Færre end 50 pladser tilbage på 3F Tribunen

26. september 2024 kl. 14:53 af Rasmus Estrup

Der er lagt op til en interessant duel på Aalborg Portland Park søndag kl. 14.00, hvor Sønderjyske Fodbold kommer på besøg. 

På 3F Tribunens AaB-afsnit er der færre end 50 billetter fra at være udsolgt, så hop ind på www.billet.aabsport.dk for at købe billet til opgøret. 

www.billet.aabsport.dk kan du også købe billetter til Vesttribunen og Complea Tribunen. 

Fanzonen er fuld af aktiviteter allerede fra kl. 11.30 på søndag, og dørene til Aalborg Portland Park åbner kl. 12.30. Al praktisk info om opgøret kan findes her.

Tags på denne nyhed

Kollektion 85 hylder AaB’s historie

26. september 2024 kl. 11:20 af Rasmus Estrup

Logoet i den nye casual-kollektionen, som kan købes på www.aabshoppen.dk, er sat sammen af elementer fra indkaldelsen til den stiftende generalforsamling.  

Det klassiske snit i kollektionen gør, at tøjet både kan bruges til hverdag, fest eller et forretningsmøde.  

Kollektionen består af en polo, en langærmet polo og en ¼-zip cardigan, som fås i både navy-blå og bordeaux-rød.  

Den navy-blå farve i kollektionen drager inspiration fra Limfjordens blå nuancer, ligesom den mørkerøde farve har forbindelse til AaB's velkendte røde farve. 

Kollektion 85 vil løbende blive udvidet, og allerede nu kan man på www.aabshoppen.dk også købe andre produkter, som læner sig op ad kollektionen. Heriblandt en lækker weekendtaske, ølbrikker, pins og diverse drikkeglas.

Find tøjet og de øvrige produkter fra Kollektion 85 her eller i AaB Shoppen i foyeren på søndag. 

Tags på denne nyhed

Hvistendahl og Egebæk udtaget til U/17-landsholdet

25. september 2024 kl. 13:17 af Rasmus Estrup

Det danske U/17-landshold indleder EM-kvalifikationen i oktober, hvor der venter to hjemmekampe mod Luxembourg og Østrig, og med i truppen til de to kampe er akademispillerne Johan Hvistendahl og Malthe Egebæk Mortensen. 

9. oktober kl. 16.00 spilles EM-kvalifikationskampen mod Luxembourg i Kolding, og 15. oktober kl. 15.00 gælder det kvalifikationskampen mod Østrig i Haderslev. 

Johan Hvistendahl har indtil videre spillet 17 ungdomslandskampe, mens Malthe Egebæk Mortensen har optrådt 15 gange i landsholdsdragten. 

3F Fanzonen åbner kl. 11.30 på søndag

25. september 2024 kl. 09:57 af Rasmus Estrup

Kampinfo for AaB-Sønderjyske Fodbold

Spillerunde: 10
Spilledato: Søndag 29. september 2024
Kick-off: Kl. 14.00
Dørene åbner: Kl. 12.30
3F Fanzonen åbner: Kl. 11.30

Køb billetter på www.billet.aabsport.dk
Der kan i forsalg købes billet til søndagskampen mod Sønderjyske Fodbold på www.billet.aabsport.dk, og på kampdagen kan der købes billetter i billethuset, der åbner kl. 12.30.

Tilhængere af Sønderjyske Fodbold skal købe billetter til udebaneafsnittet på 3F Tribunen. AaB gør opmærksom på, at det ikke er tilladt at udvise tilhørsforhold til udeholdet på andre sektioner end udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende.

Har du på kampdagen spørgsmål i forhold til billetter, kan du besøge billetinformationen, som ligger på hjørnet af Complea Tribunen og Vesttribunen. 

Billetinformationen åbner kl. 12.30 på søndag.

Hyldest af frivillige
I denne uge er der Frivilliguge, hvor vi sammen med alle øvrige klubber i 3F Superligaen og NordicBet Ligaen hylder frivilligheden i de danske fodboldklubber.

120.000 danskere udfører et frivilligt arbejde i danske fodboldklubber, og de gør alle en kæmpe forskel for de børn, unge og voksne, der dyrker sporten.

Derfor vil vi hylde de frivillige med klapsalver umiddelbart inden kampstart på søndag.

Autografskrivning og Funcenter i 3F Fanzonen
I 3F Fanzonen på søndag er der som vanligt masser af spændende aktiviteter allerede fra kl. 11.30.

Funcenter kommer blandt andet forbi med fodbolddart og fodboldbowling, som man kan prøve kræfter med fra kl. 11.30 – ligesom der også er en Goal Station, man kan vise sin tricks i.

Ca. kl. 12.15 vil der være autografskrivning med spillere fra 3F Superligatruppen, der ikke er udtaget til kamptruppen, og det vil også være muligt at få ansigtsmaling i AaB-farver, så man er helt klar til kampen.

Du kan som altid også købe lækker mad fra grillen, ligesom du kan købe vand, øl og slik i boderne, og så kan man igen også købe en omgang "Gratværk" (pølsemix) eller pommes frites.

Køb den nye håndsrækningstrøje i AaB Shoppen
I AaB Shoppen både i 3F Fanzonen og i foyeren kan du på søndag få fingrene i vores nye antracitgrå håndsrækningstrøje, hvorigennem vi – sammen med Arbejdernes Landsbank og Macron - for hver solgt trøje donerer 100 kr. til Mødrehjælpens lokalforening i Aalborg.

I AaB Shoppen kan du ligeledes købe klubtrøjen og andentrøjen samt masser af andet merchandise.

AaB Shoppen åbner i 3F Fanzonen kl. 11.30 og i foyeren kl. 12.00. Ligeledes vil der i 3F Fanzonen være en merchandise-vogn fra kl. 12.45 ca. 

Du kan også på forhånd købe AaB-merchandise og spillertrøjer på www.aabshoppen.dk.

Klubbesøg af LKB Gistrup og Læsø Ungdom
På søndag løber vores 3F Superligaspillere på banen med ungdomsspillere fra partnerklubberne Læsø Ungdom og LKB Gistrup.

Ungdomsspillere fra de to klubber deltager også i pausekonkurrencen på Aalborg Portland Park, hvor der skal sigtes efter midterlinjen.

Kør gratis med tog- og bus til kampen
I 2024 kan alle med en billet til kampen køre gratis med tog og busser fra Nordjyllands Trafikselskab på kampdage. 

Man skal blot vise sin kampbillet eller sit digitale sæsonkort i bussen eller toget for at kunne køre gratis med. Læs mere her.

Adgang til boder og toiletter i 3F Fanzonen under kampen
3F Fanzonens boder og toiletter er også tilgængelige under kampen. Dermed kan tilskuere på Vesttribunen anvende boder og toiletfaciliteter i fanzonen uden for Aalborg Portland Park, mens kampen spilles. 

Rygning er ikke tilladt
Det er ikke tilladt at ryge på Aalborg Portland Park. Det er muligt for tilskuere på Vesttribunen og Complea Tribunen at ryge uden for stadion i pausen.

Kontantløse boder åbner kl. 12.30
Boderne på Aalborg Portland Park åbner halvanden time før kampstart, hvor dørene også åbner. 

På hver tribune er der én bod, hvor der kan betales med kontanter. Ellers foregår betalingen kontantløst på Aalborg Portland Park. 

Transport
Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Parkering
Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der ca. ti minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold
Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Complea Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Tags på denne nyhed

Diakhité i karantæne på søndag

24. september 2024 kl. 11:14 af Rasmus Estrup

Da Oumar Diakhité i går mod FC København modtog sæsonens fjerde advarsel, nåede han op på 22 karantænepoint for sæsonen. Det betyder, at han er i karantæne, når vi på søndag får besøg af Sønderjyske Fodbold. 

Kampen mod Sønderjyske Fodbold spilles søndag kl. 14.00, og du kan købe billetter til opgøret på www.billet.aabsport.dk. 

Cheftræner Menno van Dam kan igen gøre brug af Oumar Diakhité fredag 4. oktober, hvor vi gæster Vejle Boldklub. 

Tags på denne nyhed
'