Widell kåret til til Sæsonens AaB'er af ASC

30. juli 2024 kl. 08:00 af Rasmus Estrup

AaB Support Club har siden 1991 kåret Sæsonens AaB'er efter hver sæson.

I søndags blev prisen for sæsonen 2023/2024 overrakt til vores nummer 8, Melker Widell, som senere i kampen assisterede Mathias Jørgensens 1-0-mål.

Vores svenske viceanfører spillede i forrige sæson - der også var hans første i klubben - 31 kampe med ti mål og seks assists til følge.

- Jeg er rigtig stolt over at modtage denne hæder af AaB Support Club. Nu har jeg set, hvilke dygtige spillere der har fået prisen tidligere, og det er stort for mig at få mit navn med på den liste. Særligt fordi det er fansene, der har bestemt det. Og så var det megafedt at få overrakt prisen foran så mange fremmødte fans i søndags, siger Melker Widell.

29. juli 2024 kl. 14:20 af Rasmus Estrup

Dagens reserveholdstestkamp, der blev spillet over 2 x 30 minutter, blev vundet med 2-1 over gæsterne fra Vendsyssel F.F.

Efter et par indledende afslutninger fra Nicklas Helenius og Kelvin John, bragte sidstnvænte os i front efter 12 minutter, da han flugtede et indlæg fra Marc Nielsen i nettet.

Frem mod pausen prøvede Eugene Amankwah, Mads Bomholt og Nicklas Helenius forgæves at udbygge føringen.

Efter pausen havde Marcus Hannesbo og Mathias Haarup et par forsøg for gæsterne, inden Nicklas Helenius med et godt pres tacklede bolden fra Tim Hartzell midt på Vendyssel F.F.'s banehalvdel, hvorfra angriberen sikkert sparkede læderet i mål til 2-0 i 43. minut.

Herefter fulgte en giftig afslutning fra Kelvin John, men den tanzaniske landsholdsspiller måtte dog se en fodparade komme i vejen, og i modsatte ende reddede Rody de Boer et forsøg fra Adam Ahmad.

Dernæst fulgte indskiftninger af akademispillerne Bertram Skovgaard, Christian Tcacenco og Nikolai Veilbæk Andersen i 45. minut.

Ni minutter før tid reducerede Marcus Hannesbo til 2-1 på en returbold, kort efter at han selv havde ramt stolpen tidligere i samme angreb.

Med seks minutter igen blev det også til spilletid for AaB Akademiets Magnus Jensen, Malthe Holt og Mads Mochau, som var med til at køre 2-1-sejren hjem.

Til dagens kamp stillede vi med følgende hold:

(4-3-3): Rody de Boer, Eugene Amankwah (54: Magnus Jensen), Rasmus Thelander, Bjarne Pudel, Marc Nielsen (46: Christian Tcacenco), Mylian Jimenez (46: Nikolai Veilbæk Andersen), Mads Bomholt, Diego Caballo (54: Malthe Holt), Kelvin John, Nicklas Helenius (46: Bertram Skovgaard), Amar Diagne (54: Mads Mochau).

Alle mand til Herning!

29. juli 2024 kl. 11:56 af Rasmus Estrup

Navn: MCH Arena
Kapacitet: 11.800
Placering udebaneafsnit: AL Bank tribunen (indgang 3)
Kapacitet i udebaneafsnit: 1.050
Kampstart: Kl. 16.00

Billetter:
Voksen, ståplads: 120 kr.
Børn, ståplads: 60 kr.

Alle opfordres til at købe billet online inden kampen, så vi sammen kan undgå kø ved indgangen. Det er dog også muligt at købe billetter i billethuset ved indgangen til udebaneafsnittet på MCH Arena, såfremt der ikke er udsolgt. Billethuset åbner 70 minutter før kampstart (OBS. Billetter er 25 kr. dyrere ved køb på stadion.)

Adgang til tribunen åbner en time før kampstart.

Transport til og fra Herning

lles:
AaB Support Club arrangerer bustur for både medlemmer og ikke-medlemmer af foreningen. Læs mere her.

Kør selv og parkering:
Kaj Zartows Vej 5, 7400 Herning.

Til udebanefans og gæster på MCH Arena har vi parkering for busser umiddelbart bag udebaneafsnittet i et lukket område kun til udebanefans. Såfremt der er plads, vil biler også kunne parkere i området.

Kakao 20,-

Derudover er der et udvalg af forskellige snacks og specialøl.

På udebaneafsnittet findes to salgsboder under tribunen.

Tifo og flag:
Som en del af den gode kampoplevelse og stemning på hele stadion har udebanefans de samme muligheder omkring fanmaterialer på udebaneafsnittet som på resten af stadion.

• Papirark i A4, A3, A2, A1 og A0
  • Små flag
  • Megasize-flag fra 3x3 meter
  • Trommer
  • Megafoner
  • Bannere i 1,5 meters højde

For benyttelse af tifo, store bannere og rulleflag skal der ansøges herom til FC Midtjyllands sikkerhedschef Lars Pedersen på kst@fcm.dk eller 25 60 00 00.

Tusind tak til alle, der støtter vores hold på udebane.

En times reserveholdskamp mod Vendsyssel F.F.

29. juli 2024 kl. 09:16 af Rasmus Estrup

Med i truppen til dagens 60 minutters reserveholdskamp er Rody de Boer, Rasmus Thelander, Bjarne Pudel, Marc Nielsen, Diego Caballo, Eugene Amankwah, Mads Bomholt, Mylian Jimenez, Nicklas Helenius, Amar Diagne og Kelvin John samt akademispillerne Bertil Grønkjær, Magnus Jensen, Malthe Holt, Nikolai Veilbæk Andersen, Mads Mochau, Bertram Skovgaard og Christian Tcacenco.

Alle interesserede er velkommen til at overvære kampen på Hornevej.

AaB TV: AaB-Silkeborg I.F. 2-1

29. juli 2024 kl. 06:21 af Rasmus Estrup

I går snuppede vi sæsonens første sejr i sæsonens første hjemmekamp, da Silkeborg I.F. blev besejret med 2-1. I videoen øverst kan du se et fyldigt sammendrag af kampen.

Efter en god indledning bragte Mathias Jørgensen os foran i 18. minut, da Melker Widell spillede anføreren frit igennem i feltet, hvorfra han sparkede bolden ind ved fjerneste stolpe.

Selvom Silkeborg I.F. pressede på frem mod pausen med flere store chancer, som Vincent Müller tog sig af - sammen med Kasper Jørgensen, der clearede læderet på stregen - gik vi til pause foran 1-0.

Tidligt i anden halvleg blev det så 2-0, da Malthe Højholt med skarpe driblinger i Silkeborg-feltet først efterlod gæsternes forsvar og siden Nicolai Larsen, inden han prikkede sin første AaB-scoring i nettet på elegant vis.

Herefter kontrollerede vi kampen, men i 90. minut reducerede Oliver Sonne på et følt langskud til 2-1, inden Mark Brink i tillægstiden blev udvist.

Opgøret sluttede 2-1, og vi står nu med tre point efter to kampe.

Næste kamp venter på lørdag ude mod FC Midtjylland, og næste hjemmekamp spilles først 18. august, hvor Brøndby I.F. kommer på besøg. Køb billetter til det opgør på www.billet.aabsport.dk.