AaB A/S offentliggør prospekt i forbindelse med rettet emission

10. juni 2024 kl. 12:21 af Brian Andersen

AaB A/S søger i forlængelse af den rettede emission som følge af SSE 22’s udnyttelse af Warrant 1 de nye aktier optaget til handel og officiel notering på Nasdaq Copenhagen. 

Optagelse
På baggrund af den afgivne bemyndigelse i vedtægternes § 4.4 har bestyrelsen 10. juni 2024 besluttet at forhøje AaB A/S’ aktiekapital med 1.025.727 stk. nye aktier i AaB A/S. De nye aktier tegnes af SSE 22 via udnyttelse af Warrant 1.

Tegningskurs
De nye aktier tegnes til 44,26 kr. pr. aktie a nominelt 10 kr. 

Notering på Nasdaq Copenhagen A/S
De nye aktier er godkendt til optagelse til handel og officiel notering på Nasdaq Copenhagen A/S med forventet første noteringsdag 18. juni 2024. 

Baggrund for emissionen
Bruttoprovenuet fra udnyttelsen af Warrant 1 udgør 45,4 mio. kr. Efter fradrag af forventede omkostninger forventes AaB at få tilført et nettoprovenu på 44,9 mio. kr. 

Provenuet fra den Rettede Emission skal styrke AaB’s generelle kapitalberedskab og primært anvendes til investeringer i AaB akademiet. Udvikling af egne talenter, dels med henblik på integrering i førsteholdstruppen og dels med henblik på realisering af fremtidige transferindtægter, er fortsat en nøglefaktor i AaB’s fremtidige strategi. Derfor vil AaB de kommende år sammen med ressourcer og kompetencer fra SSE 22 intensivere og strukturere talentudviklingen yderligere. Dette medfører ud over øgede investeringer i staben omkring akademiet, kontinuerlige investeringer i den teknologiske og fysiske infrastruktur på Hornevej. 

Aktieudstedende institut
Spar Nord Bank A/S er aktieudstedende institut for AaB A/S og er bemyndiget til at udstede de nye aktier gennem VP SECURITIES A/S.

Offentliggørelse af prospekt
Prospektet, som er udarbejdet i forbindelse med Udbuddet i AaB A/S, offentliggøres via Nasdaq Copenhagen A/S 10. juni 2024. 

Prospektet ligger til gennemsyn på AaB A/S’ kontor, Hornevej 2, 9220 Aalborg Øst. Prospektet er endvidere tilgængeligt på AaB A/S’ hjemmeside aabsport.dk. 

Prospektet kan læses her.

Tags på denne nyhed

Kappmeier forventes at indtræde i bestyrelsen og vil i givet fald stoppe som sportsdirektør

10. juni 2024 kl. 11:45 af Brian Andersen

I forlængelse af offentliggørelsen 21. marts 2024 om en forestående kapitaludvidelse hvor storaktionærgruppen, Sports Strategy Excellence 22 (SSE 22), gav bindende tilsagn om at effektuere Warrant 1 og dermed et kapitalindskud på 45 mio. kr. og en ejerandel i AaB A/S på 50,5 procent er der i dag offentliggjort prospekt.

Inden længe vil der også blive indkaldt til en ekstraordinær generalforsamling, og i den forbindelse forventes det, at Ole Jan Kappmeier bliver en del af den nye bestyrelses sammensætning. I givet fald stopper Ole Jan Kappmeier dermed som sportsdirektør og udtræder af direktionen.

Ole Jan Kappmeier vil via sin bestyrelsespost fortsat være en del af det allerede eksisterende sportslige advisory board i AaB.

Stillingen som sportsdirektør forventes at blive overtaget af teknisk chef James Gow, der siden 1. juli 2023 har været en del af AaB’s sportslige ledelse. 

AaB har for nuværende ikke yderligere kommentarer til rokaden.

Ole Jan Kappmeier varetager således som hidtil rollen som sportsdirektør, indtil andet i givet fald bliver en realitet.

Venlig hilsen
AaB A/S
Niels David Nielsen
Bestyrelsesformand

U/17 og U/15 fortsat i spil til medaljer

10. juni 2024 kl. 09:12 af Brian Andersen

Allerede i første halvleg bragte U/17 sig på 3-0 efter scoringer af Mads Samson Feierskov Andreasen, Valdemar Møller og Benjamin Pihl Jørgensen, og slutresultatet blev i kampens sidste minut cementeret med et mål af Bertram Peter Skovgaard.

Med to spillerunder igen har OB vundet rækken, mens AaB indtager fjerdepladsen – et point efter FC Midtjylland. Interessant er det i forhold til tabellen, at Brøndby I.F. på andenpladsen med tre point ned til AaB ikke har flere kampe at spille.

En vigtig kamp venter på lørdag hjemme mod FC Midtjylland, mens sæsonen lukkes onsdag 19. juni på udebane mod Vejle Boldklub.

I U/15 Ligaen var modstanderen også Silkeborg I.F., som trods sin placering som næstsidst formåede at drille AaB’s bronzeaspiranter med det usædvanlige slutresultat som udfald.

Gæsterne kom foran, før Magnus Bak scorede først for AaB, inden gæsterne bragte sig på 3-1, men Amar Hadzajlija fik reduceret for AaB umiddelbart før pausen.

Udeholdet kom på 4-2, før et selvmål og en træffer af Christian Eriksen sendte AaB på omgangshøjde, men på ny tog SIF føringen, inden Christian Eriksen sørgede for udligningen til 5-5. De ti scoringer faldt i øvrigt fra det tiende til det 73. minut – altså på godt en times spil.

Desværre blev den efterfølgende straffesparkskonkurrence tabt, hvorfor AaB måtte nøjes med et point.

Med to spillerunder igen er AaB et point efter Randers Freja FC på tredjepladsen. Ligesom i U/17 Ligaen afslutter U/15 sæsonen med en hjemmekamp mod FC Midtjylland og en dyst på udebane mod Vejle Boldklub.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Alle 82 mål i 2023/2024-sæsonen

9. juni 2024 kl. 08:01 af Rasmus Estrup

Det er nu en uge siden, at NordicBet Ligasæsonen blev afsluttet med en smuk 4-1-sejr over Vendsyssel F.F., og nu kan du nyde samtlige 82 AaB-kasser i denne sæson.

66 af målene blev scoret i NordicBet Ligaen, mens 16 mål blev sat ind i Oddset Pokalen.

De 82 scoringer fordeler sig på følgende målscorere:

Mathias Jørgensen 11 mål
Melker Widell 10 mål
Nicklas Helenius 9 mål
Kasper Jørgensen 7 mål
Tim Prica 7 mål
Oliver Ross 6 mål
Rasmus Thelander 5 mål
Lars Kramer 5 mål
Younes Bakiz 5 mål
Richard Odada 4 mål
Sebastian Otoa 2 mål
Lucas Andersen 2 mål
Louka Prip 2 mål
Jakob Ahlmann 1 mål
Diego Caballo 1 mål
Jubril Adedeji 1 mål
Pedro Ferreira 1 mål
Jeppe Pedersen 1 mål
Emmanuel Toku 1 mål
Allan Sousa 1 mål

Tags på denne nyhed

AaB TV: Vinder af sæsonens mål i 2023/2024

8. juni 2024 kl. 12:24 af Rasmus Estrup

Af sæsonens 82 scoringer har de 11 månedens mål-vindere i denne uge konkurreret om at blive kåret til sæsonens mål. 

Og selvom der var flere flotte pragtmål i blandt, var der ingen tvivl hos fansene. 

Younes Bakiz' utrolige 2-0-scoring mod Vendsyssel F.F. i sæsonafslutningen 2. juni er således blevet kåret til sæsonens mål med 70 procent af stemmerne. 

Kasper Jørgensen satte sig på både andenpladsen og tredjepladsen, da højrebackens fremragende flugter til 1-0 mod FC Fredericia 17. maj kom på andenpladsen med 14 procent af stemmerne, mens tredjepladsen med seks procent af stemmerne blev Kasper Jørgensens smukke langskudsmål til 2-1 mod Hillerød Fodbold Elite 16. marts. 

Tak til alle der deltog i afstemningen og dermed også lodtrækningen om en signeret AaB-fodbold fra Select. Vinderen af bolden blev Bjarne, der kontaktes på mail af AaB. 

Du kan se Younes Bakiz' vanvittige mål i videoen øverst. 

Tags på denne nyhed
'