Al info om sæsonafslutningen

1. juni 2024 kl. 15:38 af Rasmus Estrup

Kampinfo for AaB-Vendsyssel F.F.

Spillerunde: 32
Spilledato: Søndag 2. juni 2024
Kick-off: Kl. 15.00
Dørene åbner: Kl. 13.30
Fanzonen åbner: Kl. 12.30
Dommer: Patrick Remon Gammelholm

Flere end 10.500 har billet
Gør som flere end 10.500 andre og køb billetter til sæsonens sidste kamp i NordicBet Ligaens oprykningsspil på Aalborg Portland Park mod Vendsyssel F.F. på www.billet.aabsport.dk eller i billethusene på Aalborg Portland Park, der åbner kl. 13.30 i morgen.

Tilhængere af Vendsyssel F.F. skal købe billetter til udebaneafsnittet på 3F Tribunen via www.billet.aabsport.dk eller i billethusene, der åbner kl. 13.30. 

AaB gør opmærksom på, at det ikke er tilladt at udvise tilhørsforhold til udeholdet på andre sektioner end udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende.

Har du på kampdagen spørgsmål i forhold til billetter, kan du besøge billetinformationen, som ligger på hjørnet af Complea Tribunen og Vesttribunen. 

Vis billet eller sæsonkort i AaB’s app - opdatering kræves
Ved indgangene kan man vise sin billet eller sit sæsonkort i AaB-appen. Det kræver, at man har opdateret AaB-appen til den seneste version.

Man kan også altid tilgå og vise sine billetter online på www.billet.aabsport.dk. 

Download AaB’s officielle app via App Store, hvor den findes under navnet “AaB Sport - AaB” eller Google Play under “AaB”. 

Gratis øl/sodavand til alle i fanzonen efter kampen
Som tak for opbakningen gennem hele sæsonen giver vi i samarbejde med Arbejdernes Landsbank en gratis øl eller sodavand til alle tilskuere i fanzonen efter kampen mellem kl. 17.30 og 19.00.

I samme tidsrum gæster spillertruppen også fanzonen for at takke for den store opbakning, der har været medvirkende til, at vi fra næste sæson er tilbage i 3F Superligaen.

Hyldest af mesterholdet i 1999 og The Double-mandskabet i 2014
I anledning af at der i år er ti års jubilæum for The Double i 2014 og 25 års jubilæum for mesterskabet i 1999, hylder vi spillere og stab fra de to mandskaber på søndag.

Det sker først i fanzonen ca. fra kl. 13.20 til 13.50, hvor profiler fra begge hold hilser på fans og deltager i interviews på scenen.

Afsked med bl.a. Jakob Ahlmann og Rasmus Würtz
Umiddelbart inden kampstart tager vi afsked på banen med Javier Agenjo, Peter Løvenkrands og Rasmus Würtz, der alle stopper i klubben ved udgangen af denne sæson.

Rasmus Würtz kom til AaB som spiller i 2002, og efter 487 officielle kampe, et mesterskab og en pokaltitel, lagde han som anfører støvlerne på hylden i 2019. De seneste fem år har han været tilknyttet AaB’s trænerstab, men efter denne sæson skifter han karrierespor, når han bliver underviser på en efterskole.

Fra spillertruppen tager vi i morgen afsked med Emmanuel Toku og Jakob Ahlmann, der træder ud af spillertruppen efter sæsonafslutningen.  

Jakob Ahlmann kom til AaB som 12-årig fra partnerklubben Brønderslev I.F., og siden 2009 har venstrebacken været en del af klubbens førstehold, hvor det inden på søndag er blevet til 331 kampe og ni mål for AaB. Efter kampen på søndag lægger han støvlerne på hylden, og i stedet overgår han til rollen som fuldstidsscout i klubben.

Gensyn med Lucas Andersen
Vores tidligere anfører er i morgen tilbage på Aalborg Portland Park for første gang siden vinterens skifte til Queens Park Rangers.

Derfor giver vi ham i morgen en velfortjent afsked foran fansene på Aalborg Portland Park inden kampstart. Læs mere.

Aktiviteter i fanzonen
Fanzonen åbner kl. 12.30 på søndag, hvor der vil være ansigtsmaling, Goal Station, aktiviteter fra FunCenter og autografskrivning.

Som altid kan du i fanzonen også købe lækker mad fra grillen og Bogø Sandwich, ligesom du kan købe vand, øl og slik i boderne. 

Særlige tilbud i AaB Shoppen
I AaB Fanshop både i fanzonen og foyeren er der særlige End of Season-tilbud på en lang række merchandise, så du kan blive klædt helt rigtigt på til sæsonens sidste kamp.

AaB Shoppen åbner i fanzonen kl. 12.30 og i foyeren kl. 13.00. Der vil i fanzonen også være en merchandisevogn fra kl. 13.45.

Fanmarch fra Lindholm Strandpark
Fra kl. 10.30 inviterer fanorganisationen Vesttribunen alle fans til et stort fanarrangement i Lindholm Strandpark for at fejre vores tilbagevenden til 3F Superligaen.

Ca. kl. 12.30 er der fælles fanmarch fra Lindholm Strandpark over Kulturbroen mod Aalborg Portland Park. 

Veje spærret i Aalborg centrum
Søndag formiddag afholdes Aalborg Halvmarathon. Derfor er flere veje i Aalborg spærret i løbet af dagen.

Blandt andet er Nyhavnsgade mellem Ved Stranden og Rendsburggade spærret for trafik fra kl. 04.00 til 17.00, mens forskellige veje i Aalborg Vestby er afspærret søndag formiddag.

Find al info om trafikforholdene her: https://www.dgi.dk/aalborghalvmarathon/deltagerinfo/trafik-og-parkering

Kør gratis med tog- og bus til kampen
I 2024 kan alle med en billet til kampen køre gratis med tog og busser fra Nordjyllands Trafikselskab på kampdage. 

Man skal blot vise sin kampbillet eller sit digitale sæsonkort i bussen eller toget for at kunne køre gratis med. Læs mere her.

Indløbsbørn fra ASC Junior
På søndag vil det være juniormedlemmer af AaB’s officielle fanklub, AaB Support Club, der går med spillerne på banen.

Derudover vil Vendsyssel F.F. gå på banen med klubbens egne ungdomsspillere.  

Fællesskab for alle - tilbud til børn
AaB og Spar Nord Fonden er gået sammen om et børnefællesskab på kampdage: “Fællesskab for alle”.

“Fællesskab for alle” foregår i Theodors Familiezone på Complea Tribunen, hvor de tilmeldte børn kan sidde under opsyn af pædagoger og pædagogstuderende kampen igennem.

Inden kampen bliver børnene hentet på et mødested i AaB’s fanzone af pædagoger og pædagogstuderende, som til hver kamp vil sørge for, at de tilmeldte børn i folkeskolealderen følges tæt og får en god oplevelse både før, under og efter AaB’s 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park. 

Så hvis man er mellem otte og 14 år og ønsker at komme på Aalborg Portland Park, men måske mangler jævnaldrende at tage til fodbold med, eller hvis ens forældre er forhindret, så har man nu muligheden for at blive en del af “Fællesskab for alle”.  

For at blive en del af “Fællesskab for alle“ skal man sende en mail til mro@aab-as.dk og købe billet via det link, man modtager i forbindelse med bekræftelsen på, at man er blevet en del af “Fællesskab for alle”. Prisen for at blive en del af "Fællesskab for alle" er samme pris som en almindelig børnebillet til Theodors Familiezone. 

Adgang til boder og toilletter i fanzonen under kampen
Fanzonens boder og toiletter er også tilgængelige under kampen. Dermed kan tilskuere på Vesttribunen anvende boder og toiletfaciliteter i fanzonen uden for Aalborg Portland Park, mens kampen spilles. 

Rygning er ikke tilladt
Det er ikke tilladt at ryge på Aalborg Portland Park. Det er muligt for tilskuere på Vesttribunen og Complea Tribunen at ryge uden for stadion i pausen.

Kontantløse boder åbner kl. 13.30
Boderne på Aalborg Portland Park åbner halvanden time før kampstart, hvor dørene også åbner. 

På hver tribune er der én bod, hvor der kan betales med kontanter. Ellers foregår betalingen kontantløst på Aalborg Portland Park. 

Transport
Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der ca. fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering
Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der ca. ti minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold
Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Complea Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Tags på denne nyhed

Gensyn med Lucas Andersen i morgen

1. juni 2024 kl. 09:45 af Rasmus Estrup

I februar tog vi afsked med Lucas Andersen, der skiftede til den engelske Championship-klub Queens Park Rangers, og siden har det ikke været muligt at give den tidligere anfører en ordentlig afsked på Aalborg Portland Park.

Den får han i morgen, når han gæster Aalborg Portland Park til sæsonafslutningen mod Vendsyssel F.F. 

Inden kampstart vil sportsdirektør Ole Jan Kappmeier overrække blomster til vores tidligere anfører, der opnåede 176 officielle kampe, 29 scoringer og 30 assists for AaB, som han i en alder af ti år skiftede til fra Aalborg Freja, og som han som 16-årig debuterede for i 2011.

Vil du være med til at give Lucas Andersen en ordentlig afsked i morgen, kan du købe billetter på www.billet.aabsport.dk ligesom flere end 10.500 andre. 

Tags på denne nyhed

Afsked med fem personer i morgen

1. juni 2024 kl. 07:37 af Rasmus Estrup

I morgen tager vi afsked med fem personer, som ikke fortsætter i næste sæson.

Fra staben tager vi afsked med fysisk træner Javier Agenjo, andenassistent og U/19 Ligatræner Peter Løvenkrands samt assistent- og transitionstræner Rasmus Würtz.

Sidstnævnte kom til AaB som spiller i 2002, og efter 487 officielle kampe, et mesterskab og en pokaltitel, lagde han som anfører støvlerne på hylden i 2019. De seneste fem år har han været tilknyttet AaB’s trænerstab, men efter denne sæson skifter han karrierespor, når han bliver underviser på en efterskole.

Fra spillertruppen tager vi i morgen afsked med Emmanuel Toku og Jakob Ahlmann.

Jakob Ahlmann kom til AaB fra partnerklubben Brønderslev I.F. som 12-årig, og i 2009 blev han en del af klubbens førstehold. Siden er det - inden i morgen - blevet til 331 kampe og ni mål samt en pokaltitel og et mesterskab for AaB. Efter kampen i morgen indstiller Jakob Ahlmann sin aktive fodboldkarriere og træder i stedet ind i rollen som fuldtidsscout i AaB.

Kampen i morgen mod Vendsyssel F.F. fløjtes i gang kl. 15.00, og du kan gøre som 10.500 andre og købe billet til sæsonafslutningen på www.billet.aabsport.dk.

Offensiv-talent fra KRC Genk skifter til AaB

31. maj 2024 kl. 16:45 af Brian Andersen

Den 20-årige landsholdsspiller fra Tanzania har været tre år i den belgiske klub, hvor Kelvin John hovedsageligeligt har optrådt for Jong Genk i den næstbedste belgiske række med 41 officielle kampe, fire scoringer og otte assists som facit.

Kelvin John er desuden noteret for en officiel kamp for KRC Genk samt seks A-landskampe og seks U-landskampe for Tanzania.

AaB’s sportsdirektør Ole Jan Kappmeier udtaler:

- Kelvin John er en gennembrudsfarlig spiller, som vi tror, kan udvikle sig yderligere i AaB.

- Han har fart, er en god dribler og er således stærk én mod én, og vi ser ham som en spændende tilføjelse til vores trup, siger Ole Jan Kappmeier.

Kelvin John supplerer:

- Jeg har glædet mig meget til at blive en del af AaB, og jeg er lykkelig for, at det er faldet på plads, så jeg kan iklæde mig AaB’s rød-hvide trøje efter sommerpausen og træde ind på det flotte stadion.

- Allerede første gang AaB viste interesse, var jeg opsat på at komme hertil, og gennem mine samtaler med klubben har jeg fået et godt indtryk af setuppet og ikke mindst den spillestil, som klubben ønsker at praktisere, og den passer perfekt til mig, fortæller Kelvin John.

- Jeg håber, at jeg med min fart, min iver i genpresset og min vindermentalitet kan hjælpe holdet uge efter uge og samtidig udvikle mig som spiller i Superligaen, lyder det fra Kelvin John.

Kelvin John har første træningsdag i AaB 21. juni og tiltræder på en aftale indtil 30. juni 2028. Kelvin John får fra den kommende sæson trøje nummer 27 i AaB.

Tags på denne nyhed

Løvenkrands stopper i AaB – Theis Larsen overtager U/19 fra næste sæson

31. maj 2024 kl. 15:34 af Brian Andersen

AaB’s sportsdirektør Ole Jan Kappmeier beklager Peter Løvenkrands’ afgang:

- Vi har været glade for at have Peter Løvenkrands i AaB, hvor han har bidraget positivt med både sin faglighed, store erfaring og sin personlighed, men vi respekterer naturligvis Peters beslutning og ønsker ham alt det bedste i fremtiden.

AaB’s akademichef Mathias Krogh supplerer:

- Peter Løvenkrands er kommet med en ekstrem professionel tilgang til det at være fodboldspiller. Helt konkret har han formået at øge intensiteten i den daglige træning, hvilket har haft en positiv indvirkning på den individuelle udvikling.

- Ligeledes har Peters store trænererfaring givet os mulighed for at se os selv udefra, hvilket helt sikkert har bidraget positivt til udvikling særligt af de ældste akademispillere. Som person er Peter arbejdsom, han er ærlig, og så er han rigtig god i sit relationsarbejde til både spillere og ledere, fremhæver Mathias Krogh, der samtidig glæder sig over, at nuværende U/17 Ligatræner Theis Larsen har takket ja til opgaven som U/19 Ligatræner fra den kommende sæson:  

- Det er enormt glædeligt, at vi kan rekruttere internt. Theis har erfaring med alle aldersgrupper på akademiet, og han har særligt det seneste halvandet år taget store skridt i sin trænerudvikling, og vi er overbeviste om, at Theis er den rette til at forberede spillerne til førsteholdsfodbold i AaB, slutter Mathias Krogh.

Peter Løvenkrands har nydt sit tid i AaB:

- Jeg vil gerne takke klubben for at have givet mig chancen, og jeg har virkelig nydt at arbejde sammen med en masse fantastiske mennesker.

- Jeg er også ked af at skulle stoppe, men jeg glæder mig over en god udvikling omkring U/19 Ligaholdet og på AaB Akademiet i det hele taget, ligesom det selvfølgelig har været dejligt og vigtigt, at vi fik oprykningen tilbage til Superligaen på plads, og for mig personligt har jeg også i den forbindelse glædet mig over muligheden for at arbejde individuelt med spillerne i førsteholdstruppen. AaB er en suveræn klub, og jeg ønsker klubben alt muligt held og lykke fremover, siger Peter Løvenkrands.

Theis Larsen ser frem til sin nye opgave.

- Først og fremmest skal sæsonen afsluttes bedst muligt i U/17 Ligaen.

- Men jeg er da stolt af, at AaB i denne proces virkelig har vist, at man tror på mig som træner, og jeg glæder mig helt vildt til de kommende opgaver på U/19 efter sommerferien, fastslår Theis Larsen.

I U/19 Ligaen spilles sidste runde i i morgen på udebane mod OB, mens AaB i U/17 Ligaen har fire spillerunder tilbage inklusive lørdagens duel – ligeledes mod OB.

'