmus Estrup

Fra 8. oktober til 15. oktober er U/18-landsholdet i Marokko, og med i truppen er de to akademispillere Bertil Grønkjær og Valdemar Møller.

Undervejs venter to testkampe mod Marokko, som spilles henholdsvis 11. oktober og 14. oktober.

Bertil Grønkjær har ikke tidligere været udtaget til U/18-landsholdet, men han har spillet 12 ungdomslandskampe for Danmark. Valdemar Møller har to gange tidligere spillet ungdomslandskampe – begge for netop U/18-landsholdet.

'