AaB TV: Sæsonens første testdag

21. juni 2024 kl. 15:20 af Rasmus Estrup

Spillertruppen blev testet i en række fysiske test, da holdet i dag vendte retur som sommerferien og mødte ind til første træningsdag forud for den kommende sæson i 3F Superligaen. 

I dette indslag fra AaB TV kan du høre fra Kasper Jørgensen og cheftræner Menno van Dam, der begge blandt andet sæter ord på forventningerne til opstarten. 

Sæsonens første testkamp spilles lørdag 29. juni kl. 14.00 mod Hobro I.K. i Als. 

Tags på denne nyhed

Sommerferien overstået for AaB

20. juni 2024 kl. 20:32 af Brian Andersen

Enkelte spillere var dog i de efterfølgende dage optaget af landsholdsopgaver, mens flere af transitionsspillerne allerede tidligere i denne uge indledte træningen.

Både fredag og lørdag vil byde på diverse tests.

Pr. dags dato har AaB’s Superligatrup, herunder efterfulgt af transitionsspillere på den såkaldte B-liste, følgende udseende:

1 Josip Posavec  35 kampe, 0 mål
3 Sebastian Otoa  33/2
4 Lars Kramer  70/7
7 Jubril Adedeji  12/1
8 Melker Widell  31/10
9 Nicklas Helenius  208/63
11 Mathias Jørgensen  14/11
14 Malthe Højholt  118/0
15 Diego Caballo  24/1
16 Kasper Davidsen  4/0
17 Andres Jasson  0/0
19 Milan Makaric  41/11
20 Kasper Jørgensen  45/7
21 Mads Bomholt  19/0
22 Rody de Boer  11/ 0
24 André Álvarez Pérez  0/0
25 Nóel Atli Arnórsson  10/0
26 Rasmus Thelander  202/15
27 Kelvin John  0/0
38 Oliver Ross  71/9
40 Vincent Müller  0/0

31 Anders Noshe  1/0
35 Eugene Amankwah  0/0
36 Marcus Bonde  0/0
44 Malthe Kjølby  0/0
47 Amar Diagne  1/0
49 Valdemar Møller  0/0
50 Bertil Grønkjær  0/0

AaB spiller første testkamp lørdag den 29. juni kl. 14.00, når Hobro I.K. er modstanderen på Als Stadion.

AaB styrker den sportslige sektor

20. juni 2024 kl. 16:30 af Brian Andersen

Som Head of Performance er ansat Pierre Gillo, som assistenttræner sammen med Mathias Haugaasen, Jack Cassidy, som fysisk træner Mads Wurms Kristoffersen og som en tilføjelse til sundhedsstaben, fysioterapeut Kristoffer Lindgren Overgaard.

AaB’s sportsdirektør Ole Jan Kappmeier udtaler:

- Det er et stort fokus for os i AaB at skabe den bedst mulige infrastruktur og optimale betingelser, hvilket også gælder omkring den sportslige organisation, og vi er meget glade for at disse ansættelser er på plads.

- Det er vigtigt for os, at vi træner vores spillere på den bedst mulige måde i henhold til vores strategi. Det gælder også for vores spillere i Superligatruppen, hvor vi ønsker at videreudvikle potentialer og gøre endnu mere for udviklingen af vores hold gennem forbedrede ekspertstrukturer. Det har vi sat stort fokus på ved at styrke træner- og ekspertteamet, fortæller Ole Jan Kappmeier.

37-årige Pierre Gillo (tidligere Pierre Houben, red.) kommer til AaB efter en årrække i forskellige roller i Hamburger SV, mens 34-årige Jack Cassidy er hentet hos Cambridge United og tidligere ophold hos blandt andet Luton Town.

Mads Wurms Kristoffersen på 33 år er fysisk træner hos Vendsyssel F.F., men har også en fortid i både Brøndby I.F. og Lyngby Boldklub.
Mads Wurms Kristoffersen tiltræder 1. juli.

Endeligt tilslutter Kristoffer Lindved Overgaard, som også tidligere har været tilknyttet AaB, sig sundhedssektoren, hvor han ligesom kollega Simon Enevoldsen vil være på fuld tid i klubben. Stadig er chef- og landsholdsfysioterapeut Morten Skjoldager uforandret leder af den del af staben.

Pierre Gillo bliver som Head of Performance på tværs af både Superligatruppen og AaB Akademiet en del af den daglige sportslige ledelse sammen med sportsdirektør Ole Jan Kappmeier, teknisk chef James Gow, scouting- og rekrutteringschef Julius Nagel og akademichef Mathias Krogh.

Som offentliggjort 10. juni vil Ole Jan Kappmeier i forbindelse med den ekstra ordinære generalforsamling 10. juli blive en del af AaB’s bestyrelse. I den forbindelse fratræder Ole Jan Kappmeier jobbet som sportsdirektør og udtræder af direktionen. Stillingen forventes overtaget af James Gow, der dermed i givet fald vil udgøre direktionen i AaB sammen med administrerende direktør Michael Tuxen Boll.

Publicity ny sølvpartner i AaB

20. juni 2024 kl. 14:00 af Brian Andersen

Publicity er et af Danmarks førende kommunikationsbureauer inden for PR, strategisk kommunikation og sociale medier. Nu skal Publicity og søstervirksomheden Weltklasse, der er et af Aalborgs ældste reklamebureauer, køre parløb med AaB’s ledelse og kommunikations- og marketingafdeling om at understøtte AaB’s kommercielle udvikling.

Her vil fokus blandt andet blive rettet mod at styrke klubbens eksterne kommunikation til fans og samarbejdspartnere på tværs af fysiske og digitale platforme.

- Jeg er ikke i tvivl om, at det nye samarbejde med Publicity og Weltklasse bliver til stor fordel for begge parter. Begge bureauer er toneangivende regionalt i Nordjylland og kender derfor både nordjyderne og nordjysk erhvervsliv særdeles godt. Det er det perfekte udgangspunkt for i tæt fællesskab at udbygge AaB’s position som et lokalt og regionalt samlingspunkt, lyder det fra administrerende direktør i AaB, Michael Tuxen Boll.

Hos Publicity mener administerende direktør Esben Lind også, at det kun kan blive en win-win:

- AaB er det stærkeste brand, vi har i Nordjylland, og det er fascinerende at arbejde med en klub, som stort set alle har en holdning til. AaB er forbundet med store følelser og en lang, stolt historie. AaB betyder alt for mange og meget for de fleste, så det er et fedt samarbejde, hvor man ranker ryggen og går ydmygt til værks, siger han.

Publicity bliver nu sølvpartner i AaB og indgår dermed i det voksende antal partnere, der har tegnet aftale for næste sæson.

- Vi glæder os desuden over at blive sølvpartner i AaB og ser frem til bakke op om en ny sæson, der bliver en af de vigtigste i mange år. Nu er Nordjyllands fodboldflagskib tilbage i landets fineste fodboldselskab, hvor de retmæssigt hører til, lyder det fra Esben Lind.

Tags på denne nyhed

Bronzemedaljer til AaB i U/17 Ligaen

19. juni 2024 kl. 21:42 af Brian Andersen

Inden sæsonens sidste opgave onsdag aften på udebane mod Vejle Boldklub vidste AaB’s mandskab i U/17 Ligaen, at en sejr ville sikre bronzen foran Brøndby I.F., og allerede efter otte minutter havde Victor Fjeldgaard scoret to gange og bragt AaB på 2-0.

Efter godt en halv time øgede Valdemar Møller til 3-0, og i anden halvleg scorede også Christian Tcacenco og Valdemar Rubæk Vestergaard, før Bertram Peter Skovgaard cementerede en knusende 6-0 gevinst og dermed også tredjepladsen efter en flot sæson.

Også i U/15 Ligaen har AaB leveret en stærk sæson, men desværre blev sæsonens sidste duel tabt 2-1 mod Vejle Boldklub.

Vejlenserne tog tidligt føringen, inden Andreas Terp Hansen efter 36 minutter udlignede for AaB.

Kort inde i anden halvleg bragte værterne sig igen i førerposition, og dette formåede AaB ikke at komme tilbage fra, hvorfor det resultatmæssige facit for sæsonen blev en særdeles ærefuld fjerdeplads.

(Foto: Per Bach).

Tags på denne nyhed
'