Mathias Krogh udnævnt til akademichef

3. maj 2024 kl. 11:30 af Brian Andersen

Mathias Krogh har siden 2017 været fuldtidsansat i AaB Akademiet og har senest fungeret som rekrutteringsansvarlig og analytiker.

Sidsnævnte rolle har Mathias Krogh også haft omkring det danske U/19-landshold, hvilket kulminerer med en EM-slutrunde i Nordirland om et par måneder.

AaB’s sportsdirektør Ole Jan Kappmeier udtaler:

- Vi har i den seneste måned haft en grundig proces med kvalificerede kandidater både eksternt og internt, og i vores evaluering af dette arbejde har vi ikke været i tvivl om, at Mathias Krogh er vores foretrukne person til jobbet.

- AaB Akademiet har i de seneste år været i en positiv udvikling, hvilket Mathias Krogh har haft en vigtig andel i, konstaterer Ole Jan Kappmeier.

- Mathias har en holistisk tilgang og kender miljøet, ligesom hans kompetencer er velkendte og respekterede, og vi glæder os til en fortsat prioritering og udvikling af AaB Akademiet, siger Ole Jan Kappmeier.

Med udnævnelsen til akademichef indtræder Mathias Krogh i den sportslige ledergruppe sammen med Ole Jan Kappmeier, teknisk chef James Gow og scouting- og rekrutteringschef Julius Nagel.

- Jeg er glad for, at man har valgt at pege på mig til jobbet, og jeg glæder mig til at fortsætte det dygtige arbejde, der allerede er gjort i de seneste år, siger Mathias Krogh og tilføjer:

- AaB Akademiet står et godt sted, og jeg er overbevist om, at vi i de kommende år kan fortsætte og blive endnu dygtigere til at leve op til målsætningen om at udvikle spillere til fremtiden.

- Vi skal på alle niveauer løfte os, og det skal blandt andet ske ved øget fokus på vores 120 partnerklubber i hele Nordjylland, ligesom det er vigtigt, at vi bliver endnu tydeligere i vores metodik omkring spillerudvikling, fortæller Mathias Krogh.

- Allerede nu har vi i AaB Akademiet mange dygtige mennesker, som skal være med til danne fundamentet for fremtiden, og i første omgang vil arbejdet blive intensiveret i forhold til at rekruttere en ny Head of Coaching, som skal lede selve trænerudviklingen, lyder det fra Mathias Krogh.

Udsolgt tribune og muligt jubilæum på søndag

3. maj 2024 kl. 09:08 af Rasmus Estrup

Kampinfo for AaB-Hobro I.K.

Spillerunde: 28
Spilledato: Søndag 5. maj 2024
Kick-off: Kl. 15.00
Dørene åbner: Kl. 13.30
Fanzonen åbner: Kl. 12.30
Dommer: Jacob Stausgaard Kobberrød

Opdateret 4. maj - Point kan sikre tilbagevenden til 3F Superliga - 
Rundens øvrige resultater i NordicBet Ligaen betyder, at vi med et point på søndag matematisk kan sikre os tilbagevenden til 3F Superliga i næste sæson, da vi inden søndagskampen har 12 point ned til FC Fredericia på tredjepladsen, og der er efter denne runde 12 point tilbage at spille om. 

Flere end 11.000 har billet
Gør som flere end 11.000 andre og køb billetter til søndagens vigtige lokalopgør i NordicBet Ligaens oprykningsspil på Aalborg Portland Park mod Hobro I.K. på www.billet.aabsport.dk eller i billethusene på Aalborg Portland Park, der åbner kl. 13.30 på søndag, såfremt der ikke er udsolgt.

Tilhængere af Hobro I.K. skal købe billetter til udebaneafsnittet på 3F Tribunen via www.billet.aabsport.dk. Det vil ikke være muligt at købe billetter til udebaneafsnittet i billethusene på kampdagen.

AaB gør opmærksom på, at det ikke er tilladt at udvise tilhørsforhold til udeholdet på andre sektioner end udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende.

Har du på kampdagen spørgsmål i forhold til billetter, kan du besøge billetinformationen, som ligger på hjørnet af Complea Tribunen og Vesttribunen. 

3F Tribunens afsnit for AaB-fans er udsolgt
3F Tribunens afsnit for AaB-tilhængere blev allerede udsolgt i sidste uge, og både Complea Tribunen og A. Enggaard Tribunen er også tæt på at være udsolgt til søndagens lokalopgør.

Køb billet til kampen på www.billet.aabsport.dk.

Vis billet eller sæsonkort i AaB’s app - opdatering kræves
Ved indgangene kan man vise sin billet eller sit sæsonkort i AaB-appen. Det kræver, at man har opdateret AaB-appen til den seneste version.

Man kan også altid tilgå og vise sine billetter online på www.billet.aabsport.dk. 

Download AaB’s officielle app via App Store, hvor den findes under navnet “AaB Sport - AaB” eller Google Play under “AaB”. 

Partnerklubbernes Dag
AaB holder til søndagskampen mod Hobro I.K. Partnerklubbernes Dag, hvor ca. 2.000 medlemmer af vores mange nordjyske partnerklubber har fået billet til opgøret.

Partnerklubberne vil også være involveret i indløbet før kampen samt i pausekonkurrencen, hvor de skal forsøge at sparke så præcist som muligt. 

Masser af aktiviteter i fanzonen fra kl. 12.30
Kl. 12.30 åbner fanzonen uden for Complea Tribunen, og her vil der være masser af aktiviteter, så man kan komme i den helt rette stemning inden kampstart.

FunCenter gæster fanzonen med nogle spændende aktiviteter, ligesom du også kan prøve kræfter i en Goal Station og få ansigtsmaling i AaB-farver.

Som altid kan du i fanzonen også købe lækker mad fra grillen og Bogø Sandwich, ligesom du kan købe vand, øl og slik i boderne. 

Rasmus Thelander kan runde 200 kampe
Anfører Rasmus Thelander kan med spilletid på søndag runde 200 officielle kampe i AaB-trøjen.

Såfremt han er med i startopstillingen, vil det blive markeret på grønsværen umiddelbart inden kampstart. 

Indsamling for AaB Tifo Kaos
AaB Tifo Kaos, der står for det flotte tifoarbejde til vores kampe både på hjemmebane og udebane samler søndag ind til tifoarbejdet, som kan støttes via MobilePay 85550. 

Besøg AaB Fanshop inden kampstart
I AaB Fanshop både i fanzonen og foyeren kan du blive iklædt det rette AaB-tøj.

I fanzonen åbner fanshoppen kl. 12.30, og i foyeren åbner fanshoppen kl. 13.00. 

Udover spillertrøjer finder du blandt andet også halstørklæder og meget andet merchandise. 

Kør gratis med tog- og bus til kampen
I 2024 kan alle med en billet til kampen køre gratis med tog og busser fra Nordjyllands Trafikselskab på kampdage. Plusbussen kører lige til døren.

Man skal blot vise sin kampbillet eller sit digitale sæsonkort i bussen eller toget for at kunne køre gratis med. Læs mere her.

Fællesskab for alle - tilbud til børn
AaB og Spar Nord Fonden er gået sammen om et børnefællesskab på kampdage: “Fællesskab for alle”.

“Fællesskab for alle” foregår i Theodors Familiezone på Complea Tribunen, hvor de tilmeldte børn kan sidde under opsyn af pædagoger og pædagogstuderende kampen igennem.

Inden kampen bliver børnene hentet på et mødested i AaB’s fanzone af pædagoger og pædagogstuderende, som til hver kamp vil sørge for, at de tilmeldte børn i folkeskolealderen følges tæt og får en god oplevelse både før, under og efter AaB’s 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park. 

Så hvis man er mellem otte og 14 år og ønsker at komme på Aalborg Portland Park, men måske mangler jævnaldrende at tage til fodbold med, eller hvis ens forældre er forhindret, så har man nu muligheden for at blive en del af “Fællesskab for alle”.  

For at blive en del af “Fællesskab for alle“ skal man sende en mail til mro@aab-as.dk og købe billet via det link, man modtager i forbindelse med bekræftelsen på, at man er blevet en del af “Fællesskab for alle”. Prisen for at blive en del af "Fællesskab for alle" er samme pris som en almindelig børnebillet til Theodors Familiezone. 

Adgang til boder og toilletter i fanzonen under kampen
Fanzonens boder og toiletter er også tilgængelige under kampen. Dermed kan tilskuere på Vesttribunen anvende boder og toiletfaciliteter i fanzonen uden for Aalborg Portland Park, mens kampen spilles. 

Rygning er ikke tilladt
Det er ikke tilladt at ryge på Aalborg Portland Park. Det er muligt for tilskuere på Vesttribunen og Complea Tribunen at ryge uden for stadion i pausen.

Kontantløse boder åbner kl. 13.30
Boderne på Aalborg Portland Park åbner halvanden time før kampstart, hvor dørene også åbner. 

På hver tribune er der én bod, hvor der kan betales med kontanter. Ellers foregår betalingen kontantløst på Aalborg Portland Park. 

Transport
Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der ca. fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering
Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der ca. ti minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold
Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Complea Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Tags på denne nyhed

Højholt i karantæne på søndag

3. maj 2024 kl. 07:48 af Rasmus Estrup

Da vi i seneste runde mødte FC Fredericia på udebane blev Rasmus Thelander i kampens hede tildelt en advarsel for en forseelse begået af Malthe Højholt i det 60. minut. 

Denne advarsel er siden blevet korrigeret og tildelt Malthe Højholt. 

Advarslen var Malthe Højholts femte i sæsonen, og han er nu oppe på i alt 22 karantænepoint. Det betyder, at han er i karantæne, når vi på søndag møder Hobro I.K. på Aalborg Portland Park kl. 15.00, hvor vi med en sejr kan sikre os tilbagevenden til 3F Superligaen. 

Flere end 11.000 har allerede billet til kampen, og du kan købe billetter på www.billet.aabsport.dk. 

Tags på denne nyhed

Billetsalget er åbent til AaB-Vendsyssel F.F.

2. maj 2024 kl. 14:00 af Rasmus Estrup

I 48 timer har vores billetabonnenter haft førsteret på billetter til sæsonafslutningen på Aalborg Portland Park søndag 2. juni kl. 15.00 mod Vendsyssel F.F., og nu er billetter tilgængelige for alle på www.billet.aabsport.dk. 

Her kan du også gøre som flere end 11.000 andre AaB-fans og købe billetter til denne uges søndagskamp mod Hobro I.K., ligesom du kan finde billetter til AaB-FC Fredericia fredag 17. maj kl. 19.00 på www.billet.aabsport.dk. 

For hver tilskuer til alle NordicBet Ligakampe på Aalborg Portland Park donerer AaB og Arbejdernes Landsbank i fællesskab 2 kr. til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i foråret 2024 går ubeskåret til De Frivillige på Aalborg Universitetshospital. Sidstnævnte er efter forårets fire første hjemmekampe allerede er sikret en donation på 54.886 kr.

Via Hele Nordjyllands Håndsrækning har AaB siden 2015 uddelt flere end 1,7 mio. kr. til gode formål i Region Nordjylland.

Tags på denne nyhed

11.000 har billet til søndagskampen

2. maj 2024 kl. 11:03 af Rasmus Estrup

Aalborg Portland Park bliver velbesøgt på søndag, når vi kl. 15.00 tager imod Hobro I.K. i et vigtigt lokalopgør i NordicBet Ligaens oprykningsspil. 

Allerede i sidste uge blev 3F Tribunens afsnit for AaB-fans udsolgt, og nu har flere end 11.000 billet til kampen. 

Der resterer færre end 100 siddepladser på Complea Tribunen og færre end 50 siddepladser på A. Enggaard Tribunen, ligesom det også fortsat er muligt at købe billetter til Vesttribunen. Billetter kan købes på www.billet.aabsport.dk. 

Tilhængere af Hobro I.K. skal købe billet til udebaneafsnittet på 3F Tribunen.

Er du sæsonkortholder, men forhindret i at bruge dine billetter på søndag, så send dem meget gerne videre til en ven eller frigiv din plads, så vi kan fylde Aalborg Portland Park mest muligt. Klik her og se, hvordan du frigiver din plads. 

Tags på denne nyhed
'