AaB søger Head of Coaching for årgangene U/13-U/19

14. marts 2024 kl. 10:00 af Brian Andersen

Vigtigste ansvarsområder:
- Udvikle og implementere trænermetodik: udarbejde og anvende en omfattende, alderssvarende coachingmetode, der indkapsler klubbens spilidentitet og sikrer konsistens og progression på tværs af alle U/13-U/19-hold.

- Trænerudvikling og mentorskab: lede den professionelle udvikling af akademiets trænerstab gennem mentorskab, uddannelsesprogrammer og fremme af et kontinuerligt læringsmiljø.

- Strategisk planlægning og udførelse: samarbejde med sportsdirektøren og akademichefen og andre interessenter for at sikre en problemfri integration af klubbens fodboldidentitet på alle akademiniveauer, bidrage til strategisk planlægning og den langsigtede udvikling af klubbens fodboldidentitet.

- Fremme et positivt udviklingsmiljø: skabe og vedligeholde et miljø, der er befordrende for spiller- og trænerudvikling og med fokus på at fremme modstandsdygtighed, teamwork og en højtydende kultur blandt atleter.

- Innovation og bedste praksis: være på forkant med innovation inden for træner- og spillerudvikling, herunder rejser for at udveksle viden, deltage i seminarer og netværke med førende fodboldakademier verden over for at sikre indførelsen af bedste praksis.

Kvalifikationer og færdigheder:
- Dokumenteret erfaring i en lignende rolle inden for ungdomsudvikling på et velrenommeret fodboldakademi eller i en klub.

- Avancerede trænerkvalifikationer (f.eks. UEFA A-licens, FA niveau 3 eller derover) med en stærk forståelse af spillernes udviklingsstadier.

- Fremragende lederskab, kommunikation og interpersonelle færdigheder, som kan inspirere og udvikle både spillere og trænere.

- En strategisk tænker med evnen til at implementere langsigtede udviklingsplaner.

- Villighed til at rejse i ind- og udland i forbindelse med professionel udvikling og scouting.

Ansøgningsproces:
Hvis du brænder for at forme fremtidens fodboldtalenter og besidder de færdigheder og den erfaring, vi søger, inviterer vi dig til at ansøge om denne spændende mulighed for at lede vores U/13-U/19-trænerteam.

Send venligst dit CV og en ansøgning, der beskriver din trænerfilosofi, og hvordan du kan bidrage til vores akademis succes.

AaB’s mission er igennem fodbold at underholde og skabe oplevelser på et økonomisk bæredygtigt grundlag.

AaB’s vision er at være samlingspunkt for hele Nordjylland og til stadighed være en del af toppen af dansk fodbold – både på og uden for banen.

Send din ansøgning til sportsdirektør Ole Jan Kappmeier på ole.kappmeier@aab-as.dk senest 31. marts.

Tags på denne nyhed

Ross udtaget til U/20-landskampe

13. marts 2024 kl. 10:47 af Brian Andersen

Her venter to testkampe mod henholdsvis klubben C.D. Mafra lørdag den 23. marts og mod Portugals U/20-landshold tre dage senere.

Oliver Ross er i forvejen noteret for 22 ungdomslandskampe og syv scoringer for Danmark.

Tags på denne nyhed

Flere pladser tilgængelige til sæsonkort

13. marts 2024 kl. 09:30 af Mikkel Kallestrup Johansen

Vi spillede søndag den sidste hjemmekamp i NordicBet Ligaens grundspil, hvor Vendsyssel FF på Aalborg Portland Park blev besejret 4-3 på et afgørende mål af Mathias Jørgensen i tillægstidens tredje minut.

Efter kampen på lørdag på udebane mod Hillerød Fodbold Elite, afventer vi kampprogrammet for NordicBet Ligaens oprykingsspil, inden der igen kan igangsættes billetsalg til hjemmekampene på Aalborg Portland Park. Det betyder, at der nu er flere pladser tilgængelige til sæsonkort.

Du kan som flere end 5.100 andre AaB-fans købe et sæsonkortabonnement eller et billetabonnement til Aalborg Portland Park på www.billet.aabsport.dk.

Et sæsonkortabonnement koster fra 85 kr. om måneden for voksne og 45 kr. om måneden for børn, mens billetabonnementet koster fra 75 kr. om måneden for voksne og 35 kr. for børn. Læs mere om sæsonkortabonnementet og billetabonnementet her. 

Med et billetabonnement skal du aktivt trække billet fra kamp til kamp, og dermed optager du ikke en plads til de kampe, du ikke kommer til. 

Du får adgang til at trække din billet 48 timer før, det officielle billetsalg begynder, så du er sikker på at få en plads. Du kan fortsat trække billet, efter det officielle billetsalg er begyndt, men herefter er du ikke længere garanteret en plads, hvis der bliver udsolgt.

For et nytegnet abonnement er der seks måneders binding fra tegningsdatoen. Herefter kan du opsige abonnementet med et varsel på løbende måned + en.

Aalborg Boldspilklub A/S indkalder til ordinær generalforsamling

12. marts 2024 kl. 13:35 af Brian Andersen

Venlig hilsen
Aalborg Boldspilklub A/S

Niels David Nielsen
Bestyrelsesformand

Michael Tuxen Boll
Administrerende direktør

Alle mand til Farum!

11. marts 2024 kl. 13:00 af Michael Meelsen Nielsen

Navn: Right To Dream Park

Kapacitet: 10.300

Placering udebaneafsnit: Indgangen til udebaneafsnittet hedder "Indgang 4". Udebaneafsnittet er på B-tribunen. Udebaneafsnittet åbner en time før kampstart.

Billetter:

Voksen (18 år +): 80 kr online(+9 kr. billetgebyr) / 100 kr. i løssalg på stadion

Barn: 12-18 år: 40 kr. online (+9 kr. billetgebyr) / 50 kr.  i løssalg på stadion

Pensionist:40 kr. online (+9 kr. billetgebyr) / 50 kr.  i løssalg på stadion

Studerende: 40 kr. online (+9 kr. billetgebyr) / 50 kr.  i løssalg på stadion

Børn under 12 år: Gratis

Køb billetter til kampen her: www.boldbillet.dk

Det er muligt at købe billet i indgangen på kampdagen med kontanter eller mobilpay, dog er billetten på dagen dyrere end i forsalg.
Hillerød Fodbold opfordrer sammen med AaB til, at man køber sin billet på forhånd, så man undgår eventuel kø ved billetboden.
Billetten kan vises både på papir og på telefon.

Vær opmærksom på, at fans af udebaneholdet skal befinde sig i udebaneafsnittet.

Kørestolsbrugere:

Er du kørestolsbruger og ønsker du adgang til stadion, skal du kontakte os på info@hfelite.dk hvor du vil blive guidet ift. køb af kampbillet til kørestolsbrugere og ledsagere.
Ved ankomst til stadion bedes du benytte porten ved D2, hvor kontrollører vil anvise plads. Der er kørestolspladser i tunnelen midt på Unisport Tribunen mellem C3 og C1.
Det er pt. desværre ikke muligt at sidde sammen med hverken ude- eller hjemmeholdets tilskuere, medmindre man selv kan gå på trappe.

Transport til og fra Farum

Fælles:
ASC arrangerer bustur for både medlemmer og ikke-medlemmer af foreningen. Læs mere på www.aabsupportclub.dk 

Kør selv:
Right To Dream Park er beliggende på Farum Park 2, 3520 Farum.

Offentlig transport:
B-linjen kører til Farum Station, som er i gåafstand på 1,5 kilometer fra Right to Dream Park. Det er også muligt at tage bus 333 til Ganløsevej (Lillevangsvej) fra Farum Station og gå de sidste 500m.

Mad og drikke:
Der er forplejningsboder på udebaneafsnittet, med salg af mad og drikke.

 
AaB takker alle AaB-fans for støtten til Hele Nordjyllands Hold på udebane.

 

 

'